Fűtőpanel kalkulátor

Mekkora teljesítményű fűtőpanel szükséges? Számold ki magad!

fűtőpanel fogyasztás

Tóth Tamás - infrafűtés szakértő

„Jó szívvel ajánlom ezt a fűtési rendszert annak, aki meleg, komfortos és gazdaságos fűtést szeretne.”

fűtőpanel fogyasztás

Itt találkozhattál velünk

fűtőpanel fogyasztás

Fűtőpanel fogyasztás kalkulátor

Mekkora teljesítményű fűtőpanelt vegyek?

Számold ki a várható energiafelhasználásod. Kövesd az alábbi útmutatót, hogy megtudd, mire számíthatsz a termék használata közben. A számításokat szobáról szobára végezd.

Milyen típusú ingatlanról van szó?

Hány fal határos az utcával?

Hány rétegű ablakai vannak a szobának?

Mekkora a szoba mérete?

Hosszúság:

Szélesség:

Magasság:

Kiszámol
Alaphelyzet

A kapott teljesítmény igények alapján válogasd össze a fűtőpaneleket a webshop-ból. Nem minden esetben a legnagyobb teljesítmény a legkomfortosabb. Célszerű több kisebb teljesítményt beépíteni, mint egy nagyobbat.

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK

fűtőpanel fogyasztás

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA 

10 éves szakmai tapasztalat áll a cégünk mögött, pontos technológiánk és minőség ellenőrzési rendszerrel rendelkezik a cégünk, aminek köszönhetően nem csak a munkatársaink munkájáért tudunk 100 % felelőséget vállalni, hanem az előttünk és utánunk dolgozó szakemberekért is.

 

MELEG OTTHON GARANCIA

Teljes felelőséget vállalunk infrafűtés szakértőink által tervezett fűtésrendszerért. Abban az esetben, ha az általunk javasolt Intelligens Fűtőfólia típus és mennyiség kerül beépítésre az Ön otthonába, és ennek ellenére nem elégedett egy teljes fűtés szezon után a fűtésrendszer által biztosított meleggel és komforttal, úgy cégünk visszavásárolja kérdés nélkül a rendszert.

 

MOEFSZ AJÁNLÁS

A Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség kiemelt ajánlásával működik a vállalkozásunk. Ennek feltétele a folyamatos etikus tevékenység, és magas minőségű termék és szolgáltatás értékesítése.

 

 

fűtőpanel fogyasztás