TörölközőszárítóTörölközőszárító

Az elektromos törölközőszárítók családjába is sok termék tartozik. A vásárlásnak egyedül a pénztárcánk szabhat határt. Egyre gyakoribb és elterjedtebb az infrapanel, ami könnyen használható a nedves ruhák megszárítására. Az infra gyorsan felmelegszik, és egészséges meleget juttat a fürdőbe. Modern és esztétikus kialakításának köszönhetően minden fürdőben megállja a helyét.

Méretek és teljesítmények

A komfortos meleg eléréséhez tisztában kell lenni mennyi energiát jutassunk be a fürdőbe, hogy ne legyen hideg. Alap esetben az épület energiavesztesége határozza meg a szükséges fűtési teljesítményt. Ehhez tartozik még, hogy mekkora a fürdő alapterülete és magassága, majd figyelembe kell venni a fűtési dinamikát is (milyen gyorsan kell meleg)

Vezérlés

Az elektromos törölközőszárítók vezérlésére több megoldás is létezik. Gyakori a manuális beállítási lehetőség, illetve a digitális vezérlés is. Egyre elterjedtem megoldás az, hogy egy okos otthon vezérléssel párosul ezen fűtés is.

 

Nézze meg termékeinket és válassza ki az Önnek leg megfelelőbb törölközőszárítót!

Törölközőszárító infrafűtéssel

 Ez a törülközőszárító nem olyan, mint amit eddig ismertünk! Ez az infrás törölközőtartó/ türülközőszárító azoknak az “amerikai nagybácsija”! Több, mint egy kötelező fürdőszobai kellék, sőt több, mint a megszokott, puhán langyos törölköző, amibe élmény belecsavarni magunkat télen, vagy egy hűvösebb napon. Ezt bármelyik törölközőszárító tudja. Arról, hogy a hagyományos törölközőtartókhoz képest – melynek keskeny csövei közé úgy kell begyömöszölni egy minőségi anyagból készült, vastagabb szövésű törölközőt – ezen sokkal könnyebb elhelyezni a fürdőlepedőket, kéztörlőket, csak mellékesen teszünk említést. Ezek is előnyök, de nem ezért ajnánljuk elsősorban.

Azt azonban csak az INFRÁS TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ / törölközőtartó tudja, hogy egyúttal egészségessé, ideális páratartalmúvá, penészmentessé teszi a törölközőket, amit ráhelyezünk, és egyedülálló módon, a befülledt szagoktól is örökre megszabadulhatunk. Az infravörös, ideális tartományban sugárzó (szabad szemmel láthatatlan) fény ugyanis kiváló élettani hatású minden élő szervezet számára. Ugyanezt a kellemes, egészséges hatást eléri az egész fürdőszobában, amit – mérettől függően- akár egyetlen infra törülközőszárító képes befűteni! Az infrapanel törölközőtartó nem fújja, hanem hullámokban bocsátja ki magából az energiát, a testünket melegíti ideális hőmérsékletűre. Eközben – mintegy mellékesen –a törölközőink is penész, nedvesség, szag és csiramentesek lesznek. Az infrapanel törülközőszárítóból akár egyet, akár többet helyezünk el a fürdőszobában, teljes biztonságban lehetünk.

Sőt, választhatunk belőle programozható típust. Ennek nagy előnye, hogy csak akkor és csak ott ad meleget, ahol és amikor arra szükségünk van. Így nem keletkezik fölösleges fűtési költségünk. A fürdőszoba egy olyan helyiség, és a törülköző szárítás egy olyan dolog, amire nincs szükségünk egész nap, csak akkor, amikor éppen használjuk. Ezért érdemes a törölközőszárító infrapanelből a programozható, minőségi darabot vennünk.

 

Az infrapanel a fürdőszobában is teljesen biztonságosan telepíthető, ha szakember szereli fel, semmilyen érintésvédelmi kockázattal nem jár, maguk a fűtőelemek nem forrósodnak fel, mint a hagyományos törölközőszárítók esetében, így nem fenyeget az a veszély sem, hogy a nedves, meztelen testükkel hozzáérve a törölközőtartóhoz, kellemetlen forrósággal találkozzunk. Az infrás törölközőszárító ugyanis kellemes tapintású, testmeleg érzetet kelt, ha hozzáérünk, mégis simogatóan melegnek érezzük a fürdőszobánkat általa. 

Törölközőszárító megoldások az építkezőknek felújítóknak. 

 

Előfordulhat, hogy a töröközőszárítón kívül szükségünk van még egyébb fűtőberendezésre a kellemes hőérzet eléréséhez. Ezekre az esetekre lehet választani a következő fürdőbe is telepíthető fűtőpanelek közül:

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 
Share This