Ingyenes műszaki javaslat

Toth Tamas Futofolia Profilkep

Tóth Tamás

cégvezető, infrafűtés szakértő, Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke

“Jó szívvel ajánlom ezt a fűtési rendszert annak, aki meleg, komfortos és gazdaságos fűtést szeretne. Intelligens Fűtőfólia segítségével a Nap melege kerül otthonába.”

Alairas 300x88

Ingyenes műszaki javaslat

Toth Tamas Futofolia Profilkep

Tóth Tamás

cégvezető, infrafűtés szakértő, Magyar Országos elektromos fűtés szövetség elnöke

 

“Jó szívvel ajánlom ezt a fűtési rendszert annak, aki meleg, komfortos és gazdaságos fűtést szeretne. Intelligens Fűtőfólia segítségével a Nap melege kerül otthonába.”

Alairas 300x88

 

Sild

100%
megbízható cég

A3

10 éves
garancia

Ffa

akár 0 Ft-os
üzemeltetési költség

A5

meleg otthon
garancia

Sild

100%
megbízható cég

A3

10 éves
garancia

Ffa

akár 0 Ft-os
üzemeltetési költség

A5

meleg otthon
garancia

Üdvözlöm!

Tóth Tamás vagyok, az Intelligens Fűtőfólia ügyvezetője, tulajdonosa, és a Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség  elnöke. Több, mint 10 éve vagyok jelen cégemmel az infra fűtés piacon, 10 éve foglalkozok az infrafűtéssel és maximálisan hiszek a termékünkben és a szolgáltatásunkban.

Küldetésemnek érzem, hogy modernizáljam a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni.

Tökéletesen biztos vagyok a rendszerben, tudom, hogy ez a fűtés rendszer egy igazi megoldás az Ügyfeleink számára, és ez által az életminőségüket javítani tudjuk. Hiszen egy egészséges otthon az alapja mindennek.

A MOEFSZ vezetőjeként küldetésem az elektromos fűtés népszerűsítése Magyarországon, a tiszta, biztonságos, környezetbarát és egészséges fűtési megoldás elterjesztése céljából.

Toth Tavas Futofolia Kozepes Profilkep
Tóth Tamás Fűtőfólia cégvezető 
“A Nap melegét biztosítjuk az Ön otthonában egy korszerű technológiával.”
10 év alatt kifejlesztett rendszer Ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében…

Mi nem egy terméket értékesítünk, hanem egy fűtés rendszert. Számomra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, hogy egy egészséges, komfortos, és gazdaságosan működő fűtésrendszer boldog tulajdonosa legyen, ennek eléréséhez nagyon szigorú minőségbiztosítás van érvényben a fűtésrendszer megtervezésétől egészem annak  a beüzemeléséig.  

Olyannyira hiszek a szolgáltatásunkban, hogy „meleg garanciát” vállalok. Amennyiben nem elégedett az Ügyfél az általunk betervezett fűtésrendszerrel egy teljes fűtési szezont követően, a teljes fűtés rendszert visszavásárolom.

Éve a Magyar piacon

Kivitelzés

m2 telepített Fűtőfólia

Kiképzett infrafűtés szakértő

A gazdaságos elektromos fűtés titka – Fűtőfólia

Infravörös sugárzás

Ez rejti a harmadik generációs intelligens fűtőfilm titkát. A fólia ugyanazon a biológiai hullámhosszon sugároz, mint az emberi test, emiatt arra kifejezetten jó hatást gyakorol, valamint tökéletesen alkalmas tárgyak töltésére is. A technológia lehetővé teszi, hogy az elektromos infrafűtés a lehető leghatékonyabban szállítson energiát az anyagokba, így feltöltve őket. Képzeljük el az érzést, amikor nagy hidegben kilépünk, és a Nap sugarai melegítenek minket. Ezért van, hogy a síelő a mínusz fokok ellenére is egy pólóban tud síelni napsütéses időben.

Fűtőfóliánk azon túl, hogy feltölti az érintett felületet, a padlót, a mennyezetet, vagy a falat, egyenletesen sugároz az egész rendszerben. A levegő ezáltal minimális energiaveszteség mellett melegszik fel, közben a padló, vagy a fal képes tárolni az energiát. Így válik az infrafűtés különösen gazdaságossá.

Az infrafűtés hasonló teljesítmény mellett működik, mint a többi elektromos fűtés. Az egyenletes sugárzás miatt hatékonysága és költségtakarékossága azonban jóval meghaladja azokét.

A modern fűtés nemcsak megelőzni képes a falak vizesedését, penészesedését, hanem ki is száríthatja azokat. A rendszer azonban nem szárítja a levegőt. A padlót nem melegíti túl, és nem kavarja fel a port. Mindezek miatt az infrafűtés egy kifejezetten egészséges módot kínál a lakás hőmérsékletének beállítására.

Ingyenes műszaki javaslat

Infrafűtés, mint padlófűtés

 

Kivitelezési munkáink közel 60%-át az infra padlófűtés teszi ki, mint fűtési rendszer. A korszerű infra fűtőfólia nagy előnye, hogy gyorsan telepíthető, alacsony a fűtésrendszer magassága (6 mm), és kedvező a beruházási költsége.

