Chat with us, powered by LiveChat

Infrapanel Fenix Ecosun K+ (200 W)

39,000Ft

Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix ECOSUN 200 K+ infrapanel író- dolgozó asztal , templomi pad fűtésre lett kifejlesztve, de alkalmas kutya -macskaház fűtésére is. Fenix Grou 30 év innováció!

Cikkszám: 11V5401207 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Infrapanel – Fenix EcoSun

Napjainkban ahogy csökken az épületek energiavesztesége, úgy emelkedik az elektromos fűtések gyakoribb felhasználása.  A kedvező beruházási költség mellett nagy előny a gyors és komfortos meleg.

Az infrafűtés a sugárzó hőnek köszönhetően közvetlenül az embert melegíti és. a tárgyakat, majd a levegő csak ezt követően melegszik fel, így a komfortos meleg elérése töredéke más fűtéshez képest, és az energia felhasználás is optimálisabb.

Az infrapanelek felhasználási lehetősége korlátlan. Tehetjük a falra állítva vagy fektetve. Telepíthető mennyezetre vagy tehetjük állványra. Lehet a telepítés fix vagy mobil is.

Az új fejlesztésű Fenix Ecosun K+  (Ultratherm) M-Ceramics technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimide) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Keret nélküli modern, letisztult megjelenés –  keretes infrapanel már a múlté!

Méretek:   750x320x30 mm
Teljesítmény:   200 Watt , 230 V, IP 44
Súly:   3,9 kg
Garancia:   5 év
Gyártó:   Fenix Group

* csak mennyezeti rögzítés esetén szükséges

Speciális formája miatt (hosszú és keskeny) szűkebb helyekre is könnyen beépíthetőek. Teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

Fenix EcoSun infrapanel korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Maximális hőkomfort és minden eddiginél egyenletesebb hőleadás jellemzi a mikrokerámiás felületnek köszönhetően.Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix Ultratherm 200 K+ infrapanel kis légterű helységek fűtés céljára lett kifejlesztve (3-5 m3) helységek, vagy pl. templomi padsor fűtésére lett kifejlesztve.

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!

A kutyaház melegítés szigeteletlen, részben nyitott helyen is megvalósítható, mivel az infravörös sugárzás nem a levegőt, hanem a tárgyakat és az élőlényeket melegíti, felülete túlhevülés ellen védett, ezért a házi kedvenc számára veszélytelen.

A fűtőpanelt a kutyaház felső részébe célszerű rögzíteni , a villamos vezetéket az állat számára “nem hozzáférhető” módon vezessük!

Csak fedett, csapadéktól védett helyen használjuk, életvédelmi FI relé -30 mA szükséges ! ( minden háztartásban erősen ajánlott)

Telepítéshez kérje villamos szakember segítségét!

Elektromos fűtőtest ECOSUN 200 K+ infrapanel templomi padsor , dolgozó asztal , (pénztáros) fülke fűtésére .

Infravörös elektromos fűtőtest Ecosun k+ 200 W infrapanel

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 750 × 320 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel Fenix Ecosun K+ (200 W)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

57  ⁄    =  19