Chat with us, powered by LiveChat

Teraszfűtés – sötétsugárzó

Teraszfűtés és Sötétsugárzó leírás

Az elektromos fűtés ezen változatával nagy belmagasságú tereket és kültéri teraszokat tudunk felfűteni infrafűtés segítségével. A sötétsugárzó név onnét származik, hogy nem bocsát ki semmilyen fényforrást, így lakáson belül is használható, bármely szobában. Ez a fűtőtest infravörös sugarakat bocsát ki. 

Sokrétűen használható hőforrás elsősorban teraszfűtésre, szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe. Ezeken kívül ajánljuk még sportlétesítményekbe, öltözőkbe, vendéglátó egységekbe. Telepíthető falra, mennyezetre egyaránt. Ipari létesítményekben megfelelő teljesítmény alkalmazásával, egyedi fűtésként is működhet a téli időszakban.

Működése semmilyen hanghatással nem jár. Túlmelegedés ellen természetesen védett, de a helyiség szabályzásra több vezérlés is rendelkezésre áll.

 

Teraszfűtés és Sötétsugárzó termékválaszték:

Teraszfűtés fűtőfóliával a Nonna Rosa étteremben Debrecenben

A debreceni Nonna Rosa étterem kért fel minket az új teraszrész fűtés kialakítására. A híres étterem szeretett volna a hűvösebb időben is szolgáltatni a vendégek részére. A terasz télen is üzemel, így a fűtéssel szemben komoly elvárások voltak.

A terasz körben üvegfelület, a szigetelése sem mondható a legjobban. Ilyen esetekben jó döntés az infrafűtés, mint terasz fűtés. A sugárzó hő az embereket melegíti, a rossz szigetelési adottságokkal rendelkező helységekben is komfortos, meleg biztosítható.

Elolvasom a teljes cikket itt.

 

Teraszfűtő kültéri hősugárzó termékek általánosságban (infra hősugárzó)

Sokan keresnek a meglévő, régebbi típusú fűtés rendszernél modernebb megoldást. Az ormótlan fűtőtestek helyett, inkább energiatakarékosabb és gazdaságosabb hősugárzó rendszert szeretnének, ami amellett, hogy csökkenti a rezsiköltségeket, az egészségüket is támogatja, és gyorsan felfűti a helyiséget, komfortos meleget biztosítva.

 

Ma már számos fűtőtest típus közül választhatunk, a döntés azonban nem könnyű annak, aki idegen a fűtési rendszerek világában. Egy elhamarkodott választás pedig hatással lesz a mindennapjainkra, ezért sem mindegy, mit választunk. Ahhoz, hogy a fűtés később ne okozzon bosszúságot, érdemes az elején körültekintően választani. 

 

Az áruházunkban minden termék megtalálható az új rendszer kialakításához és szakértő tanácsokkal segítünk, hogy kellemes meleg, zajmentes  fűtés és a tiszta levegő természetes legyen!

 

Szívesen ajánljuk ezen hősugárzók modern és, elegáns változatát. A letisztult külsőnek köszönhetően szinte bármilyen helyiségbe szerelhető, akár  mennyezeti kivitelezéssel vagy 45 fokban dönthető falikonzollal ellátva. Népszerűségük egyik titka, hogy zajmentesek és szagtalanok.

 

Design-os megjelenés

Teraszfűtés - sötétsugárzóA stílusos, design-os megjelenésű sötétsugárzó remekül illeszkedik a környezetébe. Kitűnő döntés a sötétsugárzók telepítése irodába, dolgozó szobába, tárgyalóba vagy akár otthonra, a hálószobába is. Óriási előnye, hogy nagyon hamar felfűti a kisebb helyiségeket. Szintén a pozitív tulajdonságok között említhető, hogy nem bocsát ki semmilyen fényt, ami különösen nagy előny, ha a hálószobába szeretnéd elhelyezni. Mindezek mellett van másik alkalmazási területe is, ami elsőre talán eszedbe sem jutna: hatékonyan alkalmazható terasz fűtésre is. Az ősz beköszöntével sem kell lemondanunk a reggeli kávéról vagy egy kellemes vacsoráról a teraszon, egy sötétsugárzóval ugyanis kellemes hőmérsékletet varázsolhatunk kintre is rövid időn belül.

 

A hagyományos fűtési megoldásokkal szemben, a sötétsugárzók nem gyakorolnak negatív hatást az egészségünkre, így érthető, hogy webáruházunk legnépszerűbb termékei közé tartoznak. Ezek a sugárzók nem okoznak szemszárazságot, nem irritálják a szemet vagy a nyálkahártyát. Nincs felkavart por, így az nem kering a helyiségben, ráadásul igen nagy felületet képesek felfűteni. Ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akik asztmával vagy valamilyen allergiával küzdenek, illetve gyakran választják raktárakba, hűtőházakba és asztalosműhelyekbe is.

 

Nincsenek ellátva szabályzóval, ezért rendkívül gazdaságos a működtetésük, viszont egy termosztátra mindenképpen szükség van a használatához. Az újabb modellek már távirányítóval kaphatóak, így a használatuk még praktikusabbá, komfortosabbá válik. Egy ilyen berendezésnél korlátlan élettartammal lehet számolni és a beszerelése is költséghatékony. 

 

A sötétsugárzók a modern és innovatív kialakításuknak köszönhetően egyszerre környezetbarátak, energiahatékonyak és energiagazdaságosak. A bekapcsolást követően már 10 percen belül, maximálisan érezhető a hatásuk. Ami valljuk be, hogy csodálatos olyankor, amikor hazaérünk egy hidegebb éjszakán és nem kell hosszú órákat várni, mire átmelegszik a lakásunk és ezáltal mi is. 

 

Más fűtőtestekkel ellentétben, nem fogyaszt külön energiát, csak akkor, amikor éppen otthon vagyunk, így valóban energiatakarékosnak mondható, hiszen csak azt kell kifizetnünk, amit valóban el is használunk. Épp ezért az utóbbi években egyre többen választottak sötétsugárzót az otthonukba.

 

Szállítási feltételek:

12 óra előtt megrendelt hősugárzók másnapra szállításra kerülnek. Vásárláshoz regisztráció, és a cookie elfogadása szükséges.

 

Válassz a sötétsugárzók közül vagy kérd szakértőnk segítségét!

 

hanem – meg – kvarc