Chat with us, powered by LiveChat

Infrapanel – Fenix EcoSun U+ 600 W Gravelly Snow (Új fejlesztés!)

83,000Ft

Az új fejlesztésű Fenix Ecosun 600 U+ (2022) mikrokerámiás technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű paneleknél. Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Elfogyott

Cikkszám: 11V5401162 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Infrapanel – Fenix EcoSun

Napjainkban ahogy csökken az épületek energiavesztesége, úgy emelkedik az elektromos fűtések gyakoribb felhasználása.  A kedvező beruházási költség mellett nagy előny a gyors és komfortos meleg.

Az infrafűtés a sugárzó hőnek köszönhetően közvetlenül az embert melegíti és. a tárgyakat, majd a levegő csak ezt követően melegszik fel, így a komfortos meleg elérése töredéke más fűtéshez képest, és az energia felhasználás is optimálisabb.

Az infrapanelek felhasználási lehetősége korlátlan. Tehetjük a falra állítva vagy fektetve. Telepíthető mennyezetre vagy tehetjük állványra. Lehet a telepítés fix vagy mobil is.

Az új Fenix Ecosun U+ (2022) M-Ceramics technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal, kedvezőbb fogyasztással és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű(pl. Graphit-polyimide) infrapaneleknél!  Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Keret nélküli modern, letisztult megjelenés!

Méret:                   1192x592x30 mm
Súly:     10.2 kg
Teljesítmény:   600 W / IP44
Garancia:   5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó:   Fenix Group
Fűtendő m3:   18-22 m3**
Szerelőkonzol:    tartozék

** a helység szigeteltségének függvényében

Minimál stílusú megjelenése tökéletesen alkalmazkodik a modern épületek formavilágához. Új építésű lakások, irodák népszerű főfűtése. Fűtendő terület cca. 12-15 m2 (teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét).

Infravörös elektromos fűtőpanel Fenix ECOSUN 1000 W infrapaneleknek nincs látható keretrésze, így minden környezetbe dekoratív megjelenést biztosít.

 

 

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 1192 × 592 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel – Fenix EcoSun U+ 600 W Gravelly Snow (Új fejlesztés!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  +  9  =  15