Chat with us, powered by LiveChat

Fűtőfólia tapasztalat

Mánya Zsolt a Mavit Building ügyvezetője 23 éve foglalkoznak építőipari kivitelezéssel, családi házak és középületek felújításával, építésével. 4 évvel ezelőtt kezdtük el használni az infra fűtőfóliát. Ez egy elektromos fűtés, amit be lehet tenni padlóba, állmennyezetbe és falba. Kiváltatja a régi hagyományos fűtéseket, mint pl. a gázfűtést. A könnyebb telepítés miatt váltottuk le a gázfűtést az infrafűtésre. Nem szükséges hozzá kémény, gázterv, szén-monoxid érzékelő, gázkazán, csövek, fűtőtestek stb. Sokkal egyszerűbb a telepítése és kedvezőbb is a beruházás költsége, mint a gázfűtéseknek. Viszont egy olyan komfort érzetet biztosít a lakásban, családiházakban, ami rendkívül jó közérzetet biztosít az embereknek a téli fűtés során.

„Gyorsan felfűti a házat, gazdaságosan üzemeltethető és egészéges.”

Álltalában azzal jönnek hozzánk az ügyfelek, hogy szeretnének egy hosszútávon gazdaságos fűtést, a Fűtőfólia ilyen.  Olyan kérésekkel találkozunk még, hogy ne legyen szállópor a levegőben, ne legyen túl nagy a tehetetlensége a rendszernek, mint egy padlófűtésnek. A fűtőfólia ezeket mind orvosolja. Nincs szállópor, nincs tehetetlensége a rendszernek, gyorsan felfűti az épületet, így egy nagyon jó fűtési megoldásként szolgál.

 

A jelenlegi kivitelezéseink során mi ezt használjuk, tudunk is segíteni azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnének ilyet. Tudunk segíteni a beépítésben akár padlóba, akár álmennyezetbe szeretnék gipszkartonnal eltakarva.

Fűtőfólia tapasztalat:

Az elmúlt 4 évben nagyon jó tapasztalatunk alakult ki ezzel a fűtéssel, nagyon kényelmes. Ha valaki ebben gondolkodik, szívesen segítünk a Mavit Building vagy a Fűtőfólia cégen keresztűl.

MAVIT Building
2440. Százhalombatta, Damjanich út 22.
Phone: +36309708212 , +3623354195
Email: iroda@mavit.hu
Web: mavit.hu