Az elmúlt napokban hallhattuk, hogy jelentős változásokra készülhetünk fel az energiaárakkal kapcsolatban. Jelentősen megnövekednek az energiaárak, a gáz-, illetve az áramfogyasztásunk után fizetendő összeg. Ez azt jelenti, hogy azok a háztartások, ahol az átlagos szint felett fogyasztanak, brutális jelentős drágulással kell számolni, mivel átlagon felüli fogyasztás esetén a piaci áron kell vételezni az energiát. A villany piaci ára a jelenleg fizetendő ár hatszorosa, a gáz piaci ára pedig nem kevesebb, mint nyolcszorosa a jelenlegi árnak.

20220718 Mondj Nemet A Horrorisztikus Rezsiarakra V02

Érkezik a kérdés: valahogy elkerülhető, hogy ne kelljen a mostani áraknak a sokszorosát fizetni?

Energiaárak csökkentése zöld energiával

Igen, VAN MEGOLDÁS!

Az elektromos fűtési rendszerek egyik előnye a sok közül, hogy semmi akadálya nincs annak, hogy rendszerünket zöld energiával üzemeltessük.

A legnépszerűbb és a leghatékonyabb módja a zöld energia hasznosításának a napenergia felhasználása, ezzel a fizetendő energiaárak jelentősen határon belül tarthatók. Természetesen a Fűtőfólia teljes mértékben kompatibilis a napelemes rendszerekkel, így a fűtőfólia számos előnye mellett 100%-ban zöld energiával tudja felmelegíteni otthonod. Azon kívül, hogy a károsanyag-kibocsátása nulla és a költségek is rendkívül kedvezőbbek, mint a szolgáltatók által elkért összeg.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy rendkívül sok jótékony hatása van a fűtőfóliának:

  • a működés közben kibocsátott infravörös hullámok és anionok rendkívül jó szagsemlegesítő hatással bírnak. Praktikus lehet kisállat tartásánál, illetve képes a dohányfüst okozta kellemetlen szagok semlegesítésére is,
  • megszünteti a baktériumok elterjedését,
  • mivel folyamatosan melegíti a falat, így gátat tud szabni a penészedésnek és képes a már nedves falak kiszárítására is,
  • a magas anionkoncentrációnak köszönhetően friss érzetet kölcsönöz a levegőnek,
  • a hagyományos fűtésekkel ellentétben nem alakul ki légáramlás, így a lebegő por veszélye se áll fenn. Ez különösön előnyös azon felhasználóknak, akik valamilyen légúti problémával küzdenek, azonban mégsem szárítja a levegőt,
  • a tévhitekkel ellentétben alacsonyon az elektromágneses kibocsátása, azaz nincs elektroszmog.

A rendkívül kedvezőbb költség konkrétan azt jelenti, hogy a napelemmel működtetett fűtőfólia-rendszerünket havonta egészen kereken 0 forintból tudjuk működtetni. Ez egy olyan lehetőség, mely napjaink energiakészlet-problémáira a válasz, mivel kimondhatjuk, a napenergia egyelőre nincs fogyóban és ez az energiaforrás mindig nyitva áll előttünk, ellentétben más fosszilis energiaforrásokkal.

Ha szeretne többet megtudni a napelemes rendszerekről, akkor a már régebben megírt cikkünkből mindent megtudhat.

Annak érdekében, hogy elkerülje a félelmetesen megnövekedett rezsiárakat, kérjen árajánlatot kollégáinktól most, és már idén télen legyen 100% zöld és költségmentes otthonának melege!

Elérhetőségeink:
Tel: +36 20 400 7400
E-mail: info@futofolia.hu
Web: https://www.futofolia.hu/ajanlatkeres/