Gondoltátok volna, hogy az Intelligens Fűtőfólia nem csak a lakóházakban tudja biztosítani a komfortos hőmérsékletet, hanem a hatalmas légterű raktárakban és ipari csarnokokban is? A fűtőfólia teljes mértékben ellenáll az ipari környezet viszontagságainak, illetve számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, ezért is alkalmas a fűtésre a Fűtőfólia ipari környezetben.

Infrafűtés nagyban?

Az ipari fűtési megoldások kiválasztása létfontosságú minden csarnok, műhely és ipari létesítmény számára. Egy megfelelő fűtési rendszer nem csak a munkakörnyezetet teszi komfortosabbá, de hozzájárulhat a működési költségek csökkentéséhez és az energiahatékonyság növeléséhez is. A csarnokok fűtése különleges kihívásokat jelent, mivel ezek a területek gyakran nagy alapterületűek és magas belmagasságúak.

Azonnali melegérzetet kelt, mivel először a tárgyakat és személyeket melegíti fel és ezt követően a levegőt. Az infravörös sugárzásnak számos jótékony hatása van mind a közvetlen emberi testre, mind a megfelelő munkakörnyezetre. A pozitív élettani hatások mellett komfortosabbá teszi a munkakörnyezetet, így akár a munkavégzése hatékonyságát is támogathatja.

Az Intelligens Fűtőfólia ipari környezetben rendkívül gazdaságosnak bizonyulhat, mivel:

  • a kiépítési rendkívül gyors és relatív alacsony költségekkel jár,
  • ellenáll az ipari környezet viszontagságainak,
  • távolról is könnyen vezérelhető, fokra pontos hőmérsékletet képes biztosítani,
  • szárazon tartja a falakat, ezáltal meggátolja a penészedést és az egyéb baktériumok elterjedését – ez rendkívül előnyös lehet az élelmiszeriparban,
  • fogyasztása hatékonyságából eredően gazdaságos – napelemes rendszer kombinálásával akár 0 forintos rezsiköltség,
  • időtálló technológia – 10 év garancia,
  • helyigénye szinte egyenlő a nullával – kiépítést követően nem lesz látható, így nem lesz útban az ipari környezetben.

Csarnokfűtés intelligens fűtőfilm segítségével

Az idei év egyik nagyszabású projektje a Jászberényi Ipari Parkban található csarnok fűtés kialakítása intelligens fűtőfilmmel. Ez kellő bizonyosságot tesz arról, hogy mind a termék, mind a csapat képes a nagy volumenű projektek megvalósítására.

A jászberényi csarnok belmagassága 5,5–6 méter magas, alapterülete pedig több ezer négyzetméter, így hatalmas légtérről van szó. Ezért is ideális a Fűtőfilm segítségével biztosított padlófűtés ( 15 cm beton fűtünk át fűtőfóliával), mivel az ott dolgozó alkalmazottak kellő komfort mellett tudják munkájukat végezni, mivel a padlóból közvetlen őket éri a meleg, így nem kell felfűteni a csarnok óriási légterét. Ebből kifolyólag jelentős összeget lehet megspórolni. Az alábbi videóban látható, hogyan valósul meg a tökéletes fűtés ipari környezetben.

Zónafűtés

Egy csarnok fűtés esetén a zónafűtés egyre népszerűbb megoldás, amely lehetővé teszi a helyiségek, vagy akár egy-egy helyiség különböző részeinek különálló hőmérséklet-szabályozását. Ez a rendszer kiválóan alkalmazkodik azokhoz az otthoni vagy ipari környezetekhez, ahol a különböző területek eltérő hőigényekkel rendelkeznek.

Az egyik legnagyobb előnye a zónafűtésnek az energiahatékonyság. Mivel csak a szükséges területeket fűtjük, csökken az energiafelhasználás, ami nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát is. Ezen kívül, a zónafűtés javítja a komfortérzetet is, mert lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testreszabják a hőmérsékletet a saját igényeik szerint. Jászberényben egy okos otthon rendszert telepítettünk, és a nagy alapterületet több fűtési zónára osztottuk, hogy gazdaságosabban lehessen fűteni a területe.

A zónafűtés alapelve, hogy a fűtési rendszer több különálló zónára van osztva, mindegyik saját termosztáttal és szabályozóval. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók különböző hőmérsékleteket állítsanak be különböző helyiségekben vagy zónákban.

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Intelligens Fűtőfóliával vagy más elektromos eszközzel való fűtés, akkor kérd ingyenes árajánlatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu
www.futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata