Infrafűtés mennyezetre vélemény

Infrafűtés kivitelezési munkáink közel 40 %-át a mennyezetfűtés teszi ki, mint fűtési rendszer. Az infra fűtőfólia nagy előnye, hogy gyorsan telepíthető, kicsi a fűtésrendszer helyigénye, és kedvező a beruházási költsége.

Az infravörös fűtőfólia mennyezetfűtésként történő alkalmazása során annak élvezheti előnyét, hogy a sugárzás nemInfrafűtés mennyezetre vélemény ütközik tárgyakba, hanem közvetlenül Önt fűti. Így a padlófűtéssel összehasonlítva a mennyezetfűtés dinamikusabb.

A mennyezetfűtés, ezen változata esetében nem kell félni a hideg padlótól sem, az infrasugarak, ugyan úgy felmelegítik. Nem lehet felismerni, hogy padló, vagy mennyezetfűtés van a lakásban, mindenhol egyenletes a meleg érzete.

Mennyezetfűtés utólag is könnyen kialakítható, maximalizált a fűtőfelület, láthatatlan és magas hatékonyságú fűtési megoldás.

Az infra padlófűtés kialakítása egy nap alatt megvalósul, ezt követően azonnal használható is. Lakások, házak, teraszok fűtés kialakításánál is jó megoldás. Az infra sugárzásnak köszönhetően gyors a felfűtési idő, 5-10 perc alatt már érezhető a meleg.

Vezérlése termosztáttal vagy okosotthonnal történik, lehetőség szerint helységenként külön-külön.

Nézze meg milyen infrafűtés mennyezetre véleményeket kaptunk vissza fűtésrendszerünkről ügyfeleinktől, partnereinktől:

Infrafűtés mennyezetre vélemény

Infrafűtés mennyezetre vélemény

Infrafűtés fából készült modulházban

Ki ne szeretne egy új nyaralót, családi házat a telkére pár nap alatt készen látni.Többünk találkozott már azzal a problémával, ha otthonunktól távolabb szerettünk volna építkezni, hogy nem ismerjük a helyi szokásokat, cégeket, nincs lehetőségünk az építkezési munkák folyamatos ellenőrzésére. Erre kínál kész megoldást a Németh-Fa.

bővebben
Infrafűtés mennyezetre vélemény

Infrafűtés előnye a műtőbe, egészségügyben

Infra mennyezetfűtés használata a rendelőkben. Nem csak a gazdaságosság fontos, hanem az egészség is. Mostani cikkünkben az infrafűtés gyakorlati előnyét mutatjuk be egy műtőbe az egészségügy számára. Egy 4 évvel ezelőtti mennyezetfűtés eredményéről, tapasztalatáról...

bővebben

Erzsébet infrafűtés tapasztalata az első tél után

  Erzsébet régóta tervezte a lakás felújítását. Interneten talált meg minket, alaposan utána nézett minden lehetséges megoldásnak. Természetesen voltak félelmei az új technológia miatt, de hamar sikerült megnyugtató választ kapni mindenre.Szimpatikus volt neki,...

bővebben

Infrafűtés mennyezetre vélemény

Az elektromos mennyezetfűtés területéről tényleg sok hasznos tapasztalat és vélemény olvasható ügyfeleink részéről. Infra fűtőfilm vagy infra fűtőfólia, ez szinte teljesen mindegy, ugyan azt jelenti.

Más fűtési megoldások, mint az infrapanele, fűtőkábel, fűtőszőnyeg nem feltétlen olyan fűtések, ami a legnagyobb komfort biztosítását teszik lehetővé. Amennyiben csak az a cél, hogy legyen fűtés, a szükséges energia bejutatható az ingatlanba ezekkel a fűtésrendszerekkel is.

10 év garancia a a fűtés rendszerünkre és a meleg garancia (visszafizetjük a fűtésrendszer árát, ha elégedetlen az ügyfél), mind a vevőink biztonságát szolgálják.

A fogyasztási költségek napelem rendszerrel akár nullára csökkenthető, így ezen is érdemes elgondolkozni a beruházás mellett. Természetesen ez nélkül sincs magas fogyasztási költség.

Ez a termék, fűtési megoldás alkalmas az alacsony fűtésköltség elérésére.  Az infrapanelek használatáról egy következő részben tárgyalunk.