Sötétsugárzók

Az elektromos fűtés ezen változatával nagy belmagasságú tereket tudunk felfűteni infrafűtés segítségével. A sötétsugárzó név onnét származik, hogy nem bocsát ki semmilyen fényforrást, így lakáson belül is használható, bármely szobában. 

Sokrétűen használható hőforrás elsősorban szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe. Ezeken kívül ajánljuk még sportlétesítményekbe, öltözőkbe, vendéglátó egységekbe, de akár még teraszfűtésként is elképzelhető az alkalmazása.

Működése semmilyen hanghatással nem jár. Túlmelegedés ellen természetesen védett, de a helyiség szabályzásra több ,akár  programozható wifi-s termosztát áll rendelkezésre

Sötétsugárzók termékválaszték:

Sötétsugárzók általánosan

Sokan keresnek a meglévő, régebbi típusú fűtési rendszernél modernebb megoldást. Az ormótlan fűtőtestek helyett, inkább egy energiatakarékosabb és gazdaságosabb rendszert szeretnének, ami amellett, hogy csökkenti a rezsiköltségeket, az egészségüket is támogatja, és nem kell órákat várni, mire felfűti a helyiséget.

 

Ma már számos típus közül választhatunk, a döntés azonban nem könnyű annak, aki nem mozog otthonosan a fűtési rendszerek világában. Egy nem megfelelő választás pedig hatással lesz a mindennapjainkra, ezért nem mindegy, mit választunk. Ahhoz, hogy a fűtés később ne okozzon bosszúságot, érdemes az elején körültekintően választani. 

 

Az áruházunkban mindent megtalálsz az új rendszer kialakításához és szakértő tanácsokkal segítünk, hogy kellemes meleg, a zajtalan fűtés és a tiszta levegő természetes legyen!

 

Szívesen ajánljuk a sötétsugárzókat, modern, elegáns megjelenésük miatt. A letisztult külsőnek köszönhetően szinte bármilyen helyiségben elhelyezhetők, akár a mennyezetre szerelve vagy 45 fokban dönthető falikonzollal ellátva. Népszerűségük egyik titka, hogy zajmentesek és szagtalanok.

 

Design-os megjelenés

SötétsugárzókEgy stílusos, design-os megjelenésű sötétsugárzó remekül illeszkedik a környezetébe. Kitűnő döntés a sötétsugárzók telepítése irodába, dolgozó szobába, tárgyalóba vagy akár otthonra, a hálószobába is. Óriási előnye, hogy nagyon hamar felfűti a kisebb helyiségeket. Szintén a pozitív tulajdonságok között említhető, hogy nem bocsát ki semmilyen fényt, ami különösen nagy előny, ha a hálószobába szeretnéd elhelyezni. Mindezek mellett van egy másik alkalmazási területe is, ami elsőre talán eszedbe sem jutna: hatékonyan alkalmazható terasz fűtésre is. Az ősz beköszöntével sem kell lemondanunk a reggeli kávéról vagy egy kellemes vacsoráról a teraszon, egy sötétsugárzóval ugyanis kellemes hőmérsékletet varázsolhatunk kintre is rövid időn belül.

 

A hagyományos fűtési megoldásokkal szemben, a sötétsugárzók nem gyakorolnak negatív hatást az egészségünkre, így érthető, hogy webáruházunk legnépszerűbb termékei közé tartoznak. Ezek a sugárzók nem okoznak szemszárazságot, nem irritálják a szemet vagy a nyálkahártyát. Nem kavarják fel a port, így az nem kering a helyiségben, ráadásul igen nagy felületet képesek felfűteni. Ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akik asztmával vagy valamilyen allergiával küzdenek, illetve gyakran választják raktárakba, hűtőházakba és asztalosműhelyekbe is.

 

Nincsenek ellátva szabályzóval, ezért rendkívül gazdaságos a működtetésük, viszont egy termosztátra mindenképpen szükség van a használatához. Az újabb modellek már távirányítóval kaphatóak, így a használatuk még praktikusabbá, komfortosabbá válik. Egy ilyen berendezésnél korlátlan élettartammal lehet számolni és a beszerelése is költséghatékony. 

 

A sötétsugárzók a modern és innovatív kialakításuknak köszönhetően egyszerre környezetbarátak, energiahatékonyak és energiagazdaságosak. A bekapcsolást követően már 10 percen belül, maximálisan érezhető a hatásuk. Ami valljuk be, hogy csodálatos olyankor, amikor hazaérünk egy hidegebb éjszakán és nem kell hosszú órákat várni, mire átmelegszik a lakásunk és ezáltal mi is. 

 

Más fűtőtestekkel ellentétben, nem fogyaszt külön energiát, csak akkor, amikor éppen otthon vagyunk, így valóban energiatakarékosnak mondható, hiszen csak azt kell kifizetnünk, amit valóban el is használunk. Épp ezért az utóbbi években egyre többen választottak sötétsugárzót az otthonukba.

 

Válassz a sötétsugárzóink közül vagy kérd szakértőnk segítségét!

 

 
Share This