INGYENES AJÁNLATKÉRÉS

A pontos műszaki javaslathoz a következőkre van szükségünk:

Az ajánlat feldolgozását megkezdtük. Kérem, várjon egy kicsit, míg átirányítjuk a következő oldalra.

Helyiségek adatai

×

Helyiség funkció

Szélesség (m)*

Hosszúság (m)*

Köszönjük megkeresését! Kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Üdvözöljük oldalunkon!

Köszönjük érdeklődését a forradalmian új infrafűtés fűtési-rendszer iránt.
Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

Személyes adatok, elérhetőségek

A személyes adatok lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és juttatjuk el tájékoztatonkat.

Fűtendő alapterület

Online ajánlatkérő sablonunk kitöltése után fűtésrendszerét ingyenesen megtervezzük! Amennyiben szeretné elküldeni az épület alaprajzát is, kérjük a info@futofolia.hu címre tegye.

Épület energetikai besorolása – energia veszteség

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni Heatflow fűtőfóliával. Egy “A+”-os vagy passzív ház esetében átlagosan 50 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében maximum 70%.

Szükséges fűtési mód

Padlófűtés

Műszaki javaslatunkban az infrafűtést az Ön igényeinek megfelelően tervezik meg szakembereink. 2 műszaki javaslatot készítünk Önnek a rendszer vezérlési lehetősége alapján. 

Mennyezetfűtés

Mennyezetre történő telepítés esetén 30% -al hatékonyabb a rendszer, gyorsabban melegíti fel az ott lakókat. A sugarak fentről lefelé haladva a padlót is felmelegítik, így teremtik meg a padlófűtés érzetét.

Alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés, hosszú élettartam, minőségi meleg, baktériumok elpusztítása –penész megszüntetése. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.