Elektromos fűtés, infrafűtés, infrapanel, padlófűtés

 

Eger, Magyarország

Kérjen INGYENES műszaki tanácsadást felméréssel!
Foto 2

Név

Liget Solar Kft

Telefon

Páll István ügyvezető igazgató: +36 20 280 1052

Domokos Gábor értékesítő +36 70 369 0278

Bemutató terem/iroda: +36 70 731 1504

Település

Eger

Bemutató terem

3300 Eger, Mekcsey István utca 5.

Electrician 21
A Liget Solar Kft ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással, műszaki javaslatokkal segít Önnek

A Liget Solár kft. 2019-ben lett alapítva. Tapasztalataink azonban ennél sokkal régebbiek, hiszen a megújuló energia (napelem) piacon tevékenykedünk közel 10 éve. Elsősorban Ausztriában és az utóbbi időben Magyarországon is. Előző vállalkozásunk átalakításának következtében jött létre a Liget Solar Kft. Székhelye Bátorliget, mely az ügyvezető szülőfaluja.

Fő tevékenység napelem rendszerek tervezése, szaktanácsadás, és kivitelezése. 2020-as évben indítottuk el az infrafűtés üzletágunkat, mivel ügyfeleink nagy részénél a napelem mellett szükség volt valamilyen elektromos fűtés kialakítására is. Az elektromos fűtés az elmúlt időszakban rohamosan terjed, hisz ezek beruházási költsége töredéke más fűtésrendszerekhez képest, napelem rendszerünkkel kombinálva pedig rezsimentes otthonokat tudunk létrehozni.

Látogasson el hozzánk bemutatótermünkbe, és próbálja ki, milyen érzés egy infrafűtéses lakásban lenni. Díjmentes szaktanácsadás és műszaki javaslat készítés.

Irodánkat/Bemutatótermünket megtekintheti az alábbi fotókon, vagy személyesen Egerben a Mekcsey István utca 5 szám alatt.

 

”Bolygónk védelméről nem csak beszélnünk kell és aggódni miatta, hanem tenni is érte. Ez egy pici tett, de ráadásul nagyon megéri.”

 

 

 

Ingyenes műszaki tanácsadás felméréssel.

 

Keressen MOST!

 

 

 

Küldetésünk:

“Modernizálni a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni.”

Electrician 21
Egri elektromos fűtés bemutatóterem
IMG 5970 Edit Min 2 1024x768 1
IMG 5978 Min 1024x768 1
IMG 5979 Min 1024x768 1
IMG 5981 Min 1024x768 1
IMG 5975 Min 2 1024x768 1
IMG 5977 Min 1024x768 1
Electrician 04

Padlófűtés Eger

Padlófűtés Eger: Kivitelezési munkáink közel 60%-át a padlófűtés teszi ki, mint fűtési rendszer. A korszerű infra fűtőfólia nagy előnye, hogy gyorsan telepíthető, kicsi a fűtésrendszer magassága, és kedvező a beruházási költsége.

A padlófűtés ezen változatának nagy előnye, a hagyományos padlófűtéssel szemben nem alakul ki szállópor, így még a légúti betegségekben szenvedőknek is egészséges környezet biztosítható. Megfelelő rétegrend mellett, bármilyen burkolatot kialakíthatunk padlófűtésként (hidegburkolat, lamináltparketta, szőnyeg, hajópadló…). Szakszerű telepítés mellett a káros sugárzás kibocsátása a rendszernek minden hazai jogszabályban meghatározott határértéken belül van, alacsonyabb, mint egy baby őr vagy mobiltelefon sugárzása. Igény esetén pedig nullára is csökkenthető.

Gyerek A Padlon
Electrician 04

Elektromos fűtés Eger

Öt lehetőségünk van, ha korszerű elektromos fűtést szeretnénk bevezetni:

  1. Elektromos padlófűtés
  2. Egy elektromos falfűtés
  3. Elektromos menyezeti fűtés, magyarul elektromos plafon fűtés,
  4. Elektromos fűtőegységgel fűtés (valamilyen kályha, vagy klímarendszer)
  5. Ezek kombinációja

Ezeken túl fontos minden esetben ismerni az épület energia veszteségét, és ennek megfelelően kiválasztani, mivel fogjuk bejutattni a szükséges energiát. Itt szükséges megemlíteni, a legjobb, ha a rendszerünk helységenként vezérelhető, és külön a levegő, külön a padló hőmérséklete szabályozható. Elektromos fűtés Eger

IMG 6983
Electrician 04

Infrapanel Eger

Az infrapanel szintén az infrafűtések csoportjába tartozik. Utólag is könnyen telepíthető falra vagy mennyezetre. Kinézetre, teljesítményre és megjelenésre is számos változata van a piacon. Minden esetben érdemes a megfelelő méretet és teljesítményt beépíteni az adott helyiségbe. Vezérlése történhet termosztáttal, okosotthonnal, vagy egyszerűen ki-be kacsolással. Egyre népszerűbb infrapanel termék a fürdőkbe telepíthető törölközőszárító, vagy tükörként is funkcionáló tükrös panel.   Infrapanel Eger

GD400 Plus Black 2
Electrician 04

Fűtőfólia Eger

Fűtőfólia Eger Az infrafűtés ezen családja fél méter széles és 100 m hosszú (ezt vágjuk a szóba hosszúságának megfelelő méretre),  teljesítménye pedig  25w/m2 – 400 W/m2 terjed, figyelembe véve az épület energiaveszteségét.  A megfelelő komfort eléréséhez a megfelelő teljesítmény kiválasztása szükséges. A Fűtőfólia beépítési lehetőségei korlátlanok (infra padlófűtés, infra mennyezetfűtés, infra falfűtés). A fűtőfóliák/fűtőfilmek között a különbség a generációkban van (árak is tükrözik), önszabályzó tulajdonsággal rendelkeznek-e  a termékek. Cégünk csak is a legmodernebb és egyben legbiztonságosabb termékcsaládot építi be ügyfeleinek.

Palanta Futes
Electrician 04

Infrafűtés Eger

Az Infravörös sugárzás felhasználása, mint infrafűtés, akkor indult, amikor a második világháború során a bombázó gépek fedélzetén ezzel melegítették a katonákat, hogy ne fázzanak (ez volt a fűtőpanelek és az infrapanelek elődje). Az idő előrehaladtával a technológia egyre kifinomultabb és hatékonyabb lett.

Az infrafűtés lakossági felhasználása ma már széles körben elterjedt. Számos pozitív előnye ismert, legyen az a gazdaságosság, komfort, vagy az egészségre gyakorolt jótékony hatása. Infrafűtés típusok: infrapanel, fűtőfilm / fűtőfólia, sötétsugárzó. Infrafűtés Eger

Elektromos Futes
Electrician 04

Fűtőpanel Eger

Elektromos fűtőpanelek nagy választéka. Segítünk lakásának fűtés kialakításában. NordArt Norvég fűtőpanel teljes választéka elérhető kínálatunkban. Letisztult forma, elegáns desig, komfortos meleg.

A fűtőpanel belsejében nincs ventilátor, hanem a konvekciós elv alapján működik. A készülék alján beáramlik a hideg levegő, áthalad a fűtőbetéten és azt felmelegítve távozik a helyiség légterébe. Amint a hőmérséklet elérte az általunk kívánt kívánt szintet, kikapcsol, ha szükséges magától visszakapcsol. A fűtőbetét egy kerámiaházban lévő speciális ötvözet, melynek hőmérséklete alacsony, nem izzik, ezért élettartama gyakorlatilag végtelen. Fűtőpanel Eger

Adax Neo Futopanel
Electrician 04

Fűtőszőnyeg Eger

Amikor felújításon, építkezésen gondolkodunk, és fűtésként elektromos rendszert választanánk, ha a fűtőszőnyeget választjuk, akkor modern, gyors és olcsó elektromos padlófűtést telepíthetünk otthonunkba. Akár kiegészítő, akár teljes értékű fűtésre van szükségünk, okos választás. Mivel a csemperagasztóba, vagy aljzat betonba közvetlenül lefektethető, így a járólap, vagy kövezet alá kerül beépítésre. Ráadásul kövezet feltörés nélkül, utólagos beépítésre is alkalmas kis helyigénye miatt, hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni. Fűtőszőnyeg Eger

Futohalokep
Electrician 04

Törölközőszárító Eger

Az elektromos törölközőszárítók családjába is sok termék tartozik. A vásárlásnak egyedül a pénztárcánk szabhat határt. Modern és esztétikus kialakításának köszönhetően minden fürdőben megállja a helyét.