A padlófűtés ezen változatának nagy előnye, a hagyományos padlófűtéssel szemben nem alakul ki szállópor, így még a légúti betegségekben szenvedőknek is egészséges környezet biztosítható. Megfelelő rétegrend mellett, bármilyen burkolatot kialakíthatunk padlófűtésként (hidegburkolat, lamináltparketta, szőnyeg, hajópadló…). Szakszerű telepítés mellett a káros sugárzás kibocsátása a rendszernek minden hazai jogszabályban meghatározott határértéken belül van, alacsonyabb, mint egy baby őr vagy mobiltelefon sugárzása. Igény esetén pedig nullára is csökkenthető.

A következő videóban egy infrafűtéses padlófűtés kialakítását mutatjuk be Balmazújvárosban. A videóban lépésről-lépésre végig kisérhetőek az előkészületi munkák, a fűtőfólia telepítés szakaszai, és a felhasznált anyagok bemutatása. A forgatást a TV2 Szépítők műsora készítette.

Az infrafűtés egyenletesebb hőeloszlást biztosít az egész lakásban, kisebb a hőmérséklet különbség a padló szintjének hőmérséklete és a magasabb levegő között, mint hasonló padlófűtések esetén. Az infrasugárzásnak köszönhetően gazdaságosabb, hatékonyabb, az emberi szervezetre jótékony hatással bíró hullámhosszt is kibocsát, antibakteriális hatása igazolt.

Emellett nem fűti túl a padlót és a port sem kavarja, nem képez úgy porréteget, mint ahogyan az a szokványos padlófűtésnél bizony előfordulhat, mivel nem okoz légmozgást.

Az új, harmadik generációs fűtőfólia önszabályzó tulajdonsággal rendelkezik,  ami segít megvédeni a burkolatot és a lakásban található berendezéseket. Intelligens tulajdonsága a fogyasztásban is megmutatkozik, hisz 15-20 %-al gazdaságosabban tud működni, más fűtőfilmekhez képest.

A fűtőfólia telepíthető vizes és száraz helységekben egyaránt, és nem kell külön figyelembe venni a bútorok elhelyezkedését, intelligens tulajdonsága visszaveszi a teljesítményt, ha valami szigetelné, korlátozná a hő leadó képességét.

Infra padlófűtés teljesítménye

 

Az intelligens fűtőfólia teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez képest, viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően.

A tulajdonságainak köszönhetően ez az infra fűtésirendszer képes eltávolítani a falakból a nedvességet, megszünteti a penész kialakulásának lehetőségét, nem fűti túl a padlót, elkerüli a levegő kiszáradását, , megszünteti a por felkavarását, ezáltal egészséges padlófűtés lesz a lakásban.

Padlo Futes 510px

Infrafűtés, mint mennyezetfűtés

A legfontosabb, hogy a mennyezetfűtés esetében nem veszítünk a belmagasságból.  A mennyezetet nem fedik bútorok, így a fűtőfelület teljes mértékben használható fűtőfólia telepítésre. Mivel a plafon szabadon van, utólagosan is könnyedén kialakítható a mennyezetfűtés. Kis lakásokban ezzel rengeteg helyet tudunk spórolni, ugyanis nincs szükség fűtőtestekre. A mennyezetfűtés lényegében láthatatlan, így a legesztétikusabb fűtési módok közé tartozik.

Egyenletes hőeloszlás és a kimagasló komfortérzet biztosított, mindez ráadásul különösen gazdaságos módon. A hagyományos padlófűtéssel ellentétben a mennyezetfűtés nem keringteti a lakásban található port, így sokkal egészségesebb környezetet képes teremteni.

Mennyezetfutes
A mennyezetfűtéssel jóval egyszerűbb és kevésbé időigényes folyamat– gyakorlatilag nincs olyan érv, ami ellene szólhatna. Az igazán esztétikus, rejtett kialakítás érdekében a fűtőfóliát álmennyezet felé szereljük fel. Az infra mennyezetfűtések jó megoldások irodákba, hotelszobákba, nyaralókba, ahol szükségtelen folyamatosan fűteni, és gyorsan kell elérni a komfortos meleget.

Napjainkban egyre gyakoribb fűtésrendszer a mennyezetfűtés, mint infrafűtés. Ennek oka a kis helyigény, és a gyors telepítés. Ebben a videóban lépésről lépésre követheted végig egy infra mennyezetfűtés kialakítását fűtőfólia segítségével.

Ingyenes műszaki javaslat

 

Segítünk Önnek és elkészítjük a személyre szabott műszaki javaslatot.

Miért a fűtőfólia.hu? Miért az Intelligens Fűtőfólia?

 

Fűtőfólia – fűtőfilm előnyei

5

Különösen vékony kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető problémás helyekre is a fűtőfólia

5

Egészséges az emberi szervezet számára biológiailag optimális meleget sugároz.

5

Javítja a levegő minőségét.

5

Igazoltan antibakteriális hatású a fűtőfilm.

5

Gyors kivitelezési idő.

5

Rövid felfűtési idő.

5

Széleskörűen használható.

5

Gazdaságos fűtési rendszer.

5

Kedvező beruházási költség, egyébb fűtésrendszerekhez képest.

5

Komfortos meleg a lakásban.

5

Nem szükséges radiátor a falakra, több szabad tér a lakásban.

5

Termosztátok, vagy okos otthon vezérléssel, helységenként tudjuk állítni a hőmérsékletet.

További előnyök

 

Egészség

Az infravörös sugárzást többféle hullámhosszúságú tartomány alkotja. Az ember számára a legértékesebb a távoli infravörös sugárzás. A harmadik generációs infra fűtőfólia által kibocsátott sugárzás hullámhossza azonos az emberi szervezettel, ezért saját hullámhosszú sugárzásként érzékeljük ezt. A modern és gazdaságos fűtés technológia a szervezetünk számára biológiailag optimális, egészséges hő forrás. Javítjuk a helyiségek levegőminőségét: A 30 perces intervallumokban elvégzett kísérlet alapján megállapítást nyert, hogy ez az elektromos fűtőfólia 2 óra leforgása alatt 81 %-ra javítja a levegőminőséget. Ezen kívül a fóliával fűtött helyiségben szervezetünkre jótékony hatású légkör alakul ki, a levegő megtartja nedvességtartalmát, a levegő nem lesz száraz.

 

Felhasználási lehetőségek

Padlófűtés – Mennyezetfűtés, falfűtés vagy pedig kiegészítőfűtés. Fólia 0,5 mm vastagságának köszönhetően, szinte bármilyen helyre telepíthető.

 

Komfort

A intelligens infrafűtésünk magas színvonalú komfortos hőmérsékletet biztosít a lakásban, a házban vagy lakóhelyiségben, szállodában, étteremben, kávéházban, üzletközpontban, irodaépületben, óvodában, kórházban, hétvégi házban, sportlétesítményben, mezőgazdasági építményben és minden olyan helyen, ahol szükség van energiatakarékos melegre. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.

 

Gazdaságosság

Az elektromos fűtőfólia hatékonysága többszöröse más elektromos fűtéseknek. Nagyon alacsony éves üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés, hosszú élettartam, minőségi meleg. Alacsony beruházási költség, akár nulla Ft-os rezsi számla.

 

Szeretné tudni mennyi lenne a komplett fűtés rendszere infra fűtőfóliával?

 

Kérjen ingyenes műszaki javaslatot!

Elkészítjük Önnek a személyre szabott ajánlatot.

 

Itt találkozhattál velünk

 

Pr Uj

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA 

10 éves szakmai tapasztalat áll a cégünk mögött, pontos technológiával és minőség ellenőrzési rendszerrel rendelkezik a cégünk, aminek köszönhetően nem csak a munkatársaink munkájáért tudunk 100 % felelőséget vállalni, hanem az előttünk és utánunk dolgozó szakemberekért is.

 

MELEG OTTHON GARANCIA

Teljes felelőséget vállalunk infrafűtés szakértőink által tervezett fűtésrendszerért. Abban az esetben, ha az általunk javasolt Intelligens Fűtőfólia típus és mennyiség kerül beépítésre az Ön otthonába, és ennek ellenére nem elégedett egy teljes fűtés szezon után a fűtésrendszer által biztosított meleggel és komforttal, úgy cégünk visszavásárolja kérdés nélkül a rendszert.

 

MOEFSZ AJÁNLÁS

A Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség kiemelt ajánlásával működik a vállalkozásunk. Ennek feltétele a folyamatos etikus tevékenység, és magas minőségű termék és szolgáltatás értékesítése.

 

 

Moefsz Ajanlasaval Csalad 2

 

INGYENES AJÁNLAT KÉRÉS

 

Köszönjük érdeklődését az új infra fűtési-rendszer iránt.

Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

 

Személyes adatok, elérhetőségek

A személyes adatok lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és juttatjuk el tájékoztatonkat.

 

Fűtendő alapterület

Online ajánlatkérő sablonunk kitöltése után fűtésrendszerét ingyenesen megtervezzük! Amennyiben szeretné elküldeni az épület alaprajzát is, kérjük a [email protected] címre tegye.

 

Épület energetikai besorolása – energia veszteség

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni az intelligens fűtőfóliával. Egy “A+”-os, vagy passzív ház esetében átlagosan 50 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében maximum 70%.

Műszaki javaslatunkban az infrafűtést az Ön igényeinek megfelelően tervezik meg szakembereink. 2 műszaki javaslatot készítünk Önnek a rendszer vezérlési lehetősége alapján.

A pontos műszaki javaslathoz a következőkre van szükségünk:

Az ajánlat feldolgozását megkezdtük. Kérem, várjon egy kicsit, míg átirányítjuk a következő oldalra.

Helyiségek adatai

×

Helyiség funkció

Szélesség (m)*

Hosszúság (m)*

Köszönjük megkeresését! Kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!