Fűtőfólia franchise lehetőség

Legyél franchise partnerünk, építsünk közösen jövőt!

Itt találkozhattál velünk

Pr Uj

Várunk csapatunkba

Téged kereslek franchise partnernek!

Szeretnél az infrafűtés piacán egy sikeres vállalkozást indítani, de nem tudod hogyan állj neki? Több mint 10 éve építem ezt az üzletet, a Fűtőfólia mint fogalom az én nevemhez fűződik. Csatlakoz a csapatunkhoz, és építsük együtt ezt az üzletet.

„Az emberek megérdemlik a meleg, komfortos és gazdaságos infrafűtést”


Tóth Tamás

Intelligens Fűtőfólia tulajdonosa,
Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke

Futofolia Partnerseg Toth Tamas

Fűtőfólia Franchise fogalma:

Az üzletszerű franchise az, amikor valaki (rendszergazda – Fűtőfólia tulajdonosa) licencet biztosít egy másik félnek (átvevőnek), ami az átvevőt feljogosítja arra, hogy a rendszergazda védjegye, márkaneve alatt kereskedjen, és hogy felhasználjon egy olyan átfogó know-how-t, amely tartalmaz minden szükséges elemet ahhoz, hogy egy korábban képzetlen személyt bevonjon a rendszergazda által kifejlesztett üzletbe, s azt egy előre lefektetett alapon a rendszergazda folytonos támogatása mellett futtassa.

Fűtőfólia Franchise követelményei

Ideális Fűtőfólia bemutatóterem:

Ideális bemutatóteremben az ügyfél ki tudja próbálni a fűtésünket legalább egy teljes helyiségben. A bemutató teremben figyelemfelkeltő módon van hirdetve az intelligens fűtőfólia. Padló és mennyezetfűtés van különböző burkolatokkal és rétegrendekkel, ami látható az érdeklődő számára. Ennek alapján el tudja képzelni, hogy a saját lakásában hogyan fog megtörténi a kivitelezés, milyen előkészületek szükségesek a telepítés előtt és után. Az ott tartózkodó munkatárs  be tudja mutatni a fűtésrendszerünket komplett egészében, válaszolni tud az ügyfél által feltett kérdésekre, pontos műszaki javaslatot tud készíteni és le tudja zárni eladással az érdeklődőt.

Ideális Fűtőfólia Franchise partner:

Az ideális partner fűtőfóliás öltözetben tartózkodik a bemutató teremben, szakmailag teljesen képben van a termékről és a teljes kivitelezési folyamatról. Tud és készít is az érdeklődőknek műszaki javaslatot. Rendszeresen továbbképzi magát, új partnereket, villanyszerelőket hoz a csapatba.  Mindent megtesz a brand erősítésében helyben és regionálisan. Saját környezetében véleményformáló, és reklámokkal, rendezvényekkel hirdeti az Intelligens Fűtőfóliát.

 

Fűtőfólia franchise regisztrációhoz kérlek töltsd ki az űrlapot!

Fűtőfólia franchise partnerség első lépése megtörtént

Egy email üzenetet fogsz most kapni, amiben a következő lépésekről tájékoztatunk. Ellenőrizd a levelet a SPAM fiókban és a „Promóciók” fiókban is. A feladó „info@futofolia.hu”