Chat with us, powered by LiveChat

Az otthonos és komfortos környezet elengedhetetlen része egy kellemes nyaralásnak – ilyenkor sokan arra vágyunk, hogy akár egész évben élvezhessük a nyaraló adta komfortot. Ahhoz, hogy az időt egy borvidéki kisházban, a tóparti nyaralónkban vagy az erdei faházunkban még élvezetesebbé tegyük, érdemes a Fűtőfólia termékeinek széles palettáját alkalmazni. Természetesen a megfelelő helyen a tökéletes terméket. Modern fűtési megoldásaink nem csak kényelmet, hanem energiahatékonyságot és megbízhatóságot is nyújtanak bármely évszakban, ha kicsit hűvösebbre fordul az este. Nézzük, hogy mégis hol lehet a Fűtőfóliával komfortos meleget teremteni.

Shutterstock 1721652337

3 remek megoldás a fűtőfóliával

Vidéki ház a tokaji borvidéken:

A vidéki házak gyakran hűvösek lehetnek, különösen az elhagyatottabb időszakokban, azonban a Fűtőfólia segítségével meleg és otthonos légkört teremthetünk. Telepítsünk 3. generációs fűtőfilmet a padlóba, hogy kellemesen meleg legyen a talpunk alatt, és a hirtelen jött hűvös idő se rontsa el a borozás és egy kellemes vacsora élményét a barátokkal.

Tóparti nyaraló a Velencei-tónál:

A nyári hónapokban a tóparti nyaralóknak is megvan a maga varázsa.  Azonban ahhoz, hogy a szezon végén is bátran visszatérhessünk, használjunk infrafűtést és infrapaneleket, hogy melegen tartsuk legkedvesebb helyiségeinket. Így a hideg idő sem fogja elrontani a nyaraló kellemes hangulatát és már azt is elképzelhetjük, ahogy a téli tájban is élvezzük a tó közelségét.

Erdei kisház a Mátrában:

Az erdei kisházak igazi menedéket nyújtanak a természet közelségében. Azonban az erdőben eltöltött idő néha még nyáron is hűvösebb lehet, különösen éjszaka… A Fűtőfólia itt is segíthet. Telepítsünk infra padlófűtést a hálószobákba, hogy kellemes melegben pihenhessünk a hosszú kirándulások után. Emellett használhatunk kültérre is alkalmas infrapanelt vagy intelligens fűtőfóliát a gyönyörű erdei teraszon is, hogy kényelmet és meleget biztosítsunk magunknak a szabadban.

A Fűtőfóliával  szezon végével sem kell búcsút inteni a komfortos vakációs napoknak – így nem csak az indián nyár, de a hűvösebb hónapok is varázslatos szabadnapokat rejtenek maguk mögött!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Intelligens fűtőfilm vagy bármely más infra- vagy fűtőpanel kérd ingyenes ajánlatunkat vagy keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu
www.futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata