Chat with us, powered by LiveChat

Infrapanel Fenix EcoSun U+ 300 W Gravelly Snow ( Új fejlesztés!)

48,000Ft

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ 300 W Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam – hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

Cikkszám: 11V5401161 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

nfrapanel – Fenix EcoSun

Napjainkban ahogy csökken az épületek energiavesztesége, úgy emelkedik az elektromos fűtések gyakoribb felhasználása.  A kedvező beruházási költség mellett nagy előny a gyors és komfortos meleg.

Az infrafűtés a sugárzó hőnek köszönhetően közvetlenül az embert melegíti és. a tárgyakat, majd a levegő csak ezt követően melegszik fel, így a komfortos meleg elérése töredéke más fűtéshez képest, és az energia felhasználás is optimálisabb.

Az infrapanelek felhasználási lehetősége korlátlan. Tehetjük a falra állítva vagy fektetve. Telepíthető mennyezetre vagy tehetjük állványra. Lehet a telepítés fix vagy mobil is.

Az új Fenix Ecosun U+ (2022) M-Ceramics technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal, kedvezőbb fogyasztással és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű(pl. Graphit-polyimide) infrapaneleknél!  Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Keret nélküli modern, letisztult megjelenés!

Méret:                   592x592x30 mm
Súly:     4.8 kg
Teljesítmény:   300 W / IP44
Garancia:   5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó:   Fenix Group
Fűtendő m3:   7-10 m3**
Szerelőkonzol:    tartozék

** a helység szigeteltségének függvényében

Minimál stílusú megjelenése tökéletesen alkalmazkodik a modern épületek formavilágához. Új építésű lakások, irodák népszerű főfűtése. Fűtendő terület cca. 5 m2 (teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét).

Infravörös elektromos fűtőpanel Ecosun 300 W

További információk

Tömeg 6 kg
Méretek 592 × 592 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel Fenix EcoSun U+ 300 W Gravelly Snow ( Új fejlesztés!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

72  ⁄  9  =