Prémium Infrapanel webshop

Infrapanel – az elektromos fűtés, ami a 17,9%-al* jobb hőérzetet biztosít a gázfűtésnél

Amikor úgy néz ki a fűtés, mintha nem is fűtés lenne, az nagyszerű dolog. Sokan irigylik azokat a mediterrán, vagy trópusi stílusú ingatlanokat, ahol a fűtésre szinte egyáltalán nincs is szükség, ugyanis nincs rá szükség. A mi éghajlatunkon más a helyzet. Mostantól gondolkodjunk kreatívan, hiszen az infrapanelről beszélünk. Nos, az infrapanel éppen ilyen „eldugott” rendszer, noha nagyon is szem előtt tud lenni, csak éppen a világon senki sem sejti, hogy amikor a falra kitett képet csodálja, valójában a fűtőegység tetszik neki. A lakberendezők imádják, mert annyira sokrétűen és kreatívan lehet vele a házak utólagos fűtés kiegészítését – vagy akár teljes fűtését – megoldani.

Heat4All luxus infrapanelek

Heat4All design infrapanelek egyenesen Ausztriából. A Heat4All termékeit hatékony energiahasznosításuk, megbízhatóságuk és időtállóságuk a világ vezető elektromos fűtési megoldásai közé emeli.

A kifinomult igényekre hangolt infrapanelek fűtési megoldásaink egyedi és különleges látványt nyújtanak bármely enteriőrben.

 

40 év alatt 0% hatásfok vesztés

Prémium Wifi Smart infrapanel árak

FIGYELEM! A megnövekedett rendelés miatt jelenleg csak 3 termék rendelhető.

 

Prémium Wifi smart Infrapanel 350 Watt, 540 Watt és 700 Watt teljesítménnyel

Smart Wifi tükör infrapanel árak

Okos termosztátok fűtéshez

A legkomfortosabb fűtési élmény érdekében elengedhetetlen egy jó  vezérlés. A Sundirect intelligens termosztátok az első, kifejezetten infrapanelhez  tervezett vezérlőrendszerek. Ezekkel az Intelligens termosztátokkal mostantól teljes mértékben átveheti a Wifi-s infrapanelek  irányítását, és proaktív módon takaríthat meg energiát egyedülálló fejlett funkciókkal.

Smart1.0 - akkumulátorral működtethető, programozható Wireless / RF termosztát.

Smart1.0 Pro - vezetékes, Wifi-kompatibilis vezeték nélküli termosztát

Smart Plug - Wifi-kompatibilis vezeték nélküli konnektor termosztát.

Infrapanelek – tanúsítványok

infrapanelek

” Alexa, kapcsolj fűtést!”

Vezéreld a vezeték nélküli infrapaneled Alexa segítségével

 

Soha nem volt ilyen könnyű vezérelni a fűtést, és ezzel pénzt és energiát spórolni. Azonnal csatlakozási lehetőség a Prémium smart infrapanelek és Alexa hangvezérlése között. Egyszerűen, csak kérd meg Alexát, milyen meleget állítson be, majd dőlj hátra, és élvezd a komfortos meleget.

Mekkora teljesítményre van szükségem?

Kalkulátorunk segítségével nézze meg, mekkora teljesítményű infrapanelre van szüksége otthonába, és milyen fogyasztás várható. 

infrapanelek

Nézzünk pár izgalmas megoldási lehetőséget, 9 felhasználási mód, amire elsőnek nem is gondolnánk – hogyan rejthetjük el az infrapanelt, mint fűtőtestet:

 

1, Rejtsük bele a tükörbe!

Ugye mindenki vágyott már arra, hogy soha ne párásodjon be a fürdőszobatükre? Most van erre is lehetőségünk, ugyanis az infrapanelünk remekül megbújhat a fürdőszobatükör mögött. Sőt – a gardrobe szobát is fűthetjük vele, ugyanis a tükrünk mögé rejtve pont akkor, és pont annyi melegséget ad nekünk,  amennyit szeretnénk, ugyanis távolról irányíthatjuk, előre programozhatjuk, helyben a kedvünk szerint bármikor módosíthatjuk. Ezen  megoldások természetesen szépségszalonokban, fodrászatokban, táncstúdiókban is kiváló lehetőséget jelenthet, akárcsak a butik próbafülkéjében.

2, Bújtassuk el a törölközőtartóba!

Népszerű és ismert megoldások a fürdőszobákban, hogy a törölközőket a fűtőegységen szárítjuk – ám ha infrafűtéssel oldjuk meg, még a kicsit dohos, száradó törölköző szagtól is végképp mentesülünk. Természetesen – mint minden infra alapú fűtés, a törölközőtartó infrapanelell is programozható, állítható, időzíthető. (Ha olyan fajtát vásárolunk belőle.)

3, Kép a falon!

Bármilyen kép esetén lehet, a családi fényképtől egy csodás festmény repróján át az absztrakt csodáig, olyanra eshet a választásunk, az infrapanelünk azt remekül álcázza magát faliképnek, akár impozáns hagyományos infrakandalló fölé téve, ezzel biztosítva az ingatlan optimális fűtését anélkül, hogy bárhol látható a fűtőtest.

4, Koszmentes kandalló?

Az infrakandalló is valójában egy speciális infra-panel. Ideális látvány, kellemes hangulatot teremt, kimagaslóan modern, teljesen régies, rusztikus, vagy stílusos is akad belőle. Szükségtelen tisztítani, mint az igazi kandallót, és a favágásra sem kell gondot fordítanunk. A meleg pedig finom, ölelős és puha, ami belőle árad. Kiváló fűtési lehetőséget kínál, amellett, hogy mutatós dísze lehet még lakótelepi szobának is.

5, Olvasókuckó másként.

Amikor a téli, hűvös estéken bekucorodunk – kezünkben kedvenc könyvünkkel – a sarokba, szeretnénk, hogy ne csak a forró teánk adjon meleget. Az olvasókuckóba is tehetünk infrapanelt, akár az olvasólámpát is kiválthatjuk vele, hiszen önálló fényforrásként is működhet, finom, simogató fényű ledes világítással segítve, hogy a kellemes melegséget minden oldalról megélhessük. A menyezeti infrapanelek nagyszerű megoldások arra is, hogy az olvasókuckónkban legyen pár fokkal melegebb, mint a lakás többi pontján.

6, Cicakuckó – ahogy mi szeretjük.

A macskák különösen vonzódnak az infra iránt, ezért az infrafűtések minden formája cicabarát. Több helyen a cicák számára védett kis kuckót építenek, melybe nem hátrány, ha valamilyen fűtés is kerül. Ha naponta néhány órára kapcsol be számukra az infrapanel, máris sokat tettünk kedvenceink egészségéért és jó közérzetéért.

7, Kutyaház fűteni, mint a nagyok.

A kutyaház fűtése sokáig álom volt. Amióta létezik az infrapanel feltalálása, azóta a kutyák számára is lehetőség van igazi, fűtött házban lakni. Egy megfelelően szigetelt  – különösképpen téli éjjelen – alapszinten befűtött kutyaház még akár rövidebb szőrű kutya kinti tartását is lehetővé teszi, anélkül, hogy a kutya mozgásszervi problémákat kapna. Biztonságosan szerelhető, akár a padlózat, vagy a háztető része lehet, ezután a szétrágás, vagy egyébb baleset nem veszélyezteti kedvencünk egészségét.

8, Kisbaba születik?

Az infra panelek (kerámia, vagy normál) az újszülött és csecsemő baba környezetének egyenlő hőfokon tartását is kiválóan tudja segíteni. Választhatunk egy mozgatható fűtőtestet, amit bárhová vihetünk, amerre a baba tartózkodik. A fürdőszoba, a babaszoba, az étkező egyaránt gyorsan azonos hőfokra fűthető egy mozgatható infrapanellel.

9, Lámpa, ami valójában fűtőtest.

