Ismét benyújtható, a megújuló energia használatát és energia hatékonyság növelését, fűtés korszerűsítést célzó épület energetikai pályázat (GINOP 4.1.4-19)

Telephelyfejlesztés cégeknek

TelephelyfejlesztésA pénteki napon jelent meg a hír, hogy ismét benyújthatják telephelyfejlesztésre vagy székhelyük fejlesztésére pályázataikat, azok a vállalkozások, akik energetikai szempontból szeretnék fejleszteni ingatlanjukat.

A támogatás elsődleges célja, hogy segítse a cégeket, hogy korszerűsítéseikkel minél alacsonyabb költségeket tudjanak elérni. Illetve hozzájáruljanak a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez, ami egyre fontosabb a mai világban. Ki kell hangsúlyozni, hogy a telephelyfejlesztés keretében olyan beruházások támogathatók, amelyek közvetlenül fogják biztosítani az ingatlan energetikai javulását,  amely egyenes arányban generálja a rezsiköltségek csökkenését.

 

Csökken az üzemeltetési kiadás

Így a telephely, székhely nem csak megújul és szépül, hanem a vállalkozás üzemeltetése is sokkal könnyebbé fog válni.

 

Támogatás nagysága cégenként

A pályázatban igényelhető támogatási összeg:1.600.000 Ft -100.000.000 Ft lehet. A támogatás összeg a teljes beruházás 55% is lehet.

 

A pályázatban támogatható beruházások:

  • Nyílászárócsere
  • Hőszigetelés
  • Megújuló energiaforrású rendszerek telepítése (Pl: Napelem, napkollektor, Hőszivattyú)
  • Fűtésrendszer korszerűsítése
  • Elektromos hálózat felújítása

 

Ezentúl, kiegészítésként támogatást lehet igényelni árnyékolók vagy árnyékvető szerkesztek beépítésére is.

 

Támogatható beruházások tökéletesen alátámasztják, hogy a pályázattal el tudjuk akár azt is érni, hogy az ingatlan rezsi költsége 0 Ft-ra csökken le.

 

Hogyan lesz rezsimentes a cégünk

Erre az egyik legjobb megoldás az, ha komplex fejlesztésben gondolkozunk, amelynek szerves része egy napelem rendszer kombinálása, egy megfelelő fűtés rendszerrel, ami akár az Intelligens Fűtőfólia is lehet. A két rendszer együttes kombinációjával egy komfortos, meleg és akár rezsimentes fűtés is megvalósítható a cég részére.

 

Milyen cégek pályázhatnak?

Annak érdekében, hogy teljeskörű információkat tudj kapni pályázatról és leellenőrizd, hogy jogosult vagy az igénybevételére, látogass el partnerünk weboldalára és a cégadatok megadását követően azonnal látható, milyen pályázatokra jogosult a vállalkozás.  Cégem ellenőrzése itt.

Válaszd ki vállalkozásod számára a legmegfelelőbb szolgáltatást, hogy azonnal megtudd, jogosult vagy-e a pályázat benyújtására. Illetve ezentúl folyamatosan tudni fogod, milyen pályázatok segítségével tudod fejleszteni cégedet.

 

Mekkora napelemre van szükségem?

Ahhoz pedig, hogy pontosan megtudd mekkora és milyen napelem rendszer szükséges a székhelyed, telephelyed 0 Ft-os villanyszámlájának eléréséhez, kérd stratégiai partnerünk ingyenes napelem felmérését a telephelyeden!

 

Nézd meg, mitől is tud valójában gazdaságos és komfortos lenni az új 3. generációs, IntelligensFűtőfólia.  Kérd díjmentesen műszaki javaslatunkat.

 

Telephelyfejlesztés a 0 Ft-os rezsi eléréséhez!

 

Te mire költenéd el ezt a pályázati pénzt? Írd le ötleteidet hozzászólásban!