Chat with us, powered by LiveChat

Fűtőszőnyeg – Fűtőháló

Minden építkező álma: hatékony fűtés, alacsony telepítési költség

Fűtőszőnyeg​Igen, ez mind igaz. Nem tündérmese. Amikor felújításon, építkezésen gondolkodunk, és fűtésként elektromos rendszert választanánk, ha a fűtőszőnyeget választjuk, akkor modern, gyors és olcsó elektromos padlófűtést telepíthetünk otthonunkba. Akár kiegészítő, akár teljes értékű fűtésre van szükségünk, okos választás. Mivel a csemperagasztóba, vagy aljzat betonba közvetlenül lefektethető, így a járólap, vagy kövezet alá kerül beépítésre. Ráadásul kövezet feltörés nélkül, utólagos beépítésre is alkalmas kis helyigénye miatt, hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni. A fűtőszőnyeg a fektetés után a rendszert azonnal üzembe helyezhetjük, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthetjük.

Miért annyira egyszerű és olcsó a telepítés?

Mert nem kell feltörni a meglévő padlóburkolatot, egyszerűen telepíthető vésés és bontás nélkül. A szőnyegszerű padlófűtést egyszerűen elhelyezhetjük akár már meglévő padlóburkolat felületére legyen az csempe vagy padlólap. A fűtőszőnyeg a telepítés során a csemperagasztó rétegbe fektethető le, közvetlenül a hidegburkolat alá. A telepítési eljárásnak köszönhetően, a padló gyorsabban melegszik fel.

A mindössze néhány mm vastag fűtőszőnyeg beszerelése gyors és nem igényel különösebb gépészeti kialakítást, így természetesen szakember munkájára sem kell számítanunk. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés, nincs szükség speciális beépítési rétegrend kialakítására. Ráadásul az élettartama gyakorlatilag korlátlan. Vezérlése termosztáttal történik. A szőnyeg elsősorban magát az előtte  lévő szilárd burkolatot melegíti fel, és a továbbiakban már ez a szilárd burkolat sugározza szét fokozatosan és egyenletesen a hőt a helyiségben.

Fűtőszőnyeg és fűtőháló szakszerű telepítése:

 
Egyszerű és olcsó telepítés.

Fűtőszőnyeg

 

 

 

 

Tervezze meg fűtőszőnyeg igényét kalkulátorunkkal!

 

 

 

Fűtőszőnyeg, Fűtőháló típusok, árak, választék

Fűtőszőnyeg
Fűtőszőnyeg
Fűtőszőnyeg
Fűtőszőnyeg
Fűtőszőnyeg
Fűtőszőnyeg

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

A(z) 13–16 db termék a 22 db közül

 
Egyszerű és olcsó telepítés.

Fűtőszőnyeg

 

 

 

 

Tervezze meg fűtőszőnyeg igényét kalkulátorunkkal!

 

 

 

Fűtőszőnyeg

Fűtőháló telepítésre

A videó segít a fűtőszőnyeg / fűtőháló tökéletes kivitelezésében, ha nem a mi szakemberünkkel szeretné csináltatni.

Fűtőszőnyeg

Fűtőháló telepítésre

 

A videó segít a fűtőszőnyeg / fűtőháló tökéletes kivitelezésében, ha nem a mi szakemberünkkel szeretnéd csináltatni.

 

Nézze meg a telepítési videót!

Egyenletes hőmérséklet és magas komfort érzet

Ha a fűtőszőnyeget választjuk, egységes hőmérséklet és magas komfort érzetet érhetünk el. Magyarul, soha többé nem fázik majd a lábunk. Az egyik legbiztonságosabb elektromos padlófűtés, melyet gyorsan telepíthetünk bármilyen helyiségben, legyen az előtér, fürdőszoba, konyha, garázs, illetve éppen nappali.

A fűtőszőnyegnek mindössze 3,8 mm vékony helyre van szüksége a járólap alatt, ezért utólagos beépítésekhez, felújításokhoz is használhatjuk, akár a meglévő, régi padlóburkolat megbontása nélkül, megspórolva a rengeteg munkát és a sitt elszállításának költségét.

A fürdőszobák legtökéletesebb megoldása fűtésre. Az öntapadó felülettel ellátott elektromos fűtőszőnyeg telepítése egyszerű, hogy akár házilag is kivitelezhetjük. Csak az elektromos bekötést, a termosztáthoz történő csatlakozást bízzuk villanyszerelőre. A rendszerünk nem igényel karbantartást, sem garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést követően azonnal üzembe helyezhetjük, ráadásul a többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők, azaz jöhet csőtörés, beázás, bármi. A fűtésrendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható akár a fűtésszezon végén, újbóli üzembe helyezése sem igényel mást, mint a termosztát bekapcsolását és a kívánt hőmérséklet beállítását.

Ha hidegburkolatok alá szeretnénk használni, mint pl. járólap, kerámia burkolatok, kőlap, gránit, márvány, gresslap, stb. akkor flexibilis csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt szükséges helyeznünk a fűtőszőnyegre. Ha laminált parketta, hajópadló, PVC, padlószőnyeg, vinyl padló alá szeretnénk telepíteni a fűtőszőnyeget, akkor javasoljuk, hogy vékony rétegben önterülő cement réteget tegyünk a fűtőszőnyegre.

Miért annyira hatékony?

