Chat with us, powered by LiveChat

NÁLAM A MINŐSÉG AZ ELSŐ

A Nap melegét biztosítjuk az Ön otthonában egy korszerű technológiával.

Futofolia Toth Tamas 2

Ami engem motivál

Tóth Tamás vagyok, az infrafűtés magyarországi nagykövete, és a Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség  elnöke.

Több, mint 10 éve vagyunk jelen az infra fűtés piacon, 10 éve foglalkozok az infrafűtéssel és maximálisan hiszek a szolgáltatásunkban.

Küldetésünk, hogy modernizáljuk a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni.

Tökéletesen biztos vagyok a rendszerben, tudom, hogy ez a fűtés rendszer egy igazi megoldás az Ügyfeleink számára, és ez által az életminőségüket javítani tudjuk.

10 év alatt kifejlesztett rendszer Ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében

Mi nem egy terméket értékesítünk, hanem egy komplett fűtés rendszert. Számomra a minőség a legfontosabb, ezért egy olyan rendszert alakítottam ki, ahol az Ügyfél biztonságban érzi magát, a folyamat minden szakaszában tudja, hogy mi történik és teljesen nyugodt lehet abban, hogy a lehető legjobbat választotta.

Ügyfeleink számára a pontos műszaki javaslatot csak azután készítjük el, miután egy személyes konzultáció során minden részletre kiterjedő kérdéssoron végigmentünk.

A telepítés előtt egy nagyon precíz telepítés előtti útmutatót adunk ügyfeleink számára,

azért, hogy a kivitelezés időpontjára egy maximálisan előkészített helyszínre tudjanak kivitelezőink megérkezni és megkezdeni a telepítést.

Villanyszerelőink egy nagyon komoly, több oldalas ellenőrző lista alapján dolgoznak annak érdekében, hogy a telepítés tökéletes legyen.

Ez egy komfortos, gazdaságos, alacsony beruházási költséggel járó, az egészségre, és az emberi szervezetre pozitív hatással bíró rendszer.

Olyannyira hiszek a szolgáltatásunkban, hogy „meleg garanciát” vállalok. Amennyiben nem elégedett az Ügyfél, a teljes fűtés rendszert visszavásárolom.

Képzésen részt vett fő

Telepítés

Négyzetméter beépített fűtőfólia

TV2 Sikeres leszek – Az álláskeresők műsora | Forgatás Tóth Tamással a Fűtőfólia.hu tulajdonosával

 

 

Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség

 

A MOEFSZ vezetőjeként küldetésem az elektromos fűtés népszerűsítése Magyarországon, a tiszta, biztonságos és környezetbarát fűtési megoldás elterjesztése céljából.

Továbbá célom az etikusan működő és magas minőségben szolgáltató cégeket összetömöríteni, és a szövetségen keresztül megteremteni a kapcsolatot a piaci szereplők között.

Amire büszkék vagyunk az infrafűtés területén

Partneri és ajánlói redszer

 

Évek óta sikeresen működik partneri és ajánlói rendszerünk országos szinten.

Partnereink kedvezményes árainkból részesülnek, ajánlóink bizalmát pedig jutalékkal viszonozzuk.

Több partnerünk megkereste Intelligens Fűtőfólia fűtési rendszerének árát együttműködési programunkkal. Egy nagyon komplex on-line és gyakorlati képzési program segíti a csatlakozókat, infrafűtés szakértővé válhatnak mellettünk a jelentkezők.

Rendszeresen tartunk képzéseket Budapesten és az ország nagyobb városaiban. Célunk, megismertetni az embereket ezzel az egyedülálló fűtési lehetőséggel. Legyen az akár padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés, vagy kiegészítőfűtés.

Kredit pontos a képzésünk

 

A magyar Építész Kamara elfogadta az intelligens fűtófólia képzésünket  és MMK pontot ad a részvételért. A résztvevők sok hasznos információval és gyakorlati képzéssel gazdagítják szakmai tudásukat. A képzés megnevezése: Intelligens fűtőfólia oktatás – Modern fűtési rendszer napjainkban.

 

Könyvet írtunk az infrafűtésről

Ebben a könyben kulcs adatokat adunk a kedves érdeklődőnek és segítünk abban, hogy minden kérdését megválaszolva eloszlassuk félelmeit az infra fűtéssel kapcsolatban. A könyv mellé ajándék minta intelligens fűtőfólia darabot adunk ajándékba, hogy az Ügyfél a könyv elolvasása után azonnal ki is tujda próbálni ezt a technológiát.

 

 

Elismerések

Büszkék vagyunk az elmúlt évek során kapott elismeréseinkre, kitüntetéseinkre és okleveleinkre. Minden kitüntetés egy nyugtázás számunkra, hogy jó úton haladunk. Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a legjobbat nyújtsuk Ügyfeleinknek.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség VIP tagja

VIP Oklevel Futofolia Uj 2

Fűtőfólia fogyasztói vélemény pozitív tanúsítvány 2018

Fogyasztó Velemeny

Fűtőfólia fogyasztói vélemény pozitív tanúsítvány 2017

Fogyasztó Vedelem2

Intelligens fűtőfólia – Innovációs Kiállítás és találmány OKLEVÉL

Inovacios Liallitas

Magyar Napelem Napkollektor szövetség tagja

MNNSZ

Infrafűtés sajtómegjelenés – Intelligens Fűtőfólia

Büszkék vagyunk arra, hogy több alkalommal is megjelentünk a sajtóban, és infrafűtés témában számtalan cikk született már az Intelligens Fűtőfóliáról. Szinte az összes Magyarországon elérhető médium írt ebben a témában rólunk.

Jelenleg sok hamis adat kering az infra fűtéssel kapcsolatban, és sokan egyáltalán nem ismerik ezt a fűtési megoldást. Mi mindent megteszünk azért, hogy az infrafűtést népszerűsítsük, bevigyük a köztudatba és megismertessük az emberekkel ezt az egészséges, gazdaságos és egy nap alatt kivitelezhető fűtés rendszert.

Itt mutatunk be pár média megjelenésünket:

 

Megjelenésünk a Naponta spórolok lapban

Sporolok Infarfutes Elektromos Futes

Megjelenésünk az Innoportal.hu-n

Innoportal

Megjelenésünk az Bella Cafe lapban

Bella Cafe Infarfutes Elektromos Futes

Megjelenésünk a Sport menü lapban

Sportmenu Infarfutes Elektromos Futes

Megjelenésünk az Agrárium lapban

Agrarium

Megjelenésünk az Energiaoldal.hu oldalon

Energia Oldal Infarfutes Elektromos Futes

Megjelenésünk az Építéstechnika lapban

Epitestechnika2

Megjelenésünk az Keol lapban

Allatmenhely Futes Kecskemet

Olvasson el minden szakmai tartalmat az infrafűtésről itt!

Itt találkozhatott velünk

Pr Uj

Ügyfeleink mondták