Elektromos fűtés kalkulátor

Mekkora teljesítményű elektromos fűtésre lesz szükséged? Számold ki magad!

Toth Tamas Futofolia Profilkep

Tóth Tamás - infrafűtés szakértő

„Jó szívvel ajánlom ezt a fűtési rendszert annak, aki meleg, komfortos és gazdaságos fűtést szeretne.”

Alairas 300x88

Itt találkozhattál velünk

Pr Uj

Elektromos fűtés kalkulátor

Elektromos fűtés kalkulátor

Számold ki a várható energiafelhasználásod. Kövesd az alábbi útmutatót, hogy megtudd, mekkora teljesítményű fűtési rendszerre lesz szükséges helyiségenként. A számításokat szobáról szobára végezd.

Milyen típusú ingatlanról van szó?

Hány fal határos az utcával?

Hány rétegű ablakai vannak a szobának?

Mekkora a szoba mérete?

Hosszúság:

Szélesség:

Magasság:

Az ingatlanod várható energiafogyasztása (W):

Alaphelyzet

A kapott eredményeket figyelembe véve kell kiválasztani a helyiségenként az elektromos fűtést. Pl. 1.800 W energia veszteség esetén 2 db 1.000 W teljesítményű berendezés szükséges (infrapanel, fűtőpanel…)

IMG E15E2C954C86 1

Mekkora teljesítményű elektromos fűtés kell?

 

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK

Pr

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA 

10 éves szakmai tapasztalat áll a cégünk mögött, pontos technológiánk és minőség ellenőrzési rendszerrel rendelkezik a cégünk, aminek köszönhetően nem csak a munkatársaink munkájáért tudunk 100 % felelőséget vállalni, hanem az előttünk és utánunk dolgozó szakemberekért is.

 

MELEG OTTHON GARANCIA

Teljes felelőséget vállalunk infrafűtés szakértőink által tervezett fűtésrendszerért. Abban az esetben, ha az általunk javasolt Intelligens Fűtőfólia típus és mennyiség kerül beépítésre az Ön otthonába, és ennek ellenére nem elégedett egy teljes fűtés szezon után a fűtésrendszer által biztosított meleggel és komforttal, úgy cégünk visszavásárolja kérdés nélkül a rendszert.

 

MOEFSZ AJÁNLÁS

A Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség kiemelt ajánlásával működik a vállalkozásunk. Ennek feltétele a folyamatos etikus tevékenység, és magas minőségű termék és szolgáltatás értékesítése.

 

 

Moefsz Ajanlasaval Csalad 2