Fűtőfólia együttműködési lehetőség

Legyél franchise partnerünk, építsünk közösen jövőt!

Itt találkozhattál velünk

Együttműködési lehetőségek

Intelligens Fűtőfólia franchise, viszonteladói,

vagy ajánlói program

Évek óta sikeresen működik partneri és ajánlói rendszerünk. Részesedjen Ön is kedvezményes árainkból, mint partner, vagy keressen fizetés kiegészítést ajánlói programunkkal. 

Keresse meg Intelligens Fűtőfólia fűtési rendszerének árát együttműködési programunkkal. Kész képzési program segíti a csatlakozókat, infrafűtés szakértővé válhatnak mellettünk a jelentkezők.

Rendszeresen tartunk képzéseket Budapesten és az ország nagyobb városaiban. Célunk, megismertetni az embereket, ezzel az egyedülálló fűtési lehetőséggel. Legyen padlófűtés  mennyezetfűtés, falfűtés vagy kiegészítőfűtés az intelligens val számolni kell

Várunk csapatunkba

Téged kereslek a csapatba!

Szeretnél az infrafűtés piacán egy sikeres vállalkozást indítani, de nem tudod hogyan állj neki? Több mint 10 éve építem ezt az üzletet, a Fűtőfólia mint fogalom az én nevemhez fűződik. Csatlakoz a csapatunkhoz, és építsük együtt ezt az üzletet.

“Az emberek megérdemlik a meleg, komfortos és gazdaságos infrafűtést”


Tóth Tamás

Intelligens Fűtőfólia tulajdonosa,
Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke

Együttműködési lehetőségek

Általános regisztráció

  Vélemények

  Infrafűtés előkészület – Ilyen egy jól előkészített helyszín infrafűtés kivitelezés előtt

  Öröm a kivitelezőknek, amikor az infrafűtés szerelési elvégzéséhez minden úgy van előkészítve, ahogy kell. Mai fűtőfólia szerelés Zalaszentlászlón történt.

  A gyógynövények völgye szövetkezet vezetője infra padlófűtést rendelt tőlünk. Egy korábban nem használt ingatlanba került padlófűtés és mennyezetfűtés. A cégünk által előre megadott ellenőrző lista alapján Péter mindent úgy készített elő, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Infrafűtés szerelőnk a videóban bemutatja milyen egy ideálisan előkészített helyszín.

  Együttműködési lehetőségek

  Előkészület videó (kattints a képre)

  Bakos Péter a Gyógynövények Völgye szövetkezet elnöke elmondja, miért volt szükségük inrafűtésre.

  Együttműködési lehetőségek

  Miért választotta Péter a Fűtőfóliát? (kattints a képre a videóhoz)

  Egy újabb tevékenység elindításához egy korábban nem használt ingatlanba került infra padlófűtés kialakítása Zalaszentlászlón.  A rendezvényteremben alkalmi rendezvények és sport (judó, jóga …) tevékenységek fognak megvalósulni. A teremben a követelmény a szakaszos üzemeltetés miatt a gyors és komfortos meleg. Az infrafűtés 1-2 órára vagy egy napra is gyorsan felfűti a termet, majd napokig ki lehet kapcsolni. Erre a fűtési üzemeltetésre a Fűtőfólia látszik a legjobbnak.

  A rendezvény terem beüzemelését követően a tulajdonos szívesen látja az érdeklődöket az ingatlanban vendégként.

   

  Együttműködési lehetőségek

  Fűtőfólia és boci (videó lejátszáshoz kattints a képre)

   

  Együttműködési lehetőségek

  Video lejátszásért kattints

   

  Együttműködési lehetőségek

  Videó lejátszás a képre kattintva

  Mostani kivitelezésünkbe padlófűtés lett kialakítva a rendezvény terembe. A fűtőfólia alatt megfelelő szigetelés lett előkészítve fölötte pedig Rigidur , majd parketta lett a kiválasztott rétegrend. Mellék és vizes helységekben infra mennyezetfűtést terveztünk a könnyű telepítés végett, és a komfortos meleg biztosítására. A gipszkarton mennyezet felett helyezkedik el az infra fűtőfilm, így a kivitelezés is gyorsan ment. Ezekben a helységekben jelenleg kész volt a padló hidegburkolása, azt nem volt értelme felverni, megbontani. A mennyezetfűtés esetén gyorsan és gazdaságosan lehet a fűtést megoldani.

  A telepített helységek vezérlése jelenleg termosztáttal történik, később okos otthon kerül kialakításra a távoli vezérlés megoldásához.

  A kivitelezési munka előtt nagyon fontos az infrafűtés előkészület szakszerű megléte. Ezzel a kivitelezés gyors és pontos. A tökéletes és minőségi munka garantált.

   

  A megfelelő rétegrend a következő képeken is megtekinthető:

  Padlófűtés rétegrend laminált parketta esetén

  Laminált parketta

  Iszappapír
  Beton vagy rigidúr (nem kötekező csak lehetőség)
  Földelő háló
  Párazáró fólia
  Inteligens fűtőfólia
  5mm hőtükör
  Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
  Beton

  Infrafűtés előkészület

   

  Kerekes Lászlóné

  „Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

  Kerekes Lászlóné

   

  Veres Béla

  „Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

  Veres Béla

   

  Magyar Vilmosné Edit

  „Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

  Magyar Vilmosné Edit

   

  Horváth Tibor

  „Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

  Horváth Tibor

   

  Péteri Valéria

  „Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

  Péteri Valéria

   

  Kelemen Imre

  „Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

  Kelemen Imre

   

  Tóth Károly

  „Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

  Tóth Károly

   

  Nemes Dorottya

  Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

   

  Bíró Péter

  Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

   
   
  Share This