Gyakorlatilag bármilyen típusú házba beépíthető a fűtőfólia. Különböző teljesítményű fóliákat értékesítünk, amelyek különböző teljesítményekben (25 W/m²–400 W/m²) érhető el. Hogy milyen teljesítményű és méretű fűtőfilmet ajánljuk egy helyiségbe, általában a szigeteléstől függ: az épület energiavesztéségétől, a belmagasságtól és az épület korszerűségétől. Mi az összefüggés háztípus és fűtőfólia teljesítmény között?

Szerencsére, bármelyik helyiségbe tudunk optimális teljesítményű fűtőfóliát ajánlani, ez azt jelenti, hogy akár egy régi típusú nagy belmagasságú háztól a passzívházba is érdemes telepíteni infrafűtést vagy fűtőfóliát.

Fűtőfólia teljesítmény: önszabályozó fűtőfólia

Leginkább ajánlott termékünk a harmadik generációs fűtőfólia, amely önszabályozó tulajdonsággal is rendelkezik. Az önszabályozás valójában azt jelenti, hogy a növekvő hőmérséklettel emelkedik a szénpaszta ellenállása is. Az önszabályozás átlagosan 25% energiamegtakarítást tesz lehetővé a régebbi típusú fűtőfóliával szemben. A termosztát bekapcsolásakor a fólia maximális teljesítménnyel indul. Az idő viszonyában emelkedik a fólia hőmérséklete és az önszabályozás következményében csökken a fólia teljesítménye, míg a termosztát kikapcsol. A másik, talán legnagyobb előnye a biztonság, hiszen ezzel a fűtőfilmmel minden korábbi baleset elkerülhető, mert nem tűzveszélyes.

Fűtőfólia teljesítmény: passzívház vagy modern házak esetében

Az elmúlt években egyre népszerűbb, de a jelenlegi rezsihelyzet óta még inkább áhított napelem rendszerrel tökéletesen kiegészíthető a fűtőfólia rendszere. Ezáltal elérhető a passzívház-igény, amelynek célja a rezsiköltségek minimalizálása. Ennek köszönhetően nem csupán környezetbarát fűtési rendszert tudunk használni, de rezsiszámlánkra is kedvező hatása lesz, hiszen ezáltal leredukáljatjuk a fűtésszámlát akár 0 Ft-ra. A modern házak esetében a lakberendezők is imádják használni a fűtőfóliát, hiszen a burkolatba építhető ez a fűtési rendszer, így letisztult, nagy terekkel dolgozhatunk a lakberendezés során és nem kell arra gondolnunk, hogy hova kerül a radiátor vagy a kazánház.

Futofolia Teljesitmeny

Fűtőfólia-telepítés a szüleim házába

Egy régebbi típusú házba is optimális lehet a fűtőfólia telepítése, akár kiegészítő fűtésként is. Sok helyen előfordul például a kazánfűtés vagy fával fűtés esetében, hogy télen a lakók nem szeretnék felfűteni az egész házat a hidegben, hanem elegendő lehetne csak 1 szobát, amit azonban nehéz elérni a hagyományos fűtési rendszerekkel. A fűtőfólia ez esetben tökéletes, akár kiegészítő fűtésként is telepíthető egy szobába vagy a fürdőszobába, ahol újszülött gyermekünknek vagy idősebb családtagunknak kellemes meleget biztosíthatunk a helyiségben. Ha felkeltettük az érdeklődésed a téma iránt, itt találsz egy releváns videót:

Ha felkeltettük az érdeklődésed a fűtőfólia iránt, kérj ajánlatot!

Elérhetőségeink:

Tel: +36 20 400 7400

e-mail: info@futofolia.hu

web: https://www.futofolia.hu/ajanlatkeres/