Chat with us, powered by LiveChat

Infra falfűtés vélemény

A falfűtés tökéletes megoldás lehet abban az esetben, ha felújítás során nem szeretne burkolatokat bontani, vagy nincs kellő magasság a padló alatt. Inkább kiegészítő fűtésként használatos, mivel csak a szabad falfelületekre lehet telepíteni, bútorokkal eltakarni nem szabad, mivel ez rontaná a fűtőfólia teljesítményét. A fűtés a falra van felrögzítve, gipszkartonnal vagy faliszőnyeggel lehet eltakarni.

Az infra fűtőfólia/fűtőfilm nagy előnye, hogy gyorsan telepíthető, kicsi a fűtésrendszer magassága, és kedvező a beruházási költsége.

Az infra falfűtés ezen változatának nagy előnye, hogy rendkívül gyors, dinamikus és gazdaságos.

Az infra falfűtés kialakítása egy nap alatt megvalósul, ezt követően azonnal használható is.  Az infra sugárzásnak köszönhetően gyors a felfűtési idő, 5-10 perc alatt már érezhető a meleg.

Vezérlése termosztát vagy okosotthon, lehetőség szerint helységenként külön-külön. 

Nézze meg milyen elektromos falfűtés véleményeket kaptunk vissza fűtésrendszerünkről ügyfeleinktől, partnereinktől:

Infra falfűtés vélemény

Infra falfűtés vélemény

Műhely fűtés megoldások

A tél beköszöntével az emberek többsége semmi másra nem vágyik, mint az otthon melegében meghitt hangulatban szemlélni az ablakon keresztül a nyugtató hóesést. Azonban sajnos ebben az időszakban sem állhat le a munka, és bizonyos esetekben olyan munkáról is szó lehet...

Infra falfűtés vélemény

Elektromos sátorfűtés- Intelligens fűtőfólia a Zamat fesztiválon

  Elektromos sátorfűtés -Fűtőfólia megoldással   Egyre inkább igény merül fel a rosszul szigetelt építmények gyors és gazdaságos fűtésére. Az infrafűtés ebben is tud segíteni a beruházóknak. Kisérleti jelleggel kipróbáltuk milyen is fűtőfilm segítségével fűteni...

Infra falfűtés vélemény

Falfűtés, mint infrafűtés

A falfűtés tökéletes megoldás lehet abban az esetben, ha felújítás során nem szeretne burkolatokat bontani, vagy nincs kellő magasság a padló alatt.

Infra falfűtés vélemény

Az elektromos falfűtéskénz tényleg sok hasznos tapasztalat és vélemény olvasható ügyfeleink részéről. Infra fűtőfilm vagy infra fűtőfólia, ez szinte teljesen mindegy, ugyan azt jelenti.

Más fűtési megoldások, mint az infrapanel, fűtőkábel, fűtőszőnyeg nem feltétlen olyan fűtések, ami a legnagyobb komfort biztosítását teszik lehetővé. Amennyiben csak az a cél, hogy legyen fűtés, a szükséges energia bejutatható az ingatlanba ezekkel a fűtésrendszerekkel is.

10 év garancia a a fűtés rendszerünkre és a meleg garancia (visszafizetjük a fűtésrendszer árát, ha elégedetlen az ügyfél), mind a vevőink biztonságát szolgálják.

A fogyasztási költségek napelem rendszerrel akár nullára csökkenthető, így ezen is érdemes elgondolkozni a beruházás mellett. Természetesen ez nélkül sincs magas fogyasztási költség.

Ez a termék, fűtési megoldás alkalmas az alacsony fűtésköltség elérésére. Más fűtés