Infrapanel üveg -Fenix EcoSun 300 GS Fehér színben!

87,000Ft

Fenix ECOSUN GS üveg panelek egyesítik GR panelek esztétikus megjelenését a gazdaságos infravörös fűtés előnyeivel, előállíthatók egyedi nyomtatott felülettel, amely exkluzív formavilágával a belső terek igényes kiegészítő fűtése lehet.

Cikkszám: 11V5437148 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Színes üveg Infrapanel – Fenix EcoSun

Napjainkban ahogy csökken az épületek energiavesztesége, úgy emelkedik az elektromos fűtések gyakoribb felhasználása.  A kedvező beruházási költség mellett nagy előny a gyors és komfortos meleg.

Az infrafűtés a sugárzó hőnek köszönhetően közvetlenül az embert melegíti és. a tárgyakat, majd a levegő csak ezt követően melegszik fel, így a komfortos meleg elérése töredéke más fűtéshez képest, és az energia felhasználás is optimálisabb.

Fenix ECOSUN GS üveg fűtőpanelek egyesítik GR fűtőpanelek esztétikus megjelenését a gazdaságos infravörös fűtés előnyeivel. A felvett villamos energiát magas hatásfokkal alakítja át infravörös hősugárzássá.

Nincs amortizáció, felülete évek múltán is ragyogóan újszerű marad .Szerelhető mennyezetre és oldalfalra is. Exkluzív formavilágával a belső terek igényes fő vagy kiegészítő fűtése lehet.

Szín: Fehér
Méret: 585x585x39 mm
Teljesítmény: 300Watt, IP44 (cca. 8-12 m3 fűtendő helyiség)
Súly: 10,5 kg

 

További információk

Tömeg 10.5 kg
Méretek 600 × 600 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel üveg -Fenix EcoSun 300 GS Fehér színben!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

60  ⁄  20  =