Az elmúlt hetekben azon dolgoztunk, hogy a hideg beálltával ki tudjátok próbálni az infrafűtést működés közben, egyedi fűtésként. Jelenleg Magyarországon egyedüliként biztosítunk ilyen lehetőséget számotokra. Mennyezetfűtés, padlófűtés, falfűtés, mint infrafűtés.

 

A videó szövege itt olvasható:

 

„Sziasztok! Tóth Tamás vagyok, a Fűtőfólia cégvezetője, és a Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke. Az elmúlt 10 évben több ezer kivitelezést végeztünk itthon és külföldön, padlófűtés, mennyezetfűtés és falfűtés területen. A legtöbb érdeklődő azt kérdezi, hol tudja kipróbálni az infrafűtést a valóságban. Hol tudják megtapasztalni, hogy mi ez. Hol tudnak beszélni, olyan elégedett ügyféllel, aki már évek óta használja.

A legtöbb esetben nem szívesen engednek be idegeneket a saját házukba, de ez teljesen érthető. Ezért, az elmúlt hetekben egy hatalmas felújítást végeztünk itt az irodában. Azért, hogy el tudjuk mondani, amikor hozzánk érkeztek, ki tudjátok próbálni az infrafűtést, mint egyedi fűtés. Kialakítottunk egy új álmennyezetet a mennyezetfűtésnek, falfűtést itt mögöttem, a tárgyaló asztalnál, illetve padlófűtés van szintén az irodában. Bármikor beérkeztek hozzánk, minden fűtési módot meg tudtok tapasztalni.Következő képekben, videókban láthatjátok az előkészületeket, kivitelezést, és a végeredményt. Nézzétek meg!

Első lépésként ki kell alakítani az álmennyezet szerkezetét, erre fog rákerülni a hőtükör és a fűtőfólia. A zöld fólia a hőtükör, ez fogja a sugarakat a lakótér felé visszafordítani. A zöld fólia a hőtükör, ez fogja a sugarakat a lakótér felé visszafordítani. Alulról ráhelyeztük a szerkezetre a fűtőfóliánkat, majd gipszkartonnal eltakartuk. Lépésről lépésre feltettük a gipszkarton lapokat. Az álmennyezet felszerelése után glettelés jön, majd festés. Az iroda festésében, tök jó fej kollégáink munkaidőben segítettek, hogy ilyen szép fehér legyen.  A fűtőfólia bekötését, minden esetben szakképzet villanyszerelőnek kell elkészíteni. Az iroda új világítást kapott, majd pedig egy új laminált parketta került a padlóra. A mennyezetben kialakítottunk egy külön részt, ahol meg tudjátok nézni, hogyan kell szakszerűen előkészíteni az álmennyezet szerkezetét. Wifi termosztát került bekötésre a fűtés vezérlésére, így azt is ki tudjátok próbálni. Szeretettel várunk Titeket is az irodánkban! Sziasztok! „

Időpont egyeztetés miatt hívjátok a következő telefonszámot: 0620 400 7 400