Személyes adatok, elérhetőségek

A személyes adatok lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és juttatjuk el tájékoztatonkat.

 

Fűtendő alapterület

Online ajánlatkérő sablonunk kitöltése után fűtésrendszerét ingyenesen megtervezzük! Amennyiben szeretné elküldeni az épület alaprajzát is, kérjük a info@futofolia.hu címre tegye.

 

Épület energetikai besorolása – energia veszteség

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni 3. generációs Fűtőfóliával. Egy “A+”-os vagy passzív ház esetében átlagosan 60 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében inkább 70%.

Szükséges fűtési mód

Padlófűtés

Elektromos fűtés műszaki javaslatunkban az infrafűtést az Ön igényeinek megfelelően tervezik meg szakembereink. 2 műszaki javaslatot készítünk Önnek a rendszer vezérlési lehetősége alapján.

 

Mennyezetfűtés

Mennyezetre történő telepítés esetén 30% -al hatékonyabb a rendszer, gyorsabban melegíti fel az ott lakókat. A sugarak fentről lefelé haladva a padlót is felmelegítik, így teremtik meg a padlófűtés érzetét.

Alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés, hosszú élettartam, minőségi meleg, baktériumok elpusztítása –penész megszüntetése. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.

Kérjük adja meg most a következő adatokat a  pontos műszaki javaslat elkészítéséhez:

Az ajánlat feldolgozását megkezdtük. Kérem, várjon egy kicsit, míg átirányítjuk a következő oldalra.

Helyiségek adatai

×

Helyiség funkció

Szélesség (m)*

Hosszúság (m)*

Köszönjük megkeresését! Kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!