Fűtőfólia tavaszra .

Gondosan készülünk a tavaszi nagy beruházásokra. Központunkba megérkeztek a különböző teljesítményű fűtőfóliák.

A fűtőfólia alap esetben 2 teljesítménnyel kerülhet beépítésre. 

  • 110 w/m2
  • 220 w/m2 

Az épület energiavesztesége határozza meg, milyen teljesítményű fűtőfilmet javaslunk az ügyfélnek a beruházásához. Minden esetben szükséges ismerni az ügyfél elvárásait egy fűtéssel kapcsolatban, hisz a legtöbb esetben a meleg mellett fontos a megfelelő komfort is a lakásban. A rosszul megválasztott ínfafűtés típusa, sajnos okozhat később kellemetlenséget. 

Infrafűtés szakértőink gondosan végig mennek egy felmérési adatlapon, megvizsgálják az épület adottságait, és alaposan feltérképezik a beruházó igényeit. 

A fűtőfólia kivitelezése kettő fő formában szokott történi

Természetesen egyébb különleges esetek is előfordulhatnak, de a 2 legelterjedtebb a fent említettek. 

A tavasz közeledével újra megszaporodnak a kivitelezési munkák, erre mi is fel vagyunk már készülve. A következő pár kép a mostani szállítmányt mutatja.

Kérjen Ön ingyenes műszaki javaslatot szakembereinktől még ma!

fűtőfólia tavaszra, Fűtőfólia tavaszra

fűtőfilm készlet

fűtőfólia tavaszra, Fűtőfólia tavaszra

fűtőfólia készlet

 

Cégünk küldetése, hogy “Modernizálni a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni”

Mi ezt a hitet követjük már közel 10 éve, és 4.000 kivitelezéssel a hátunk mögött. Nem elég magas minőségű terméket forgalmazni, ugyan olyan fontos a minőségi kivitelezés is. A kettő elválaszthatatlan egymástól a 100 %-os ügyfél elégedettséghez. 

A leggyakrabban a következő mit is szeretne az ügyfél? Hát ez egyszerű. Legyen meleg a lakásban, működjön gazdaságosan és komfort. Ennyi az egész. A 3. generációs intelligens fűtőfólia ezt tudja szakembereink kivitelezésében. 

Ahogy szigorodnak az épületek szigetelésére vonatkozó előírások, annál kevesebb fűtési energiát kell bejutatni egy most épülő lakásban. És melyik a legolcsóbb energia? Hát, amit nem kell kifizetni. Ezeket az adatokat figyelembe véve, egyre inkább azt látjuk, hogy egy hőszivattyús drága beruházási költség, szinte soha nem fog megtérülni a beruházónak, főleg ha még az évente felmerülő karbantartási költséget is figyelembe vesszük. 

Miért is ne lehetne a megspórolt pénzt egy napelem beruházásába forgatni?

  1. Spóroltunk pénzt más fűtésrendszerhez képest
  2. Az alacsony energiaveszteség miatt a fűtés energia költsége se magas, így nem kell a szomszéd háztetejére is napelemet tervezni
  3. Jobban megéri egy ilyen beruházás, mintha a bankba kamatoztatnánk a pénzünket

Legyen Ön is az elégedett ügyfeleink egyike, kérjen ingyenes műszaki javaslatot MOST

Fűtőfólia tavaszra Önnek is!

 

 

 
Share This