Elsőbbikre logikátlannak tűnhet, hogy a jelentősen megnövekedett energiaárak mellett, házon kívül is fűtsünk, azonban a veszélyt hordozó kültéri területekre, mint például meredek autóbeállók, lépcsők, rámpák. Ezeket a területeket kellő óvatossággal kell megközelíteni, még a biztonságosnak mondható nyári időszakban is, nemhogy a hidegebb, jeges hajnalokon.  A tél beköszöntével az esetleges hó jelenléte a legtöbb esetben az embereknek örömet, boldogságot okoz, azonban a hóesésnek is meg van az árnyoldala. A csodaszép hótakaró, olykor veszélyt és kellemetlenséget okozhat a ház körül. Elegendő egy óvatlan lépés a hóval fedett jégre és máris megvan a baj.

A hó és a jég nem csak a gyalogos közlekedésben veszélyeztethet és gátolhat, hanem a járművekkel való be- és kiállásban. Vannak olyan otthonok, ahol a ház pince részében helyezkedik el a garázs. Ilyen esetekben a garázsba való bejutást, egy meredek rámpán kell végrehajtani. A rámpa meredekségéből fakadóan, alaphelyzetben is körülményes lehet a be- és kiállás, nem hogy akkor, amikor télvíz idején a napközben megolvadt hó az éjszaka folyamán megfagy és jégpáncéllal fedi be a feljárót. Az előbb említett azonban az egyik legszélsőségesebb eset, ami óriási fejtörést tud okozni munkába indulván egy fagyos hajnalon. A fejfájás okozója lehet akár szimplán a hó is, hogy a sötétben nemrég kikelve az ágyból a rámpáról a havat kell lapátolni, hogy ki lehessen állni az autóval.

A Biztonsagod Erdekebe Rampafutes

Rámpafűtés a jég ellen!

Amennyiben el szeretnéd kerülni ezen kellemetlenségeket a tél folyamán, akkor érdemes elgondolkodni a rámpafűtésen kiépítésén. A rámpafűtés segítségével többet nem kell aggódnod a járdán való megcsúszás veszélyén, azon, hogy az autóban kár keletkezhet egy esetleges megcsúszással vagy hogy hajnalok hajnalán elindulás előtt el kelljen lapátolni a havat az autófeljáróról. A kültéri rámpa és járda fűtését a legtöbb esetben fűtőkábel segítségével lehet biztonságban tartani. A fűtőkábel beüzemelési költsége alacsony és mozgó alkatrészek híján nagyon kicsi a meghibásodásnak az esélye. Arról nem beszélve, hogy optimális használat mellett szinte észrevehetetlen többletköltséget eredményez a villamos áramfogyasztásban és mellette óriási komfortot nyújt a hideg mindennapokban.

  • gyors, könnyű kivitelezés relatíve olcsón
  • időtálló kivitelezés
  • rendkívül gazdaságos üzemeltetés
  • észrevehetetlen kialakítás
  • környezetbarát
  • biztonságos

 

Amennyiben fontos számodra a saját és családod biztonsága a téli mindennapokban is, akkor keress fel minkét és kérd személyre szabott ajánlatunkat, vagy nézz körül a fűtőkábel kínálatunkban az alábbi linken.

https://www.futofolia.hu/futes-aszfaltba-terko-ala/

Amennyiben kérdésed merült fel a rámpafűtéssel vagy bármely más elektromos, illetve infrafűtéssel kapcsolatban, akkor keress minket elérhetőségünk valamelyikén!

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu
www.futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata