Chat with us, powered by LiveChat

Magyarország nyugati részében volt intelligens fűtőfilm kivitelezés, amiről képekkel és videókkal számolunk be. Az elektromos padlófűtés egyre elterjedtem fűtési mód mostanában. Az épülő házak szigetelése folyamatosan javul, az energia veszteség csökken, így már elenyésző az éves fűtésköltség egy hőszivattyú és egy infrafűtés között.

A gyors és gazdaságos kivitelezési költség teszi ilyen népszerűvé a fűtőfólia fűtési rendszert.

Jelen esetben laminált parketta alá történt az infrafűés kivitelezés, így nem igényelt külön réteg vastagságot. A teljes elektromos fűtés magassága 6 mm. Vezérlése programozható termosztát segítségével történik, és bekapcsolást követően 5-10 perc elteltével már komfortos meleget biztosít a lakásban tartozkodóknak.

A fűtőfilm kivitelezési képek mellett egy gyorsított videó is látszik, ami bemutatja a fűtőfólia lerakását lépésről lépésre.

Hol alakítható ki padlófűtés

Megfelelő rétegrend mellett, bármilyen burkolat kialakítható padlófűtésként (hidegburkolat, lamináltparketta, szőnyeg, hajópadló…)

Szakszerű telepítés mellett a káros sugárzás kibocsátása a rendszernek minden hazai jogszabályban meghatározott határértéken belül van, alacsonyabb, mint egy baby őr vagy mobiltelefon sugárzása. Igény esetén szinte nullára is csökkenthető.

Nincs szállópor

Az adott padlóburkolatnak megfelelően különböző rétegrenddel fektetjük le a fűtőfóliákat, amelyek kivételes vékonyságuknak köszönhetően nem vesznek igénybe sok helyet, beszerelésük emellett jelentősen könnyebb, mint a hagyományos fűtésrendszereké, valamint az áruk is kedvezőbb.

Az intelligens fűtőfólia nemcsak hogy feltölti a padlót, hanem egyúttal ideális állapotú, egyenletes sugárzást is biztosít az egész rendszeren belül. A levegő ez által a leghatékonyabb módon van felhevítve a padló vagy a fal felülete által, melyek a felhasznált energiát egyben tárolják is, vagyis a rendszer felettébb alacsony működtetési költségeket igényel.

 

Kérjen ingyenes műszaki javaslatot infrafűtésre MOST

 

Padlófűtés rétegrend laminált parketta esetén

 

Laminált parketta
Iszappapír
Beton vagy rigidúr (nem kötekező csak lehetőség)
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)

 

Mond el a cikk után hozzászólásba, te hogy alakítanád ki a padlófűtésed? Milyen burkolatot használnál?

 

További érdekes cikkek a témában

Vadászbolt infrafűtés mennyezetre

Milyen fűtést telepítettem a szüleimnek a fatüzelés helyett?

Infrafűtés előkészület – Ilyen egy jól előkészített helyszín infrafűtés kivitelezés előtt

Infra padlófűtés telepítés 135m2 Mátraszentimre – Magyarország

Infrafűtés fából készült modulházban