Chat with us, powered by LiveChat

A Fűtőfólia kivitelezés egy igazi csapat munka a megrendelő és a kivitelező cég között. Ugyan olyan fontos szerepe van a sikeres kivitelezésben az ügyfélnek, mint a szerelő csapatnak. Sőt elengedhetetlen az ügyfél visszajelzés a termosztát beüzemelését követően is, hiszen az igazi komfortos meleg ezzel valósulhat meg.

Öröm a kivitelezőknek, amikor az infrafűtés szerelési elvégzéséhez minden úgy van előkészítve, ahogy kell. Mai fűtőfólia szerelés Zalaszentlászlón történt.

A gyógynövények völgye szövetkezet vezetője infra padlófűtést rendelt tőlünk. Egy korábban nem használt ingatlanba került padlófűtés és mennyezetfűtés. A cégünk által előre megadott ellenőrző lista alapján Péter mindent úgy készített elő, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Infrafűtés szerelőnk a videóban bemutatja milyen egy ideálisan előkészített helyszín.

infrafűtés előkészület

Előkészület videó (kattints a képre)

Bakos Péter a Gyógynövények Völgye szövetkezet elnöke elmondja, miért volt szükségük inrafűtésre.

infrafűtés előkészület

Miért választotta Péter a Fűtőfóliát? (kattints a képre a videóhoz)

Egy újabb tevékenység elindításához egy korábban nem használt ingatlanba került infra padlófűtés kialakítása Zalaszentlászlón.  A rendezvényteremben alkalmi rendezvények és sport (judó, jóga …) tevékenységek fognak megvalósulni. A teremben a követelmény a szakaszos üzemeltetés miatt a gyors és komfortos meleg. Az infrafűtés 1-2 órára vagy egy napra is gyorsan felfűti a termet, majd napokig ki lehet kapcsolni. Erre a fűtési üzemeltetésre a Fűtőfólia látszik a legjobbnak.

A rendezvény terem beüzemelését követően a tulajdonos szívesen látja az érdeklődöket az ingatlanban vendégként.

 

infrafűtés előkészület

Fűtőfólia és boci (videó lejátszáshoz kattints a képre)

 

infrafűtés előkészület

Video lejátszásért kattints

 

infrafűtés előkészület

Videó lejátszás a képre kattintva

Mostani kivitelezésünkbe padlófűtés lett kialakítva a rendezvény terembe. A fűtőfólia alatt megfelelő szigetelés lett előkészítve fölötte pedig Rigidur , majd parketta lett a kiválasztott rétegrend. Mellék és vizes helységekben infra mennyezetfűtést terveztünk a könnyű telepítés végett, és a komfortos meleg biztosítására. A gipszkarton mennyezet felett helyezkedik el az infra fűtőfilm, így a kivitelezés is gyorsan ment. Ezekben a helységekben jelenleg kész volt a padló hidegburkolása, azt nem volt értelme felverni, megbontani. A mennyezetfűtés esetén gyorsan és gazdaságosan lehet a fűtést megoldani.

A telepített helységek vezérlése jelenleg termosztáttal történik, később okos otthon kerül kialakításra a távoli vezérlés megoldásához.

A kivitelezési munka előtt nagyon fontos az infrafűtés előkészület szakszerű megléte. Ezzel a kivitelezés gyors és pontos. A tökéletes és minőségi munka garantált.

 

A megfelelő rétegrend a következő képeken is megtekinthető:

Padlófűtés rétegrend laminált parketta esetén

Laminált parketta

Iszappapír
Beton vagy rigidúr (nem kötekező csak lehetőség)
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

Infrafűtés előkészület

További hasznos cikkek:

Padlófűtés tervezés, de mégis mivel? TOP 3 elektromos padlófűtés

Mivel fűtsünk? Gázfűtés vagy villanyfűtés?

Jobb a fólia fűtés?

Új Fűtőfólia bemutató terem Budapesten, infrafűtés kipróbálási lehetőséggel

A Nap melege a fürdőszobánkban