Egyrészt jól szabályozható programozható termosztáttal, így pénztárcabarát megoldás. Egyaránt alkalmas lakásfűtésre nappaliba, konyhába, fürdőszobába, szobába, illetve garázsfűtésre, esetleg műhely fűtés készítésére is. A fűtőszőnyeg fűtési idejét, és időzítését hozzá tudod hangolni a saját igényeidhez. Javasolt minden helységbe külön-külön termosztátot használni annak érdekében, hogy mindig az adott helységben tartózkodók igényének megfelelő hőmérsékletet lehessen beállítani. Az elektromos padlófűtések esetében mindenképp duplaszenzoros termosztátok használata ajánlott. A termosztát nem csak a szoba levegőjének, hanem a fűtőszőnyeg felszínének, és ezáltal a padlóburkolat felszínének hőmérsékletét is tudja mérni és szabályozni.
Lehetőség van akár otthonától távol, interneten keresztül – okostelefonos applikációval – beállítani a kívánt hőfokot.

Másrészt, az elektromos fűtőszőnyegek a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem az aljzatbeton rétegbe kerülnek beágyazása, hanem a csemperagasztóba, ennek köszöngetően jelentősen lerövidül a felfűtéshez szükséges idő, elkerülhető a beton tömegéből adódó túlfűtés és az ezzel járó többletköltség.

 

Fűtőkábel

A fűtőkábel – igen a fűtőszőnyegben is egy kisebb átmérőjű fűtőkábel biztosítja a hőt – egy a teljes felületén egyenletes hővesztésre méretezett elektromos vezető, melynek a maghőmérséklete 40-45°C között alakul. Azért kettős tokozású, mert a külső burkolat a mechanikai sérülés ellen, míg a belső réteg, a fűtőkábelt teljes hosszában lefedő alumínium tokozás az elektromágneses sugarakat szűri ki, így amikor ezt a fűtési rendszert választjuk, nem kell számolnunk a mágneses háttérsugárzással sem. Padlófűtési rendszerként ötvözi az elektromos rendszer kedvező telepítési költségét, az elektromos áram hőenergiává alakulásának 100% működési hatásfokát, és a már ismert, hagyományos, vizes padlófűtési rendszer minden kényelmét. Minden esetben speciális, 16 Amper kapcsolására alkalmas szobatermosztátokkal vezéreljük, amelyek akár internet és okostelefon segítségével már távolról is szabályozható. Így tudjuk a lehető legjobban a saját, sokszor akár változó igényeinkhez igazítani a fűtéssel kapcsolatos szokásainkat. Egy termosztát alap esetben 3600 Watt-nyi teljesítmény kapcsolására, szabályzására alkalmas.

 

A helyiségben használt burkolattípus, a helyiség funkciója és mérete is meghatározzák, milyen fűtőszőnyeget érdemes választanunk. Az elektromos fűtőszőnyeg mindig csak annyira melegszik fel, amennyire szükséges, mivel a burkolat alatt helyezkedik el, nem kell sok rétegen áthatolni a hőnek, mire mi is érezzük. Ráadásul a rendszer kihasználja az aljzat hőtároló képességét is, amikor kikapcsol, akkor is megmarad a kellemes meleg.

Miért gondoljuk, hogy a fűtőszőnyegek, az egyik legjobb technológia padló fűtésére ?

– Ezek a termékeket öntapadó felületeivel könnyen és gyorsan telepíthetjük akár magunk is
– Csak egy oldalon csatlakozik közvetlenül a termosztáthoz
– A bekötő kábel 2,5 méter hosszú, nem okoz gondot a telepítése, elhelyezése
– Egyenletes hőeloszlása van, nincs többletfűtése a sok rétegnek, maximális komfortérzet, nincs több zoknis, fázós láb
– A könnyű és pontos szabályozhatóság miatt alacsony fogyasztással számolhatunk
– Gyakorlatilag karbantartásmentesen működtethetjük a rendszerünket, egyéb szervizigénye sincs
– Rövid felfűtési idővel számolhatunk, azaz azonnali hőleadás kezdődik, ahogyan bekapcsoljuk
– Extra vékony szerkezet, elfér a csemperagasztóban is, azaz a padlószint minimális emelkedésével telepíthető
– Elektroszmog mentes termékek, tehát az egészségünkre nézve is veszélytelenek
– Dupla szenzoros termosztáttal egyszerre szabályozható a padlóhőmérséklet és a helyiség levegő hőmérséklete
– A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő vagy fő fűtési rendszerként
– A termosztátok vezérlése egyszerű, és helységenként állíthatunk be különböző hőmérsékletet
– Ha megújuló energiaforrásokkal kombináljuk, nagyban csökken a fűtési költségünk

Meg kell mondanom, hogy a felsorolt előnyös tulajdonságai miatt egyre többen teszik le voksukat az elektromos fűtőszőnyeg mellett, amely gyakorlatilag bármilyen fűtési mód kiváltására alkalmas. Igazából nincs szükség arra, hogy mellette kazánokat és fűtőtesteket alkalmazzunk, mert a fűtőszőnyeg helytakarékos és esztétikus megoldást jelent mindenki számára. Választhatjuk kiegészítő fűtésként a komfortérzetünk növelésére, fázósak örömére, de elsődleges fűtési módként is megállja a helyét. Az elektromos fűtőszőnyeg kiépítési költsége alacsony, egyszerűen, akár meglévő burkolat esetén is beszerelhetjük. Nincsen több keresés, megoldások tömkelege található meg az adott problémára.

 

Regisztráció és további feltételek a kivitelezéssel kapcsolatban személyesen, vagy telefonon.  Egyébb hasznos információk beszerzéséhez látogasson meg minket irodánkba ( bejelentkezés ajánlott – cookie, adatkezelési tájékoztató ). A garancia a komfortos használatra biztosított. A használati melegvíz előállítására ez nem garancia, de egyébb bojlerekkel megoldható.