Chat with us, powered by LiveChat

A fűtőfólia technológia az egyik leginnovatívabb megoldás a modern otthoni fűtés területén. A Fűtőfólia Képzés 2024.05.15 egy exkluzív esemény, amelyet a futofolia.hu szervez, célja, hogy részletes betekintést nyújtson az elektromos fűtőfóliás rendszerek tervezésébe, telepítésébe és karbantartásába. A képzés ideális választás mindenki számára, aki érdeklődik az energiatakarékos fűtési megoldások iránt, legyen szó akár otthoni felhasználókról, építészekről vagy építőipari szakemberekről.

Miért érdemes részt venni?

A Fűtőfólia képzés során a résztvevők első kézből ismerhetik meg az elektromos fűtőfóliás rendszerek működési elveit, telepítési technikáit és karbantartási tudnivalóit. A képzés nemcsak elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlati bemutatókat és workshopokat is tartalmaz, ahol a résztvevők megismerhetik és ki is próbálhatják a legújabb fűtőfólia termékeket és technológiákat.

Program és Előadók:

A képzés egy intenzív napot foglal magába, amely során különböző szekciókban ismerkedhetnek meg a résztvevők az elektromos fűtés finomságaival. Az előadásokat a szakma kiválóságai tartják, akik évek óta foglalkoznak fűtőfólia rendszerek tervezésével és telepítésével. Az esemény egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők közvetlenül kérdezhetnek az előadóktól, és szakmai tanácsokat kaphatnak közvetlenül a piac vezető szakértőitől.

Helyszín és Időpont:

Cím: 1044 Budapest, Ipari park utca 8.​

Képzés ideje: 2024. május 15 (szerda) 10:00-16:00

Az eseményre korlátozott számú hely áll rendelkezésre, így érdemes mielőbb regisztrálni a futofolia.hu weboldalon keresztül.

 

Regisztráció az eseményre itt.