Lanin Carbon Crystal elektromos fűtőtest 960W WIFI

93,967Ft

Méret:                                       119,5 cm x 81,8 cm

Időzítő és Érzékelő Rendszer: Igen

Kijelző:                                     LCD kijelző

Túlmelegedés Védelem:          Igen

Vízállóság*:                             IP44

Elhelyezés:                             Falra szerelhető vagy szabadon álló

Távirányító:                             Igen

Gyermekzár:                           Igen

Wifi Vezérlés:                          Igen

Beépített Időzítő:                    Igen

Carbon Crystal technológia:   Igen

Ideális helyiségméret:            42 nm

Termékverzió: Lanin Carbon Crystal elektromos fűtőtest 960W Wifi
Cikkszám:      PH-ET960ER5
Tömeg:          10,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap

Leírás

A Lanin Carbon Crystal elektromos fűtőtest fűtési technológiája egy új és innovatív megközelítést jelent a fűtés terén, ami az infravörös fűtés egyik formája. Ezek az elektromos fűtőtestek gyorsan felmelegednek és hatékonyan sugározzák a hőt, biztosítva azonnali és egyenletes hőeloszlást. Emellett hosszú élettartammal rendelkeznek, környezetbarátak és allergiabarátak, valamint alacsonyabb felületi hőmérsékleten működnek, ami növeli a biztonságot. A Tuya Smart alkalmazás segítségével távolról is könnyen vezérelhetők, és a beépített időzítő lehetővé teszi a pontos beállítást és a kívánt hőmérséklet fenntartását. A Lanin fűtőtest technológiája tehát összességében kényelmet, energiahatékonyságot és biztonságot kínál a felhasználók számára.

Rövid jellemzők

  • 24 órás időzítő
  • Elektromos
  • Falra szerelhető állvány
  • Gyerekzár
  •  Távirányító
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Wifi vezérlés
  •  960W
  •  IP44*

Hatékony és Kifinomult Fűtés Carbon Crystal Technológiával

A Lanin 960W teljesítményű elektromos fűtőtest a Karbon Kristály* technológiát alkalmazza, mely gondoskodik az hatékony és egyenletes hőeloszlásról a környezetben. Ez az újszerű fűtési módszer gyors és energiatakarékos fűtést biztosít, ami kellemesen melegíti a lakhelyet, akár 37°C-ig is.

Ez a modern fűtőberendezés nemcsak kényelmes és hatékony, hanem kifejezetten allergiabarát is. Szerkezete révén nem zavarja fel a port, ezért ideális választás azoknak, akik porallergiával vagy légúti problémákkal küzdenek. A fűtőpanelt alkotó négy különböző réteg – a tartós felületi réteg, az hatékony karbon kristály fűtőlemez, a magas szigetelőképességű réteg és a fényt visszaverő reflektorréteg – nemcsak egyenletes hőeloszlást garantál, hanem szinte észrevehetetlen, csendes működést is biztosít.

 

Intelligens Időzítő és Érzékelő Rendszer

A Lanin elektromos fűtőtest fel van szerelve egy intelligens időzítővel és érzékelő rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsd, mikor és mennyi ideig működjön a készülék. Ez a funkció optimális hőmérsékletet biztosít, miközben minimalizálja az energiapazarlást. Az LCD kijelző segítségével könnyedén nyomon követheted és szabályozhatod a fűtési beállításokat.

elektromos fűtőtest

 

Biztonságos Működés és Védelem

A Lanin fűtőberendezés szabadalmaztatott túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, ami hozzájárul a készülék biztonságos és megbízható használatához. A beépített termosztát segítségével könnyedén beállíthatod és fenntarthatod a kívánt hőmérsékletet. A vízálló kialakításnak (IP44 besorolás) köszönhetően a fűtőberendezés használható nedves környezetben is, kiválóan alkalmas fürdőszobai használatra.

 

Két Funkció egy Készülékben: falra szerelhető vagy álló

Az elektromos fűtőpanel falra is felszerelheted, vagy bárhol elhelyezheted a helyiségben a padlón, ami rendkívül rugalmas lehetőségeket kínál. Ez lehetővé teszi a legoptimálisabb térkihasználást és a fűtés hatékony eloszlását.

