Manapság egyre elterjedtem a modernkori építészeti stílus alkalmazása. A minimalista dizájn előtérbe került az épületek tervezésénél és kivitelezésénél. Tény és való, hogy a letisztult formák az eleganciát és minőséget sugározzák magukból, azonban ahhoz, hogy egy lakás vagy egy ház teljes egészében, egységesen minimalista legyen, valljuk be elég nehéz feladat. Rendkívül nagy átgondolást és energiát von maga után, ha azt szeretnénk, hogy az otthonunk minden porcikája és szeglete úgy legyen minimalista, hogy belépve a helyiségbe átjárjon a harmónia.

Vannak olyan berendezések, illetve bútorok, amik elengedhetetlenek egy otthonban, azonba a többségük nem túl esztétikus. Többek között a legtöbb fűtőtest is ezen berendezések táborát erősíti, ugyanis ezeknél általában nem elsődleges szempont a külcsín, inkább a funkció és a hatékonyság kerül előtérbe. Azonban egy esztétikusan eltervezett és kialakított modern minimalista otthon tökéletes tartozéka mégsem lehet egy otromba radiátor.

Kep1

Modern házhoz modern fűtés

Az esztétikus fűtőtestek az esetek túlnyomó részében elektromos áram felhasználásával üzemelnek. Azonban a hagyományos elektromos fűtőpanelek nem a legmodernebb berendezések ezért mind hatékonyságban, mind energiafelhasználásban, mind dizájnban elmaradnak a modernebb infravörös társaiktól. Az infrapanelek jóval takarékosabb üzemelésre képesek amellett, hogy számtalan stílus és kialakítás között válogathatunk. Léteznek kifejezetten minimalista otthonokba tervezett fűtőpanelek, így lehet a minimalista otthon tökéletes tartozéka.

A fűtőpanelek mellett, a „láthatatlan” fűtőfólia is tökéletes megoldást nyújt a modern otthonok fűtésrendszeréhez. Az intelligens fűtőfólia beépíthető bármilyen padlóburkolat alá, a falakba, de még a mennyezetbe is, így tökéletes választás lehet annak, aki nem szeretné elcsúfítani az otthona steril kinézetét holmi falra szerelt fűtőtesttel.

Minimalista otthon, minimalista rezsi

Az infrafűtés amellett, hogy számos, az emberi testre gyakorolt pozitív hatással rendelkezik, működési elvéből kifolyólag rendkívül gazdaságos is. Arról nem beszélve, hogy egy napelem rendszerrel összekötve, ami nem mellesleg már a legtöbb modern ház szintén elengedhetetlen kelléke, akár 0 Ft-os rezsiköltség is megvalósítható.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a modern otthonok tökéletes kiegészítője, azaz az infra fűtőpanelek vagy a fűtőfólia, kérje ingyenes árajánlatunkat, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

 

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu
www.futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

 

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata