A tél beköszöntével az emberek többsége semmi másra nem vágyik, mint az otthon melegében meghitt hangulatban szemlélni az ablakon keresztül a nyugtató hóesést. Azonban sajnos ebben az időszakban sem állhat le a munka, és bizonyos esetekben olyan munkáról is szó lehet melyet nehézkesen lehetne elvégezni egy állandóan fűtött irodában. Ha fűtés nincs a műhelyben, a munkához nem szívesen állunk.

A karácsony közeledtével sok emberből előtör a kreatív énje. A barkácsolás iránti vágyat azonban sokszor semmisé teszi az a gondolat, hogy ki kell menni fagyos műhelybe. Miként lehet fűtés a műhelyben?

Futes A Muhelyben

Fűtés a műhelyben: azonban VAN MEGOLDÁS!

Ilyene esetekben kitűnő megoldás, ha kerti műhelyed infrapanellel szereled fel. Az infrapanelek kiépítése roppant egyszerű! A hordozható infrapanelek működéséhez csupán annyi szakértelem szükségeltetik, hogy bedugjuk azt a hálózati konnektorba és már működik is. Amellett, hogy rendkívül egyszerű a használata számos más előnnyel rendelkezik.

Műhely fűtés: gyors és kényelmes

Az infrapanelek egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte azonnal sugározzák a meleget, így a bekapcsolást követő pár másodpercben már érzékelhetjük a jóleső melegséget. Ez a komforton túl, rendkívül gazdaságossá teszi a fűtést, ugyanis csak akkor kell üzemeltetni, amikor a helyiségben tartózkodunk. A mellett sem lehet elsiklani, hogy nem kell előtte bajlódni a begyújtással, mint a kazánok esetében.

Egészséges

Az infrapanelek működése nem jár légmozgással.
Hogy ez mit is jelent?

Nemes egyszerűséggel nem kavarja fel a port. Ez a tulajdonság rendkívül előnyös lehet főleg egy olyan környezetben, ahol nem ritka eset a fúrás-faragás. Ezen műveletek alaphelyzetben is sok porral járnak, senkinek se hiányzik, hogy még kavarogjon is a helyiségben. A szálló por negatív hatásairól itt olvashatsz. A tiszta működés mellett számos pozitív élettani hatást gyakorol az emberi testre, például serkenti a vérkeringés és csökkenti a reumás jellegű panaszokat.

Állandó munka? FŰTŐFÓLIA!

Amennyiben munkád nagy részét otthoni műhelyedben végzed, annak komfortos hőmérsékletét könnyen megteremtheted az intelligens fűtőfólia segítségével. Telepítési költsége kedvezőbb, mint más fűtési alternatívának, jóval gazdaságosabb és infrafűtés révén rendelkezik a fent felsorolt pozitív tulajdonságok mindegyikével és akár 1 nap leforgása alatt ki tudjuk építeni a kívánt helyiségben. A fűtőfólia beépíthető padlóba és mennyezetbe egyaránt, így nincs semmilyen látható fűtőtest a műhelyben.

A teljes fűtésrendszer vastagsága 6 mm. A pontos rétegrendeket padlófűtés esetén itt olvashatod el. A fűtés vezérlése termosztáttal lehetséges, ami akár távolról is irányítható.

 

Sötétsugárzó, mint műhelyfűtés.

A műhelyek fűtésében egyre népszerűbb választás a sötétsugárzók használata, amelyek különleges hatékonyságukkal és energiatakarékosságukkal tűnnek ki. Ezek a rendszerek a hagyományos fűtési módszerektől eltérően közvetlenül sugározzák a hőt a tárgyakra és az emberekre, anélkül, hogy először a levegőt melegítenék fel. Ez a megközelítés gyorsabb hőérzetet biztosít és csökkenti a hőveszteséget, ami különösen fontos a műhelyek gyakran változó munkakörülményei között. A sötétsugárzók kis helyigényük miatt is ideálisak, így tökéleteseSotetsugarzo2n illeszkednek a korlátozott területű műhelyekbe, emellett a környezetbarát megoldásukkal alacsonyabb CO2-kibocsátást eredményeznek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy bár a sötétsugárzók számos előnnyel bírnak, vannak bizonyos kihívások is, amelyeket figyelembe kell venni. A kezdeti beruházási költségek magasabbak lehetnek, mint más fűtési megoldásoknál, és a rendszerek hőmérséklet-szabályozása is bonyolultabb lehet, különösen a nagyobb, változó hőigényű műhelyekben. Ezenkívül a sötétsugárzók hatékonysága nagymértékben függ a telepítési helyiség adottságaitól, mint például a belmagasságtól és a szigetelés minőségétől. A telepítéskor ezért alapvető fontosságú a helyiség specifikus adottságainak és a biztonsági előírásoknak, különösen a tűz- és balesetvédelmi szempontoknak való megfelelés.

 

 

Amennyiben szeretnél komfortosan barkácsolni vagy mindennapi munkád megköveteli a műhelyed melegen tartását szerezd be az infrapanelt vagy kérj ajánlatot intelligens fűtőfólia kiépítésére az alábbi oldalon!

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata

 

műhelyfűtés | hősugárzó termékek | ipari fűtés | meleg levegő | általános információk