Lakhatatlan háztól az otthonig! Miért ajánljuk gyors kivitelezés szolgáltatásainkat?

Rohanó világunkra jellemző, hogy gyorsan szeretnénk a legjobb szolgáltatást. Gyorsételek, rövid utazások, rohanó mindennapok. Nincs ez másképp az építkezésnél is, a jelenlegi piaci viszonyok között pedig még inkább fontos szempont az építkezésnél, hogy a szakaszok minél gyorsabban elkészüljenek.

20220624 Futofolia Blog Cikk Boritokepek Csere Gyors Kivitelezes Minosegi Munka 1000x625px V01 04w

Manapság a potenciális vásárlók 3 tényezőt tartanak szem előtt: minőség, költséghatékonyság, gyorsaság. Ezek valóban pozitív tulajdonságok, amire minden valamirevaló cég törekszik is, de nem egyszerű összeegyeztetni őket. Cégünk és partnereink számára ezeket a legfőbb értékek, amelyeket szeretnénk biztosítani minden érdeklődőnek, amelyet széles társadalmi rétegek számára is elérhetővé szeretnénk tenni. Bizonyos állami támogatásoknak köszönhetően, így bátran ajánljuk szolgáltatásunkat, hiszen a telepítés gyors és az életszínvonal minőségét javítja hosszútávon:

  • megelőzhető az asztma kialakulása,
  • sokkal kevesebb lesz a rezsiköltség.

Azok számára, akik meg tudják termelni saját maguk számára a villanyáramot (esetleg napelem segítségével), számukra akár 0%-os is lehet a rezsiköltség!

Hosszútávon megtérülő befektetés

Nagyszerű megoldást nyújt azok számára, akik hosszútávon számottevő összeget szeretnének megtakarítani, ugyanis az elektromos fűtéssel akár 0-ra csökkenthető az energiafogyasztás a befektetési költségek alacsonyan tartása mellett. Mit is jelent ez igazából? A gázzal való fűtés rövid távon olcsóbbnak tűnhet, hiszen az első körben befizetett összeg jelentősen alacsonyabb. Ha a gázfűtést választjuk, ebben az esetben mégis elképzelhetetlen a rezsiköltségek ilyen mértékű csökkentése, így végső soron tagadhatatlanul az elektromos fűtés lesz a gazdaságosabb választás, amennyiben hosszú távra tervezünk.

Ma már az egyik legkorszerűbb technológia, amelyet érdemes választani, ha:

  • korszerűbb fűtési rendszerre vágysz, mint a gázfűtés,
  • épp most kaptál 3+3-as támogatást vagy CSOK támogatást, amit építkezésre és felújításra tudsz elhasználni,
  • gyors betelepítésre vágysz (amit akár 1 nap alatt tudunk telepíteni).

Felújítandó lakások, illetve annak újrabetonozásának szüksége esetén különösen ajánljuk a fűtőfóliát, hiszen jelentősen csökkenti a munkálatok időtartamát és ezzel együtt a pénztárcánkat is kíméli, miközben minőségi életet biztosít a továbbiakban. Ha egy rossz állapotú lakásból minél hamarabb egy élhető otthont varázsolnál amellett, hogy pénzt is spórolsz, akkor kérj ajánlatot és vágj bele az új életedbe!

Írd meg a véleményedet vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]