Chat with us, powered by LiveChat

Infrafűtés Dunakeszi

 

Katáéknál nem rég volt Fűtőfólia kivitelezés, erről mesél nekünk, miért választott minket egy hagyományos padlófűtés helyett.

Nem olyan rég építkeztünk. Fontos volt, hogy elektromos fűtést válasszunk. Nem akartunk függeni a szolgáltatóktól, és így lehetőség lesz később napelemmel kombinálni.

Lakásunkba padlófűtés lett kialakítva, egyenletes, komfortos mindenhol.

A cég választásánál fontos volt a megbízhatóság.

Hőszivattyú is szóba került a tervezésnél, de az legalább 3-4 szer többe került volna. Gázfűtés azonnal kizárásra került  a gyakori meghibásodások miatt.

Az első fűtési szezonon is túl vagyunk, nagyon nagy hidegben se fáztunk, egyenletes volt a fűtés mindenhol, maximálisan elégedettek vagyunk.

Fogyasztási tapasztalatok szerint, a gázfűtéshez képest még olcsóbb is volt a fűtés költség.

Mindenkinek ajánlom, ki a későbbiekben napelem beruházásban is gondolkozik, és nincs lehetősége a gázfűtésre, vagy csak egy jó fűtésrendszert szeretne.

 

Kiegészítés

A vezérlés programozható termosztát segítségével történik, külön helyiségenként. Ebben az esetben más-más hőmérsékletet lehet kialakítani a szoba felhasználási jellegének megfelelően, ezzel is növelve a komfortot. A padlófűtés hőmérséklete külön állítható, így lehet elérni az ott lakók igényeinek megfelelő padló hőmérsékletet.

 

Ezek is érdekelhetnek téged:

Milyen fűtést telepítettem a szüleimnek a fatüzelés helyett?

Infrafűtés vélemény a Mavit Building tulajdonosától.