Küldetésünk: “Modernizálni a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni”

Helyszíni felmérés és tanácsadás

IMG 4719 1

Felmérjük az igényeket

Tanácsot adunk

Jó fűtést adunk át

Szakértőink hozzásegítik Önt egy gazdaságos üzemeltetésű, komfortos és meleg fűtésrendszerhez.

Hogyan válassza ki a megfelelő fűtési rendszert otthonába?

 

Ön is gazdaságos és hatékony fűtési rendszert szeretne?

Legyen szó lakásfelújításról vagy építkezésről, egy dolog biztos: a fűtési rendszer kérdését nem lehet kikerülni. A legtöbben szeretnék csökkenteni a fűtéssel járó költségeiket, ezért hatékony megoldást keresnek, ugyanakkor fontos számukra az is, hogy ne terheljék feleslegesen a környezetet és védjék a saját és családjuk egészségét.

Általában az építkezés vagy felújítás előtt álló tulajdonosok nem képzett energetikai szakemberek, ezért nem is várható el tőlük, hogy magabiztosan dönteni tudjanak a rendelkezésre álló számos fűtési rendszer között. Bizony nincsenek könnyű helyzetben, nem tudják kiben bízhatnak, ha fűtési megoldásokról van szó, hiszen az építőipari vállalkozó és az energetikai szakember is azt a megoldást fogja ajánlani, ami számukra jövedelmezőbb vagy praktikusabb, ahelyett, hogy a megrendelő érdekeit tartanák szem előtt.

 

Hajmeresztő számlák és jéghideg falak…

A “rémtörténetekről” nem is beszélve… bizonyára Ön is hallott már olyat, hogy a kiválasztott fűtési rendszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kialakítása óriási felfordulással járt, egy örökkévalóságig tartott ráadásul a téli hónapokban hűvös maradt a lakás, a számlák pedig csak emelkedtek…ni az ideális hőérzetet…

Létezik környezetbarát fűtési megoldás, amivel drasztikusan csökkenthetők a költségek?

 

A legtöbben ugyanis ilyenre vágynak. Legyen komfortos, meleg, helységenként szabályozható. Ilyenkor a szakértők az infrafűtéssel működő fűtőfóliát szokták javasolni. 

 

 • gyorsan telepíthető
 • biológiailag optimális meleget teremt
 • antibakteriális és javítja a levegő minőségét
 • jelentős energiamegtakarítással és alacsony üzemeltetési költséggel jár
 • hosszú élettartamú
 • gyors felfűtési idő és komfortos hőérzet
570x7006

Mit érdemes figyelembe venni a fűtési rendszer kiválasztásánál? 

Természetesen minden fűtési rendszernek megvannak az előnyei, ahhoz azonban, hogy jó döntést hozzunk ennél több dolgot kell ismernünk és figyelembe vennünk!

IMG E15E2C954C86 1
 • teljeskörű felújítást szeretnénk vagy csak korszerűsítést?
 • mekkora a lakás / ház alapterülete?
 • milyen helyiségek fűtését kell megoldani?
 • szigetelve van-e az épület?
 • milyen állapotban vannak a nyílászárók?
 • milyen típusúak a tervezett burkolatok?
 • milyen stílusú az otthonunk berendezése?
 • mekkora összeget szeretnénk rászánni

 

Ezek mind olyan szempontok, amiket érdemes átgondolni a fűtési rendszer kiválasztása előtt, így elkerülhetők a későbbi kellemetlenségek. Ugye Ön sem akarja a radiátorok miatt átrendezni az otthonát, majd a következő fűtési szezonban szembesülni vele, hogy a fürdőszoba túl lassan melegszik fel esténként és nem tudja elérni az ideális hőérzetet…

Kérje helyszíni felmérésünket és derítse ki melyik fűtési megoldás ideális az Ön számára!

A helyszíni állapotfelmérés díja most csak 19.990 * Ft (29.900 Ft helyett) 

Mit kap az ügyfél egy ilyen felmérés alkalmával:

 • Ingyenes szaktanácsadás
 • Ingyenes műszaki javaslatot
 • Teljes megértést az infrafűtésről
 • Megtapasztalja a fűtőfóliát működés közben
 • Teljes képet az előkészületekről és rétegrendekről
 • Megtudja mi a különbség egy profi és egy kokler cég munkája között
 • Tudni fogja padlófűtés, mennyezetfűtés, vagy falfűtés lesz beépítve nála
 • Nem marad nyitott kérdése az infrafűtés témájában

Mindezen szolgáltatások teljesen ingyenesek, a kiszállásért kell csak fizetni, de rendelés esetén ez is teljesen levonásra kerül.

IMG A26849318478 1
Garancia 2

Garancia

100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, és ha a fűtési rendszere kiépítéséhez végül minket választ, a felmérés díját beszámítjuk! 

Ebben az esetben, a felmérés a mi ajándékunk. Sokszor bebizonyosodott már, hogy végül az olcsóbb megoldás lesz a drágább… ezért ha most soknak találja a helyszíni felmérés díját, gondoljon csak bele: a megfelelő fűtési módszer akár már az első hónapban visszahozza Önnek ezt az összeget, arról nem is beszélve, hogy hosszú távon ennek a sokszorosát fizetné ki a nem megfelelő rendszer miatt.

Hogy zajlik a felmérés?

 

Szakértő kollégáink személyesen fogják felmérni a helyszínt, legyen szó az Ön otthonáról, nyaralójáról vagy akár egy nagyobb irodaházról, esetleg üzlethelyiségről. Az állapotfelmérés során felmérjük az ingatlan állapotát, adottságait, energetikai elemzést végzünk, figyelembe vesszük a berendezést, a burkolatok és nyílászárók jellegét és a jelenlegi fűtési rendszert. De ami a legfontosabb: felmérjük a tulajdonos és a lakók igényeit. Fűtési rendszert ugyanis nem lehet pusztán számok és műszaki jellemzők alapján választani, pontosan ismerni kell az ott élők igényeit, teljes képet kell kapnunk a napirendjükről, szokásaikról, hiszen csak így tudjuk megtalálni azt a fűtési megoldást, ami számukra ideális.

Mire számíthat, ha kéri az állapotfelmérést?

ELŐTTE

 • az interneten fellelhető információkra alapoz
 • háttér tudás nélkül kiválasztja a legtrendibbnek mondott fűtési rendszert
 • fenntartás nélkül elhiszi, amit a kivitelezője mond
 • ezzel pedig felesleges problémákat és gyakran plusz kiadást vesz a nyakába

UTÁNA

 • pontosan ismerni fogja a fűtési rendszerek előnyeit, illetve hátrányait
 • teljes képet kap az otthona állapotáról, adottságairól, így tudni fogja melyik az ideális fűtési rendszer
 • ismerni fogja a saját igényeinek megfelelő rendszereket, nem tudják megtéveszteni
 • tízezreket vagy akár százezreket is spórol és jól érzi magát az otthona melegében

 

Vélemények

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”

Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre

„Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

Horváth Tibor

„Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

Veres Béla

Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

„Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

Tóth Károly

„Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

Péteri Valéria

„Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

Magyar Vilmosné Edit

„Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

Kerekes Lászlóné

 • A 19.990 Ft-os ár vidék esetében akkor érvényes, ha az adott napon több felmérés is van a régióban. A kedvezményes áron nem tudjuk vállalni, hogy csak egy ügyfélhez elutazunk. Érdeklődjön a felmérési napokról kollégáinktól.