Ma már rengeteg család gyors és korszerű kivitelezést keres a házépítéskor, így évről évre egyre népszerűbb választás a kész ház. Rengeteg negatívumtól megkímélhet minket ez a döntés, például az építkezés elhúzódástól vagy a rejtett költségektől. A nagypanelos készházak egyedi tulajdonsága, hogy hihetetlenül gyorsan, szinte „maguktól” felépülnek. A tetőszerkezettől eltekintve, másfél nap az építési idő, ezután egy-két hét bőven elegendő a tetőszerkezet kialakítására és a cserepek felhelyezésére. A Berger Házak Zrt. az ország egész terültén biztosítja szolgáltatásait, így bárkinek lehetősége van ezt a megoldást választani, mind a fővárosban, mind vidéken. Fűtőfólia készházba?

Futofolia Keszhazba W1

Most biztosan arra gondol, hogy mennyi szemetet termelhet egy ilyen gyors „építkezés”, illetve mennyire károsíthatja a környezetet. Minden előítéletet megcáfolva, az egész folyamat rendkívül környezetbarát. A cég minimális energiafelhasználással dolgozik, hiszen egyik legfontosabb célja a környezetvédelem, ugyanakkor ezzel összhangban a modern építkezések népszerűsítése.

Hogyan kapcsolódik ez a fűtőfóliához? Hogyan lehet készházba fűtőfólia telepítve?

A növekvő érdeklősédnek köszönhetően a Berge házak Zrt. is elkezdett a lehetséges fejlesztéseken gondolkodni. Rengeteg potenciális vásárló választotta volna a fűtőfólia és a készházak különleges párosát. A szakértők pedig rájöttek arra, hogy nemcsak környezetvédelmi és gazdasági szempontból nyújt jó megoldást a két ötlet párosítása, hanem munkájukat is nagyban megkönnyítené az eddigi hőszivattyúk fűtőfóliával való helyettesítése. A modern technológiának köszönhetően nagyon gyorsan, mindössze pár óra alatt beszerelhető, akár a padlóba, akár a mennyezetbe, az adott szituációtól függően.

Ha még ezek az előnyök sem győzték meg, vagy továbbra is kétségei vannak a készházakkal és a fűtőfóliával kapcsolatban, itt az idő, hogy beszéljünk a cég által nyújtott további lehetőségekről. Amennyiben úgy dönt, hogy ad egy esélyt a fűtőfóliának, úgy további szolgáltatások széles választékából részesülhet. Köztük a klímával és a napelemmel. Sajnos a mai napig sokan gondolják azt, hogy a napelem beszerelése csak arra jó, hogy kifossza a pénztárcánkat. Valóban nem a legkisebb befektetésről van szó, de azt le kell szögezni, hogy pár éven belül bőven megtermeli a befektetett összeget és a későbbiekben rengeteg pénzt spórolhatunk vele. Szerencsére igen egyszerűen beszerelhető, így nem növeli nagy mértékben az építésre tervezett időt. Mindemellett jelentősen csökkentenénk ezzel is az ökológiai lábnyomunkat miközben egy élhető otthont alkotunk. És ki ne akarna egy napelemes, fűtőfóliás házat összesen pár nap leforgása alatt, ha az egyszerre védi a környezetet és a családi kasszát is?

Kép: Shutterstock

Írd meg a véleményedet, hogy az elektromos fűtés készházba szerelése szerinted milyen előnyökkel jár!