Az infrapaneleket nem túl gyakran, de kiváló világítóegységként is lehet használni, hiszen gazdaságos, led alapú világítással kombinálva kiegészítő fényforrást, vagy hangulatfényt, de akár fő fényforrást is elhelyezhetünk az infrapanelünkkel.

10, Konténerek, kültéri sátrak és hasonlók fűtése.

A régi, gázpalackos, nem elég biztonságos megoldásokat mára felváltha az infrás fűtőelemek korszaka. Ezekett bárhová, akár a könyöklőkbe, vagy a falakra is feltehetjük az infraegységet, és a tél kellős közepén kellemes hűfokot biztosíthatunk akár kültéri helyszínen is.

 

Hogyan számoljuk ki, hogy mekkora és mennyi panelra van szükségünk?

 

Könnyen kiszámolhatjuk, hogy a szobához, helyiséghez, melyik teljesítmény az ideális, és ehhez mérten a költségeink is pontosan tervezhetővé válnak. Természetesen sok függ attól, hogy milyen a szigetelés, milyenek az ablakok, illetve hogy mennyit használjuk az adott helyiséget, de van egy egyszerű ökölszabály, amivel könnyedén kalkulálhatunk, mielőtt a szakember segítségét kérjük. Annak a térnek a légköbméterét szorozzuk 35-tel, ahová a panelek kerülnek és már meg is kapjuk (tájékoztató jelleggel) a szükséges teljesítményt (watt). Ha a szigetelésünk jó, és az ablakok is jól zárnak, az épület többi része is fűtve van, akkor ez a számítás pont megfelelő lesz, ha azonban vannak hiányosságok, tervezzünk egy kicsit túl az infrapanelek számát, hogy biztosan megfelelő eredményt kaphassunk. (Nézzük ezt meg egy példával: 6m*5m szoba=30 négyzetméterx2,3m(belmagasság)x35= 2415W teljesítmény szükséges) Ezt természetesen több kisebb infapanellel épp úgy elérhetjük, mint egyetlen darabbal.

 

Méretek

Az infrapanelek mérete lehet akár csak akkora, mint egy könyv, és egészen akkora is, mint a falfelület, amire rákerül. Emiatt ki lehet számolni, hogy a házban/lakásban mért légtérhez mekkora az ideális felület, és elegendő pont akkora, vagy annyi darab, akár többféle módon felhasználható infrapanelt vásárolnunk, amekkora pontosan befűti a területet (300w, 500w, 800w, 1000w).

Mozgatás

A mozgatható mobil infrapanelek arra is jók, hogy pont oda tehessük a fűtést, ahol arra a lehető legnagyobb szükségünk van. Például Károly egy fűtéssel kevésbé rendelkező üzlethelyiséget bérelt. A mozgatható infrapanelt választotta ezért, szükségtelen egy költséges fűtési rendszer kiépítése, vagy valamely drága elektromos fűtés kialakítása.  Egy mozgatható infrapanellel komplett megoldást biztosíthatunk akkor is, ha nincs gáz. Ugyanis – szemben több más elektromos fűtési formával – az infra típusú fűtések, igen gazdaságos kivitelezést jelenthet. A fűtési rendszert pedig egyetlen mozdulattal magunkkal vihetjük. Költözéskor Károly mindent magával tudott vinni.

Lehet egyedi fűtés az infrapanelünk?

Infrapanelünkkel megoldható egy központi fűtéses lakás kiegészítő fűtése – hiszen a kezünkben tarthatjuk a meleg irányítását azokon a napokon is, amikor a központi fűtés nem lenne elégséges. Kis területű, nem folyamatosan használt helyiségekben – például a lakáson belül a fürdőben, egy fodrászatban, vagy kisebb szalonban, amerre nem szükséges éjjel fűteni, és gyors melegre van szükség – szintén kiváló fűtési megoldást jelent egy infrapanel felszerelése a mennyezetre, vagy az oldalfalra. Sőt, a fodrászüzletek, vagy szépségszalonok számára a tükörbe rejtett infra-panel kiváló és hamar megtérülő, esztétikus segítséget jelent. Egyszerű és nem kell többé helyet adnunk semmiféle fűtőtestnek, azon a helyen, ahol amúgy is a tükrünk van, elfér a fűtésünk is. Ráadásul a megvilágítása is ezernyi módon megoldható, amitől a szalonok exkluzív hatást érhetnek el.

