Az elmúlt időszakban bekövetkezett rezsiváltozásoknak köszönhetően sok háztartásban fejtörést okoz az, hogy minél költséghatékonyabb módon tudjanak meleget varázsolni az otthonukba.

Rezsiallo Megoldas

A fűtőfóliával való fűtés a számos pozitív élettani hatások mellett pénztárcabarát működésének köszönhetően tökéletes alternatíva lehet mint rezsiálló megoldás, ha spórolni szeretne fűtésköltségein.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 8 olyan érvet, melynek köszönhetően a fűtőfóliával súlyos tízezreket spórolhat, vagy akár 0 forintból megvalósíthatja a tökéletes hőmérsékletet otthonában.

Rezsiálló megoldás: gazdaságos fogyasztás

A fűtőfólia alacsony üzemeltetési költség miatt az egyik leggazdaságosabb fűtési rendszer. A technológia az infravörös sugárzásra épül, amely a hagyományos rendszerekkel ellentétben nem a levegőt melegíti fel először, hanem közvetlenül az embert, ezáltal hatékonyabb és gazdaságosabb. Fűtőfólia esetében sugárzásról beszélhetünk, amely egyenletes hőmérsékletet teremt az egész helyiségben.

Rezsiálló megoldás: költséghatékony vezérlés

Ez a fűtési rendszer teljes mértékben integrálható okos otthon rendszerbe, de akár távolról is irányíthatjuk a termosztátot, így könnyedén tudjuk szabályozni otthonunk hőmérsékletét, akár a mobilról is. Így elegendő a hazaérkezésünk előtt pár perccel aktiválni a fűtésrendszert. Az ajtón belépve az Ön számára megfelelő hőmérséklet fogja fogadni.

Rezsiálló megoldás: gyors felmelegedés

Működési elvének hála szinte azonnal érzékelhető a melegség érzete, illetve gyorsan felmelegíti a padlót, mennyezetet és a falakat.

Kikapcsolás után is érezhető az ereje

Annak köszönhetően, hogy az infrasugarak átmelegítik a falakat, a fűtés kikapcsolása után is érezhető lesz, ahogy a falak sugározzák a meleget.

Rezsiálló megoldás: csak ott fűt, ahol kell

A rendszer érzékeli, hogy hol alakulnak ki magasabb hőmérsékletű pontok. Erre akkor kerül sor, ha például bútor vagy nagyobb tárgy van a fólia előtt. A fólia csökkenti a teljesítményét ezeken a részeken, így nem csak biztonságos, de takarékos is.

Alacsony kiépítési költség

Lényegesen olcsóbb, mint egy hagyományos fűtés kiépítésének költsége.

Napelem-kompatibilitás

A fűtőfólia teljes mértékben kompatibilis a napelemes rendszerekkel, így számos előnye mellett 100%-ban zöld energiával tudja felmelegíteni otthonod. Azon kívül, hogy a károsanyag-kibocsátása nulla, a fűtési költség is redukálható akár 0 forintra.

Elérhetőségeink:
Tel: +36 20 400 7400
E-mail: info@futofolia.hu
Web: https://www.futofolia.hu/ajanlatkeres/

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]