Hosszú év után elválnak útjaink párunkkal, elköltözünk a szüleinktől, megkapjuk a rég vágyott állást vagy épp elveszítünk egy számunkra fontos embert. Vannak az életünkben fontos mérföldkövek, nagyobb horderejű negatív vagy pozitív események, melyek feldolgozásához változásokra van szükségünk. A nők hajlamosak ilyenkor ruhatár frissítésbe menekülni, frizurát váltanak vagy lakásuk átrendezésével csinálnak tabula rasat. Az életük forgatókönyve gyakran hagy lenyomatot egyes helységeken vagy akár az egész lakáson. Ha Ön is ebben a cipőben jár, s nem csak a nagy szekrényt tervezi ide oda tologatni, hanem egy nagyobb felújítást tervez, mindenképpen olvassa el ezt a bejegyzést!

Egy nagyszabású lakásfelújítás bizony próbára teszi az idegeinket, főképp, ha a munkálatok idejére egyik rokonnál sem tudjuk meghúzni magunkat. Ha nem csupán egy gyors, tisztasági festést tervezünk, hanem például a fűtési rendszer korszerűsítését is tervbe vettük, akkor nagyobb körültekintésre és alaposabb munkára kell felkészülnünk, főképp, hogy évtizedekre keresünk megoldást. Figyelembe kell vennünk a költséghatékonyságot, a korszerűséget is, de nem szabad elmennünk olyan tényezők mellett sem, mint hogy az adott technológia mennyi idő alatt készül el, mennyire praktikus, kell-e általa kompromisszumot kötnünk a berendezés tekintetében, felhasználóbarát-e az üzemeltetése és milyen karbantartás igényel. Ismerje meg az infrafűtést, melyről elfogulatlanság nélkül is állítható: minden felmerülő igény esetében jelesre vizsgázik.

30 40eves Nok Infrafutes

Praktikum és pénztárcakímélet 

Az általunk forgalmazott harmadik generációs fűtőfólia a jelenleg a piacon elérhető technológiák közül a legkorszerűbb és objektíven a legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Nagyon fontos szempont, hogy az infrafűtés kivitelezése rendkívül gyors, ráadásul engedélyeztetési tervekre sincs szükség, így kiépítésére az esetek többségében elég egyetlen nap. A fűtőfólia elhelyezhető a falban, a mennyezeten és a padlóban is, mindegy, ez utóbbira milyen burkolat kerül, így számos variáció közül lehet választani a lakás paramétereitől, adottságaitól függően. Mivel nincsenek fűtőtestek és fűtéscsövek sem a falon, egyrészt több szabad hely marad, másrészt azok korlátok nélkül berendezhetőek – határtalanul szárnyalhat a női fantázia. Nem szab gátat a fűtőtest egyetlen ötletnek, berendezési elképzelésnek sem. Nincs szükség kazánra és az engedélyeztetési kiadások alól is mentesülünk, melyek önmagukban is költségcsökkentő tényezők, de magának a technológiának is alacsony a beruházási költsége, valójában töredéke más fűtésrendszerekének. A hőeloszlás egyenletes és kiszámítható, így a rendszer fenntartása is költségkímélő. 

Egészségünk őre

Számos kutatás bizonyította már, hogy a nők jobban odafigyelnek egészségükre, s ha kell, döntéseik során testi jólétüket is szempontként vonják be. Épp ezért, ha a fentiek nem lennének elegek a meggyőzéshez, eláruljuk, hogy az infrafűtés az egyetlen technológia, mely kedvező élettani hatásokkal rendelkezik. Egyrészt ugyanazon a biológiai hullámhosszon sugároz, mint az emberi test, ezért a szervezet számára biológiailag optimális meleget sugároz. Másrészt hatására a levegő a helységekben megtartja nedvességtartalmát, nem lesz száraz, bizonyítottan antibakteriális hatású, megszűnteti a penészt és egyáltalán nem keletkezik szálló por. 

Gyors, költséghatékony és kedvező tulajdonságokkal rendelkező alternatíva megmutatásával mi levesszük a válláról a fűtés korszerűsítésével kapcsolatos problémákat, így annál több idő, energia marad a lakberendezésre, s már kezdődhet is az új fejezet az életében.

Neked miért tetszik az infrafűtés? Oszd meg a véleményed velünk!