Manapság már nagyon sokak otthonában megtalálhatóak olyan okoseszközök vagy készülékek, amelyek egy kicsit jobbá teszik az ember életét. De ahogy egyre többen próbálnak ilyen luxust varázsolni az életükbe, észrevettem, hogy egy nagyon fontos dolog hiányzik a listáról. Amit hiányolok, az elektromos törölközőszárító. Feltételezem, hogy a legtöbb embernek eszébe sem jutott, hogy beszerezzen egyet, vagy azt sem tudja, hogy léteznek ilyenek. De ha egyszer kipróbálod, rájössz majd, mennyire hasznos lehet.

Tehát a kérdések a következők: megéri-e egyáltalán egy elektromos törölközőszárító? Vegyél-e ilyet? Miért nem szereznek be ilyet az emberek?

Ne aggódj, ebben a cikkben minden kérdésre kitérünk, amelyek ebben a témában felmerülhetnek. Reméljük, hogy mindent tisztázni tudunk.

Torolkozo Tarto Infrapanel 4

Megszárítja a törölköződet

Ha okot keresel arra, hogy miért szerelj be egy ilyen eszközt a fürdőszobádba, a legkézenfekvőbb válasz az, hogy megszárítja a törölközőidet. Ez ilyen egyszerű.

Többé nem kell összekeverned a ruháidat a törölköződdel a ruhaszárítóban. Amikor befejezted a zuhanyozást vagy a mosást, nem kell mást tenned, csak felakasztanod a törölköződet a szárítóra. Kevesebb, mint egy óra múlva már újra használható is lesz.

Lehet, hogy nem tűnik soknak, de ha megszokod ezt a fajta luxust, soha többé nem akarsz majd enélkül élni. Jelentős mennyiségű időt takarítanál meg minden egyes nap, így ezt megmaradt kis szabadidőt annak szentelheted, aminek csak akarod.

Az elektromos törölközőszárító melegen tartja a törölközőket és a ruhákat

A fenti néhány bekezdésben bemutattuk, milyen előnyökkel jár, ha van egy fürdőszobai elektromos törölközőszárító radiátor a fürdőszobádban, amivel az összes törölköződet szárazon tudod tartani egy fürdés vagy zuhanyzás után.

Ez azonban nem minden. Mivel hőt ad le, ennek egyenes következményeként ezt az eszközt arra is használhatod, hogy melegen tartsa a ruháid, mielőtt felveszed őket. Így van, ruhákat is feltehetsz rá, nem csak törölközőket.

Megvannak azok a hideg téli napok, amikor olyan nehéz kikelni a kényelmes és meleg ágyból? Nos, ilyenkor éri meg igazán az elektromos törölközőszárító az árát. Csak tedd a ruháidat a szárítóra, mielőtt lefekszel, és reggel egy rend friss és meleg ruha vár majd rád.

Nincs is jobb egy forró ölelésnél a ruháidtól.

A fali elektromos törölközőszárító radiátorok melegen tartják a fürdőszobát

Úgy tűnik, hogy ezekről az elektromos törölközőszárítókról csak jobbnál jobb dolgok derülnek ki, de még mindig van néhány további előnye, amiről beszélnünk kell.

Egy másik nagyon fontos haszna, az a tény, hogy radiátorként is funkcionálnak. Miért olyan fontos ez? Mivel a legtöbb ember nem szerel semmilyen hagyományos fűtőegységet a fürdőszobába vagy mosdóba (feltételezem, te sem tetted), ez egy nagyszerű pluszt adhat. Szóval ez nem csak egy szárító, de egy radiátor is, ami melegen fogja tartani a fürdőszobádat, mintha gyógyfürdőben lennél.

Emlékszel arra a szörnyű érzésre, amikor a hideg csempére lépsz? Nos, ezt végre azonnal elfelejtheted, amint beszereltél egy elektromos szárítót. Ha megfelelő terméket választasz, azt fogod érezni, ha kilépsz a zuhany alól, mintha egy kandalló lenne a fürdőszobádban.

