A legtöbb munkálat egy felújítás vagy építkezés során bizony heteket igénybe vesz a tervezéstől az üzembehelyezésig. Ha teljes fűtéskorszerűsítésben gondolkodik, eláruljuk: létezik egy olyan megoldás, mely az összes között a leggyorsabban kiépíthető, ráadásul azonnal használható. A fűtőfólia fűtőfilmjeinek telepítése átlagosan 1 nap alatt kész van, ami természetesen a telepítés mennyiségétől függ. Egy átlagos 150 m²-es családi ház esetében a telepítést 1 nap alatt elvégezzük, így telepítjük a fűtőfóliát.

Hihetetlenül hangzik, ugye?

Minden a szervezettségen és a szakértelmen alapul. A telepítést megelőzően készítünk egy előzetes felmérést az ügyféllel telefonon vagy személyesen, ahol az ügyfél igényeit és az ingatlan adottságait térképezzük fel. Általában kérünk az ügyféltől alaprajzot is, hogy pontosan ki tudjuk számolni, hogy hány négyzetméterre hány darab fűtőfólia-filmet kell telepítsünk, hogy kellemes hőmérsékletet tudjunk kialakítani a házban. A kérdések és a felmérések alapján elkészítjük a műszaki javaslatot, amelyben pontos összeget tudunk mondani az ügyfél számára. Ekkor egyezünk meg a telepítés időpontjában is. A sok megrendelés ellenére általában tudjuk vállalni a 2-4 héten belüli telepítés lehetőségét is, ha sürgősen szüksége van valakinek a fűtésrendszere kialakítására.

Így telepítjük a fűtőfóliát: a telepítés előkészítése

A megrendelés után átadunk az ügyfélnek egy előkészítési listát, itt tüntetjük fel azokat a pontokat, amelyek lehetővé teszik a fűtőfólia telepítését. Olyan egyértelműségekre kell gondolni, mint a födém elkészítése, vagy a gipszkarton behelyezése vagy az elpakolt területek. A fűtésrendszer telepítését pedig az előre egyeztetett időpontban elkezdi a csapatunk.

Így telepítjük a fűtőfóliát: a telepítés lépései

Először is előkészítjük a helyszínt, átvizsgáljuk a területet a műszaki javaslat alapján és megtisztítjuk a fontos területeket. Újra lemérjük a területet, hogy pontosan méretre vághassuk a fűtőfólia-filmeket. Aztán a friss, szinte ropogós fűtőfólia-filmeket pontos méretre vágjuk és bekötjük a vezetékeket.

Igy Telepitjuk A Futofoliat 01

A rögzítéshez a filmeket hozzáerősítjük egy szigetelőanyaghoz. Ellenőrizzük a vezetékeket, majd rögzítjük a kívánt helyre, ami lehet a mennyezeten, a padlón vagy a falban.

Igy Telepitjuk A Futofoliat 02

A rögzítés után a vezetékeket összekötjük, majd hozzákapcsoljuk a fővezetékhez, amelyet ellenőrzünk és optimalizálunk. Utolsó lépésként bekötjük a falba az irányítóegységet.Igy Telepitjuk A Futofoliat 03

Fűtőfólia fűtésrendszer előnyei

Ha az infrafűtés mellett döntünk, használat során is csak az előnyeit fogjuk élvezni: a fűtőfólia teljesítménye hasonló, de hatékonysága többszöröse más elektromos fűtéseknek az egyenletes hősugárzásnak köszönhetően. Jótékony élettani hatásokkal is rendelkezik: bizonyítottan antibakteriális tulajdonságú, az emberi szervezet számára biológiailag optimális meleget ad, a helyiségben nem lesz száraz a levegő és nem keletkezik szálló por.

Ajánlatkéréshez érdeklődjön telefonon vagy az alábbi felületen:

+36 20 400 7400

https://www.futofolia.hu/ajanlatkeres/

Írd meg a véleményedet, hogy mennyire fontos számodra a gyors fűtéstelepítés!