A komfortos meleg eléréséhez tisztában kell lenni mennyi energiát jutassunk be a fürdőbe, hogy ne legyen hideg. Alap esetben az épület energiavesztesége meghatározza a szükséges fűtési teljesítményt. Ehhez tartozik még, hogy mekkora a fürdő alapterülete és magassága, majd figyelembe kell venni a fűtési dinamikát is (milyen gyorsan kell meleg). Törölközőszárító Eger

Torolkozo Tarto Infrapanel 4
Electrician 04

Termosztát Eger

Ha az elektromosfűtés mellett tettük le a voksunkat, fontos, hogy a legmegfelelőbb termosztát kerüljön beépítésre hozzá. Nem csak a biztonság, hanem az energiatakarékosság miatt is. Választhatunk digitális vagy manuális termosztátot. Padlóérzékelővel ellátott termosztát használata kötelező, ha fűtőszőnyeget vagy fűtőfilmet alkalmazunk. Más esetben, ha kiegészítő, temperáló fűtésről van szó, megfelelő lehet az egyszerű, manuális termosztát is. Amikor az elektromosfűtés az elsődleges fűtési megoldás, kiemelten fontos, hogy a hőmérsékletet precízen tudjuk szabályozni. Ebben a helyzetben érdemes digitálisan programozható termosztátot választani, ezek ugyanis tartalmazzák a padló érzékelőt is. Termosztát Eger

Wifi Termosztat Fekete E1597396215606
Electrician 04

Napelem Eger

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy hazánk a napelemek lázában ég, évről évre népszerűbb ugyanis ez a formája a lakóházak és ipari ingatlanok energiaellátásának. Mivel jelentős állami támogatás jár a napelemes rendszer kiépítésére, immár a többség számára elérhetővé vált ez a technológia, amely megújuló energiával látja el az otthonokat. Ebben a felfokozott hangulatban érthető, ha valaki szeretné az elektromos fűtésrendszeréhez a napelemet is bekötni, így akár ingyen is lehet a fűtése. Napelem Eger

Solar Panels Mtns Sun
Electrician 21
Legfrissebb cikkeink
Electrician 21
Egerről röviden

Eger Észak-Magyarország második legnépesebb, az ország legnagyobb, az Északi középhegység egyik legjelentősebb történelmi nevezetességű városa, régen egyházmegyei központ volt. Heves megye székhelye. A Bükk hegység előterében, az Eger patak völgykijáratának teraszos, dombsági részén helyezkedik el. Neve valószínűleg az égerfa elnevezésből származik.

Eger nagyon sokat köszönhet a török hódoltságnak, számos értékes épület maradt fent ebből a korból. Az oszmán törökök kevés építészeti emléket hagytak hátra Magyarországon, de Egerben rögtön hármat is találunk.

Az egri minaret az ország legjobb állapotban lévő minarete, a ma is működő Török fürdőt pedig a legszebbek közé sorolják. Az egri Török fürdő egy cseppnyi időutazás a múltba: a fürdő legrégebbi medencéje, a Török medence még 1610-ben épült!

Az épület legkülönlegesebb medencéje a  Nagy tükörmedence, melynek varázsát a fölötte magasodó, díszes aranykupola adja. A medencét saját forrás táplálja, a radonos gyógyvíz így a kőlapok közötti résekből, közvetlenül bugyog fel a felszínre, egészen különleges élményt nyújtva ezzel a fürdőzésnek.

Egri Var

Eger híres a finom borairól és történelmi borvidékéről. Azt talán kevesebben tudjuk, hogy a híres Egri szőlészetet az 1200-as években olasz és vallon telepesek honosították meg.  A borkóstolás elsőszámú helye a Szépasszony-völgy, mely a belvárostól 10-15 percnyi sétára található, ahol barátság van és jókedv, egy valódi dolce vita.

A Völgy ma már több, mint 150 pincét számlál, hangulatát és az itt kapható borok minőségét dicsérte számtalan költő: Petőfi Sándor, Vörösmarty Mihály és Márai Sándor is.

Egri Torokfurdo

 

A Gótikus Püspöki Palotában megismerhetjük az Egri vár történetét, a Kazamata alagútrendszerében felfedezhetjük a 16. század végvári életének hétköznapjait, a Kálvária dombon gyönyörködhetünk a kilátásban.

A Vár hatalmas. Bejárhatjuk önállóan, de választhatjuk az Egri Vitézek idegenvezetését is, sok izgalmas történetet hallhatunk tőlük.

 

Eger Szepasszonyvolgy
Electrician 21
Nézze meg a többi várost, ahol jelen vagyunk!

Budapest | Eger | Győr | Nyíregyháza

Magyarország – Eger

Fűtőfólia | Fűtőfilm | infrapanel | napelem | elektromosfűtés | 

Napelem és fűtőfólia kivitelezés Magyarország egész területén.