Okos vezérlés

Azt gondolnád, hogy ez csak egy egyszerű elektromos radiátor, de ez sokkal több annál. A manapság kapható modellek különféle vezérlésekkel vannak felszerelve. A gyártók által kínált okos vagy egyszerűbb vezérlési megoldások lehetővé teszik számodra, hogy állítsd a hőmérsékletet, vagy időzítőt állíts be rajta stb. Minden fűtéshez szükséges vezérlés helyiségenként, direkt vagy indirekt megoldásban.

A piacon számos vezérlés érhető el a gyártók, fűtendő területek (bidé, mosdó, mosogató, szolár, zuhany, ötrétegű cső, kád, víztartály, és egyébb helységek) vagy vezérelni kívánt eszközök (vegyestüzelésű vagy kondenzációs kazánok, keringető szivattyú, konvektor, klíma, iszapleválasztó, tartályok, szerszámok, parapetes gázkonvektor ventilátor, víztartály, keringető, radiátor, gázkazán, faelgázosító kazán, átfolyós vagy hagyományos gázfűtő-berendezések, rendszerek) szerinti bontásban.

Tartsd észben, hogy a digitális és manuális vezérlés között is választhatsz, ahogy a www.futofolia.hu is ajánlja. Általában a digitális vezérlés drágább, de mi úgy gondoljuk, hogy megéri azt az extrát ráfordítani.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy ezt az eszközt csatlakoztatni tudod a wifi-hálózatodhoz, így az okosotthonod részévé teheted. Más szóval, könnyedén vezérelheted elektromos törölközőszárítódat okostelefonodról, egy alkalmazással.

Hogy ez hasznos lesz-e vagy sem, az csak rajtad múlik. Ha azonban törődsz otthonod energiahatékonyságával, valószínűleg jó ötlet az intelligens vezérlés alkalmazása. Ha elfelejted kikapcsolni a szárítót, mikor elmész otthonról, bármikor kikapcsolhatod, bárhol is vagy. Ez segít csökkenteni az villanyszámlát a hónap végén.

Jól néz ki

Némi kutatás után a Google-on úgy tűnik, hogy sokan aggódnak amiatt, hogy egy elektromos törülközőszárító tönkreteszi a fürdőszoba esztétikáját. És ez határozottan jogos aggodalom. Bármilyen fehér radiátort bedobni egy gyönyörű csempével, jól megtervezett elemekkel felszerelt fürdőszobába nem éppen jó ötlet.

Szerencsére ezek bármilyen színűek lehetnek. Rengeteg különböző dizájn és szín áll rendelkezésre. Természetesen elérhetőek teljesen testreszabott elektromos törölközőszárítók is, de csak az adott gyártóknál.

Egyszerűen fogalmazva: ha azt szeretné, hogy a törölközőtartók zöldek legyenek, akkor zöldek is lehetnek. Ha azt szeretné, hogy minden szürke, fekete és többnyire sötét legyen, ez is lehetséges, sőt lehetséges króm színű törölközőszárítót rendelni.

Megérdemled

Végigolvastad a készülék összes előnyét és különböző felhasználásait, és még mindig nem vagy biztos abban, hogy mindez megéri-e a pénzed? Nos, úgy tűnik, bármilyen előnyöket is sorolok fel, továbbra sem leszel meggyőzve.

Talán nem kell túlgondolni. Talán megérdemled ezt a fajta luxust az életedben. Lehet, hogy nem sok, de minden reggel egy meleg törölköző kényelme sokat segíthet. Tehát, ha úgy érzed, szeretnéd megajándékozni magadat, tedd meg az utolsó lépést, és szerezz be magadnak egy elektromos törölközőszárítót a fürdőszobádba.

Az én véleményem szerint (remélem, a tiéd szerint is) egy elektromos törölközőszárító mindenképpen megéri az árát, akárhogyan is nézzük. Remek kiegészítője minden otthonnak.

A legkedvezőbb feltételek megtalálásához a vásárlás, illetve a kosárba helyezés előtt kérje ki szakértőnk véleményét.

Írd meg, hogy szerinted mi az elektromos törölközőszárító előnye!