 

Gyermekzár funkció

Ez a berendezés rendelkezik egy gyermekzár funkcióval is, ami növeli a család biztonságát. Ez a biztonsági jellemző megakadályozza, hogy a kisebb gyermekek véletlenül megváltoztassák a beállításokat vagy elindítsák a berendezést. A gyermekzár aktiválásával a Lanin fűtőberendezés gombjai zárolva lesznek, így a szülők nyugodtak lehetnek afelől, hogy otthonuk melege biztonságos és a gyermek által nem szabályozható. Ez a tulajdonság teszi a Lanin fűtőberendezést kiváló választássá a biztonságot előtérbe helyező családok számára.

 

Vízállóság

Az IP44* vízállósági besorolásnak köszönhetően a Lanin elektromos fűtőberendezés kiválóan használható fürdőszobában vagy nedves környezetben is.

*Az IP44 azt mutatja, hogy az eszköz vagy berendezés ellenáll a vízcsepp-permetnek, ami azt jelenti, hogy például a fürdőszobában végzett vízpermetezéskor nem sérül meg. Fontos megjegyezni, hogy az IP44 nem jelenti azt, hogy az eszköz víz alá meríthető.

 

WIFI Vezérlés és Beépített Időzítő

A Lanin elektromos fűtőpanel készülék WIFI vezérléssel is rendelkezik, így távolról is könnyedén vezérelheted a fűtést a telefonod vagy okoseszközeid segítségével. A beépített időzítő lehetővé teszi, hogy előre beállítsd a működési időt, így mindig a megfelelő időben és hőmérsékleten élvezheted a meleget.

A Tuya Smart alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról is vezéreljük a radiátort, és beállítsuk a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Nyisd meg a kamerád, és olvasd be a QR-kódot a telepítéshez!

A Lanin 960W elektromos fűtőtest egy modern és innovatív megoldás a fűtési igényekre. Kombinálva a hatékonyságot, a biztonságot és a felhasználóbarát funkciókat, ez a készülék magas szintű kényelmet és energiahatékonyságot nyújt. Bízd rá a fűtést a Lanin fűtőberendezésre, és élvezd az otthonod melegét a legmagasabb színvonalon.

 

*A Karbon Kristály (Carbon Crystal) technológia a fűtés terén egy viszonylag új és innovatív megközelítést jelent. Ez a technológia az infravörös fűtés egy formája, amely szénkristály alapú elemeket használ a hő előállításához. Íme néhány kulcsfontosságú jellemző és előny, amit ez a technológia kínál:

1. Hatékonyság: A szénkristályos fűtőelemek gyorsan felmelegednek és hatékonyan sugározzák a hőt. Ezáltal azonnali hőérzetet biztosítanak, ami energiatakarékosabb lehet, mint hagyományos fűtési módszerek.

2. Egyenletes hőeloszlás: A szénkristály technológia egyenletes hőeloszlást biztosít. Ez azt jelenti, hogy a hő egyenletesen oszlik el a fűtött területen, kiküszöbölve a hideg pontokat.

3. Hosszú élettartam: A szénkristály alapú fűtőelemek rendszerint hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos fűtőelemek, mivel kevesebb mozgó alkatrészük van és kevésbé vannak kitéve a korróziónak.

4. Környezetbarát: A szénkristály fűtőelemek nem égetnek tüzelőanyagot, és kevésbé hoznak létre károsanyag-kibocsátást, mint egyes más fűtési módszerek, így környezetbarátabb alternatívát kínálhatnak.

5. Allergiabarát: Mivel a szénkristályos fűtőelemek nem használnak ventilátort a hő terjesztésére, kevésbé kavarják fel a levegőben lévő port és allergéneket, ami jobb választássá teszi őket allergiások számára.

6. Biztonság: Ezek a fűtőelemek gyakran alacsonyabb felületi hőmérsékleten működnek, mint a hagyományos fűtőkészülékek, ami csökkenti az égési sérülések kockázatát.

 

Méretek

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lanin Carbon Crystal elektromos fűtőtest 960W WIFI” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

60  ⁄  6  =