Az energiatakarékos infrapanelek szabályozhatósága, programozhatósága szintén olyan előny, amely – a megszokott, főleg a gázos fűtésekkel szemben – lehetővé teszi, hogy csak akkor és ott fűthessünk, amikor és ahol arra valóban szükségünk van. Infrapanellel kiválthatjuk a hétvégi házak, horgásztanyák, vadászházak, vagy más, ritkábban használt, ritkán fűtött épületek, régi, korszerűtlen fűtését is. Biztonságos, jól szabályozható és gyorsan komfortos hőt adó fűtéssel szerelhetjük fel akár a faházat is, elfelejthetjük a lassan bemelegedő házat, a favágást, a tűzzel járó koszt és kormot. Érdemes még megfontolni, hogy az áramforrásunkat is modernizáljuk, így a, napelemek felszerelésének köszönhetően, vagy más, alternatív energia nyerő rendszer használatával a gazdaságos üzemeltetés még egyszerűbbé válik. Ezek a feltételek mellett, a Nap segítségével, akár ingyen is lehet a rezsink.

Összességében az infravörös fűtés,  az infrapanel (kerámia, vagy bármilyen anyag), mint fő fűtés, vagy alternatív fűtési megoldás, kiváló alternatívát jelent mindenki számára. *2017-es, nem reprezentatív, belső  mérés alapján. Fel sem merülhet bennünk, hogy 2021 után azt gondolja, nem lehet az itt bemutatott rendszer,  sokkal ideálisabb, mint egy drága beruházást igénylő fűtésrendszer, az innovációnak köszönhetően.

Azért, ez jól hangzik, ugye? Regisztráció további cikkekre.

Prémium Infrafutés – Megbízható Német szénkristályos technológia

A Prémium Wifi infrapanelek minőséget ígérnek, a piacon elérhető termékek körében kimagasló pozíciót foglal el. A Német minőség garancia a gyártási folyamatok precizitására, minden infrapanelünk külön ellenőrzésen esik át, mielött elhagyja a gyár területét. A panelek élettartamát és megbízhatóságát  befolyásoló minőségi alkatrészek mind házon belül készülnek, így gondoskodnak a hosszú üzemidőről. 

A szénszálas fűtőelemet használó versenytársainkhoz képest a szénkristályok egyedülálló változatát kínáljuk. Német technológiát alkalmazunk a szénkristályok előállítására, amely a szénszál továbbfejlesztett változata. Megszünteti a forró pontok problémáját és egyenletesebb (10 fokon belüli) felületi hőmérsékletet biztosít. Speciális vegyi anyagok hozzáadásával a szénkristályos fűtőelem még tovább növeli a teljesítményt, különösen akkor, ha 100 fokos üzemi hőmérséklet körül működik.

infrapanelek
Jobb tervezés, nagyobb hatékonyság

A panelek kialakítása a hatékonyság szempontjából nagyon fontos. A fűtőelem fölött világos alumínium vagy üveg / _tükör felületet használ a gyártó.  Az összes Prémium Wifi Smart  infrapanelünk megfelelő szigetelőanyagot és visszatükröző réteget használ. A legtöbb versenytárs a könnyebb gyártási lépések miatt nem használ szigetelőanyagokat, miközben ez a tervezés egyik legfontosabb tényezője. A panelek belsejében üvegszálas szigetelés található, amelynek vastagsága 3 mm, ez tovább csökkenti az energiaveszteséget, ezáltal 7-8 % energia megtakarítás érhető el. 

Infrapanel telepítési segédlet

Infrapanel telepítése falra

Infrapanel telepítése falra – kerettel

Infrapanel Smart APP – az okos fűtés vezérlés

infrapanelek