Akció!

Programozható BHT-12E-WiFi Konnektor termosztát – dugalj termosztát 16A

19,900Ft

Termékparaméterek

Feszültség: 95-220V, 50-60Hz

Maximális terhelés: 16A

Hőmérséklet-érzékelő elem: NTC10K

Hőmérséklet-szabályozás pontossága: 0,5°C

Hőmérséklet-szabályozási tartomány: 5 – 90*C, a speciális beállításokban változtatható

Ház anyaga: PC+ABS ( égésgátló)

Munkakörnyezet 0 – 45°C, 5-95%RH (nincs páralecsapódás)

Tárolási hőmérséklet: -5 -55°C

Védettség: IP20

Kijelző hőmérséklet tartomány: 5-99°C

Cikkszám: BHT12 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Programozható Smart WiFi digitális aljzatos termosztát hőmérsékletszondával és LED kijelzővel

A konnektor termosztátot a parancsok és a programozás egyszerűsége jellemzi.

A kívánt hőmérséklet beállítása után a beépített hőmérséklet-szonda  megméri a környezeti hőmérséklet valós értékét, és a kívánt célértéknek megfelelően szabályozza a csatlakoztatott fűtőtestet vagy klímaberendezést.

A dugulj termosztát, amellyel otthoni fűtést vezérelhet okostelefonon vagy táblagépen bárhonnan, köszönhetően az intelligens alkalmazásnak, vezérelhető: iOS eszközökön, Androidon, van heti programozás, a belső hőmérséklet beállítása 5 és 35 °C között 0,5 °C fokozattal, WiFi 802.11 b / g / n, valamint kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával.

A kívánt hőmérséklet beállítása

A Wifi termosztát használható a hőmérséklet beállítására a beállított ütemezésnek vagy a beállított fűtési módnak megfelelően. Ez növeli a környezet hőkomfortját és csökkenti az épület fűtési költségeit.

Gyors és vezeték nélküli kapcsolat. Integráció

A termosztát Wi-Fi 802.11 b / g / n vezeték nélküli kapcsolattal van felszerelve a 2,4 GHz-es sávban. Az iOS és Android készülékekhez készült alkalmazásnak köszönhetően akkor is beállíthatja a hőmérsékletet a WiFi termosztáttal, ha a világ másik felén tartózkodik.

Mindig tájékoztatva van, naprakész információkat kap a ház hőmérsékletéről. A termosztát Wi-Fi hálózathoz való csatlakoztatásához nem szükséges hogy kölcsönhatásba kerüljön a hálózat elemeivel. A termosztát a manapság elterjedt távoli szerver technológiát használja, amelyen keresztül Wi-Fi hálózaton kívül is tud kommunikálni a telefonnal.

A termosztát segítségével jobb áttekintése lesz otthona hőmérsékletéről.

Értékelni fogja az alkalmazás egyszerűségét és hatékonyságát is

Ugyanakkor ennek köszönhetően bármilyen beállítást módosíthat.

Természetesen a termosztát manuálisan is beállítható. Az intelligens mobilalkalmazás lehetővé teszi otthona irányítását a világ bármely pontjáról, csupán az internet és a mobiltelefon használatával.

Otthona mindig meleg lesz egy intelligens termosztáttal

Egy okos termosztát segítségével nem okoz gondot úgy beállítani, hogy a háza kiválasztott helyiségét egy adott időpontban a kívánt hőmérsékletre fűtsék. Vagy hogy az összes fűtés egyszerre és állandó hőmérsékleten működjön. Bármelyik beállítást is választja, a termosztátnak köszönhetően mindig meleg lesz.

Intelligens programozás

A szobatermosztát a helyiség hőmérsékletének szabályozására szolgáló programmal van felszerelve, amely az egyes munkanapokra és külön szombatra és vasárnapra is beállítható. A termosztát kézi üzemmódba kapcsolható, ahol a programon kívül beállíthatja az ideiglenes hőmérsékletet.

Különféle speciális beállítások

Igényei szerint 4 üzemmód közül választhat:

manuális, programozási, ideiglenes manuális, szabadságolási mód.

Funkcionális és teljes LCD

LCD képernyővel felszerelt, pontos a hőmérsékleti állapot és az üzemmód megjelenítéséhez. LED színes kijelző érintőgombokkal a hosszú élettartam és a jobb tisztaság érdekében a hagyományos mechanikus gombokhoz képest. A funkciógombok különböző színekben jelennek meg, ami intuitív és esztétikus.

Kialakítás gyerekzár funkcióval, a speciális opciók között a teljes zárat és a félblokkot is beállíthatja.

Műszaki jellemzők

Érzékelő NTC 10K
Pontosság ± 0.5 ℃
Áramellátás 95-220 Vac / 50-60 hz
Hőmérséklet tartomány 5 -90 ℃
Energiafogyasztás <1.5 W
Maximális terhelés 16A
Időzítési hiba <1%
Anyaga PC + ABS
Védettségi szint IP20
Telepítés EU szabványú aljzat
Tárolási hőmérséklet -5 – 55 ℃
Környezeti hőmérséklet  0 ~ 45 ℃, 5 ~ 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méretek 5.3 x 2.9 x 2.7 cm

 

 

https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg https://www.futofolia.hu/wp-content/uploads/2022/12/konektor_termosztat_wifi_3.jpg konektor_termosztat_wifi_3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Programozható BHT-12E-WiFi Konnektor termosztát – dugalj termosztát 16A” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

30  +    =  31