Infrafűtés fogyasztás

Különböző ingatlanok infra fűtés fogyasztási paraméterei

Éve a Magyar piacon

Kivitelezés

Telepített nm fűtőfólia

Infrafűtés fogyasztás

 

Infrafűtés fogyasztását minden esetben az épület energiavesztesége határozza meg. Nem mindegy, hogy egy most épülő jól szigetelt házat kell fűteni, vagy egy régi, szigeteletlen épületről van szó. Minden más fűtés esetében is az energiaveszteség a fogyasztás alapját képezi.

Az infrafűtés esetében a levegő hőmérséklete 2-3 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet mutat ugyan annál a hőérzetnél, mint egy hagyományos fűtés. Energetikusok egybehangzó véleménye alapján minden egyes Celsius fok, amit a termosztáton állítunk felfelé, vagy lefelé, az 6% energia fogyasztást, vagy többletet jelent. Ezért is tud az infrafűtés gazdaságosabban működni, más elektromos fűtésekhez képest, vagy hagyományos régi gázfűtéshez képest.

Fontos szempont a fogyasztás mellett a fűtésrendszerek karbantartási költsége, hisz ezeket ugyan úgy sok esetben évente ki kell fizetni. Más fűtésrendszereknél ez gyakori költség lehet, sok esetben a garanciális feltételek kötelező részét képezi.

Jó hír, hogy az infrafűtés esetében semmilyen mozgó alkatrész nincsen, ezért nincs mi meghibásodjon, így karbantartási költség nulla Ft.

A beruházó, vagy felújító sok esetben nem tudja az épület energiaveszteségét megadni, így sajnos a pontos fogyasztást nem lehet kiszámolni.

Infrafűtést telepíthetünk padlóba, mennyezetbe és falba is. Több megoldás létezik a rendszer kialakítására.

Nézze meg

A fogyasztási paramétereket

Nézze meg, hogyan döntöttek ügyfeleink, mik az üzemeltetési költségeik és egyéb beépítési paramétereik.

Uj Nyaralo 400x250

Nyaraló

A beépítés betonrétegbe történt, ragasztott...

Uj Haz 400x250

Új ház

A tulajdonos építőmester, és sok tapasztalattal...

Nyaralo 400x250

Nyaraló

A tulaj eredetileg nyaralónak vette a házat, ahol a...

Berhaz 400x250

Új bérház

A megrendelő egy már elkészített projektet vásárolt,...

Videók

Fűtőfóliával kapcsolatban

Tudja meg, hogy az infrafűtés sugárzó hővel működik, és azt a meleget adja, mint nyáron, amikor az infra sugarak felmelegítik a testünket. A hagyományos fűtéssel szemben az infrafűtésnél, a szellőztetés alkalmával is csak körülbelül 10-15%-a megy ki a fűtési energiának.

Tudják, hogy m a különbség a fűtőfólia és a hagyományos fűtési rendszerek között? A hagyományos padlófűtéssel ellentétben, az infra fűtésnél nincsen légmozgás, mivel az infra egyenletesen az összes bútorból/falból érkezik így nincsenek a szobán belül különböző légrétegek

Mivel működik a fűtőfólia? Ez egy elektromos fűtés, ezek közül is az infra egy jóval kisebb szükségletű fűtés, mert más a hatékonysága. Napelemmel kombinálva zöld energiát tudunk előállítani és fel tudjuk használni a fűtésrendszerünkhöz. Így a rezsi számlát akár nulla Ft-ra is csökkenthetjük.

Halgassa meg Ügyfelünk tapasztalatát!

Egyenletes melegre

vágyik otthonában?

Padlófűtés az álma?

Futofulia 2

Fűtőfólia on-line teljesítmény kalkulátor

Számold ki magadnak a várható energia felhasználásod!

Kiszámolom

Vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk

Jó szívvel ajánlom a céget és végtelenül segítőkész munkatársait mindenkinek, aki fűtési technológia váltásban gondolkodik. A vásárlás során minden felmerülő kérdésemre választ kaptam, az ügyintézést a gyorsaság és a rugalmasság jellemezte. Nagy köszönet és hála érte! További sok sikert és számtalan elégedett vásárlót kívánok!

Igazán korrekt cég, odaadó munkatársakkal.

Gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.

Egy precíz és a munkájára rendkívül igényes ismerősöm ajánlotta a céget, ez már alapvetően jó referencia. Több lehetőség közül, ezt a céget tartom a legjobbnak és itt vásárolom meg a termékeket, amire szükségem van.

Rugalmasak, mindenben a segítségemre siettek, egyszerűen jó velük dolgozni.

Első közös munkánk kapcsán el tudom mondani, hogy a cég munkatársai mindenben a segítségünkre voltak. Bármilyen kéréssel, kérdéssel fordultunk hozzájuk, gyorsan informáltak és megoldották a helyzetet. Rugalmasan és korrektül viszonyultak a megrendelőikhez. Remélem, hogy lesz még lehetőségünk az együttműködésre!

 

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA 

10 éves szakmai tapasztalat áll a cégünk mögött, pontos technológiánk és minőség ellenőrzési rendszerrel rendelkezik a cégünk, aminek köszönhetően nem csak a munkatársaink munkájáért tudunk 100 % felelőséget vállalni, hanem az előttünk és utánunk dolgozó szakemberekért is.

Meleg otthon garancia 

Teljes felelőséget vállalunk infrafűtés szakértőink által tervezett fűtésrendszerért. Abban az esetben, ha az általunk javasolt Intelligens Fűtőfólia típus és mennyiség kerül beépítésre az Ön otthonába, és ennek ellenére nem elégedett egy teljes fűtés szezon után a fűtésrendszer által biztosított meleggel és komforttal, úgy cégünk visszavásárolja kérdés nélkül a rendszert.

R

MOEFSZ ajánlás

Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség kiemelt ajánlásával működik a vállalkozásunk. Ennek feltétele a folyamatos etikus tevékenység, és magas minőségű termék és szolgáltatás értékesítése.