Chat with us, powered by LiveChat

A tavaszi időjárás gyakran okozhat meglepetéseket, mivel a napi hőingadozás akár 20 fok is lehet. Ilyen esetekben, nem meglepő, ha késztetést érzünk arra, hogy befűtsünk. Így gyakran annak ellenére, hogy napközben 25 fok van, az este közeledtével beüzemeljük fűtésrendszerünket. A hagyományos fatüzelésű kazánok begyújtásával azonban előtérbe kerülhet az a probléma, hogy túl meleg lesz az otthonunkban. Mivel ezeket a kazánokat nem lehet elég pontosan szabályozni. A gázfűtéses rendszerrel már egyszerűbb a helyzet, mivel ott megadatik az az opció, hogy akkor kapcsoljuk ki és be, amikor szükségét érezzük. Ennél az alternatívánál a gond máshonnan ered. A gáz árának rohamos emelkedése legtöbbünket elgondolkodtatja, hogy valóban befűtsünk-e egy hűvös tavaszi este, vagy inkább bújjunk bele egy harmadik pulóverbe is.

Shutterstock 520773256 Scaled

Azonban van egy megoldás!

Az infrafűtés tökéletesen alkalmas azokra az alkalmakra, amikor az időjárás úgy gondolja, hogy visszaugrik a télbe, ezzel fagyos hangulatba hoz minket. Az infrafűtéses rendszerek beüzemeléséhez nincs szükség semmilyen előkészületre, így már a gondolat megszületésével be is lehet üzemelni, az év minden egyes napján. A legszebb és legjobb az egészben, hogy az infrafűtéses rendszerek működésükből kifolyólag azonnali melegérzetet biztosítanak használójuknak. Erre a magyarázat, hogy az infravörös sugarak, melyeket sugároz magából az intelligens fűtőfilm, közvetlen a testet érik, így a bekapcsolás másodpercében jelentősen komfortosabban érezzük magunkat, még akkor is, ha a körülöttünk lévő levegő hűvös. A pontos szabályozhatóságának köszönhetően arra is van mód, hogy akár egy kívánt hőmérséklet beállításával, állandó komfortot tartsunk otthonunkban úgy, hogy nem kell bajlódnunk a fűtéssel. Minden működik magától, nekünk csak otthonunk kellemes hőmérsékletét kell élvezni.

A fűtőfólia egyéb pozitív hatásai

A szeszélyes időjárás bizonyos esetekben negatívan hat az emberi szervezetre is. Számos betegséget könnyen el lehet kapni, illetve a meglepetésszerű hőmérsékletváltozásnak köszönhetően, egy gyötrő náthát sem nehéz bezsebelni. A fűtőfólia természetesen erre is megoldást jelenthet. Az infrafűtés számos pozitív élettani hatásai közül az egyik, hogy működése során negatív töltésű ionokat állít elő, melyek tisztítják és fertőtlenítik a levegőt. És természetesen gondolj bele, milyen jól is tud esni, ha náthásan élvezed a kellemes meleget… Na látod? Ezért válaszd te is az intelligens fűtőfilmet!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Intelligens fűtőfilm vagy bármely más infra- vagy fűtőpanel kérd ingyenes ajánlatunkat vagy keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu
www.futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata