Infrapanel -Fenix Ecosun 330 K+

52,000Ft

Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix ECOSUN 330 K+ infrapanel kis helyigény esetén is alkalmazható , speciális keskeny – hosszú infravörös fűtőpanel 330 W-os teljesítménnyel.

Cikkszám: 11V5401217 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Infrapanel – Fenix EcoSun

Napjainkban ahogy csökken az épületek energiavesztesége, úgy emelkedik az elektromos fűtések gyakoribb felhasználása.  A kedvező beruházási költség mellett nagy előny a gyors és komfortos meleg.

Az infrafűtés a sugárzó hőnek köszönhetően közvetlenül az embert melegíti és. a tárgyakat, majd a levegő csak ezt követően melegszik fel, így a komfortos meleg elérése töredéke más fűtéshez képest, és az energia felhasználás is optimálisabb.

Az infrapanelek felhasználási lehetősége korlátlan. Tehetjük a falra állítva vagy fektetve. Telepíthető mennyezetre vagy tehetjük állványra. Lehet a telepítés fix vagy mobil is.

Az új fejlesztésű Fenix Ecosun K+  (Ultratherm) M-Ceramics technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimide) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Keret nélküli modern, letisztult megjelenés –  keretes infrapanel már a múlté!

Méret:                   1250x320x30 mm
Súly:     4,9 kg
Teljesítmény:   330 W / IP44
Garancia:   5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó:   Fenix Group
Fűtendő m3:   lokális
Szerelőkonzol:    nem tartozék*

* csak mennyezeti rögzítés esetén szükséges

Speciális formája miatt (hosszú és keskeny) szűkebb helyekre is könnyen beépíthetőek. Teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

Fenix EcoSun infrapanel korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Maximális hőkomfort és minden eddiginél egyenletesebb hőleadás jellemzi a mikrokerámiás felületnek köszönhetően.Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix Ultratherm 330 K+ kisebb légterek ( 7-10 m3) helységek, vagy pl. templomi padsor fűtésére lett kifejlesztve.

Elektromos fűtőtest ECOSUN 400 K+ infrapanel templomi padsor , dolgozó asztal , (pénztáros) fülke fűtésére .

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!

A kutyaház melegítés szigeteletlen, részben nyitott helyen is megvalósítható, mivel az infravörös sugárzás nem a levegőt, hanem a tárgyakat és az élőlényeket melegíti, felülete túlhevülés ellen védett, ezért a házi kedvenc számára veszélytelen.

A fűtőpanelt a kutyaház felső részébe célszerű rögzíteni , a villamos vezetéket az állat számára “nem hozzáférhető” módon vezessük!

Csak fedett, csapadéktól védett helyen használjuk, életvédelmi FI relé -30 mA szükséges ! ( minden háztartásban erősen ajánlott)

Telepítéshez kérje villamos szakember segítségét!

Elektromos infravörös fűtőtest Fenix EcoSun 330 W infrapanel

További információk

Tömeg 6 kg
Méretek 1250 × 320 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel -Fenix Ecosun 330 K+” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4  ×    =  4