Fűtőfólia vagy fűtőfilm

Fűtőfólia vagy fűtőfilm?

Játék a szavakkal

Vannak cégek, akik jelenleg egy közel 5 évvel ezelőtt Magyarországra már behozott technológiát 2017 újdonságának állítanak be. A heatflow fűtőfilm vagy fűtőfólia a 2015 – ben mutatkozott be Budapesten a Construma kiállításon.MAXECO cégcsoportunk piacvezető szerepet tölt be Európában. Elkötelezett feladataink között szerepel a létező legmodernebb technológiák kifejlesztése, felkutatása, tesztelése, és eljuttatása ügyfeleinknek, messze megelőzve a versenytársakat.

Ezen kutatások eredményeként, 2015 óta jelent meg itthon az új intelligens fűtőfólia. Az új termék lehetőséget biztosít a korábbi kötöttségek feloldására, nem kell figyelnünk bútorok elhelyezésére, ezen berendezési tárgyak alatt lecsökkenti a teljesítményét, megakadályozza a nem önszabályzó filmek helytelen használatából adódó balesetveszélyt

Aki nem hiszi, járjon utána! Látogassa meg irodánkat, partnereinket, vagy rendelje meg Magyarországon egyedüliként kiadott könyvünket „A Nap melege az Ön otthonában”

Infraűtés a jövő fűtési megoldása

Fűtőfólia vagy fűtőfilm = nincs különbség

A rokon értelmű szavak nem jelentenek különbséget a minőségben. A legfontosabb, hogy olyan cégtől vásároljunk, aki leellenőrizhető, régóta van jelen az infrafűtés piacán, és nem csak terméket értékesít, hanem a kivitelezést is elvégzi.

Fontos tisztázni, hogy a fűtőfóliára nem termékként, hanem fűtési rendszerként kell nézni. Egy hőszivattyú se fogunk magunk telepíteni, szakembert fogadunk fel hozzá. A fűtőfólia esetében is ugyan ez a helyzet.

A szakértő segít megkülönböztetni az infrafűtés termékek közti különbséget, hiszen a fűtésrendszer esetében nem fél évre tervezünk, hanem több 10 évre. A rosszul megválasztott termék viszont rövid időn belül meghibásodhat. Ilyenkor nem csak a fólia cserével kell számolni, hanem a további sok, drága járulékos veszteséggel is, ilyen pl. beton feltörés, hideg burkolat csere, téli időszakban a fűtés kiesés.

A másik fontos dolog maga a kivitelezés. A Fűtőfólia esetében 6 azonnal hiba lehetőséget tudok felsorolni, amit el tud követni egy nem szakképzett kivitelező. Ezek egy része akár tűz esetet is okozhat, egy része elkerülhetetlen meghibásodást, enyhébb esetben csak nem optimális fogyasztási költséget. Apró trükkök, de akár 10 % fogyasztás csökkenést vagy többlet fizetést okoz egy rossz mozdulat. Sajnos olyan esetek is előfordulnak, hogy a Magyarországon érvényben lévő kettős szigetelésnek sem félelmet a kivitelezés módja, ez akár a lakhatási engedély megtagadását is okozhatja.

Összefoglalás az infrafűtés esetében, hogy Fűtőfólia vagy fűtőfilm

  • Mindegy a termék megnevezése!
  • Csak önszabályzós, intelligens fűtőfóliát érdemes vásárolni a biztonság miatt
  • Csak szakképzett, leellenőrizhető  kivitelezővel szabad dolgoztatni
  • Olyan céget válasszunk fűtés rendszerünk vásárlásánál, aki teljesen képben van az infrafűtés technológiájával

 

Kerüljük el a gyenge minőségű terméket és kivitelezési munkát!

3 Kiegett Padlo 2

IMG 1692 768x1024

falfűtés rossz fűtőfilm esetén