Küldetésünk: “Modernizálni a társadalom fűtési szokásait, hogy egészségesen és gazdaságosan tudjanak fűteni”

Az Intelligens Fűtőfólia elektromos árammal működő modern fűtési megoldás

Az infrafűtés működési elve

A fűtésrendszer alapját az infravörös sugárzás adja. Ez a napfényben is megtalálható, emberi szem számára láthatatlan sugárzás hordozza a Nap melegét. Az infrafűtés a hagyományos módszerekkel ellentétben nem a levegőt melegíti fel, hanem közvetlenül a tárgyakat és a helyiségben tartózkodókat. A falakról és a tárgyakról később a meleg visszaverődik és felmelegítik a levegőt Tehát nem a levegő fogja felmelegíteni a tárgyakat, hanem éppen fordítva. Ebben rejlik az infrafűtés hatékonyságának titka. A meleg levegő kiszökik a legjobban szigetelt lakásból is, az infravörös sugarak hatására azonban hőfüggöny jön létre a nyílászáróknál, aminek köszönhetően minimalizálható a hőveszteség.

 

Felhasználási lehetőségek

Igazán sokoldalúan hasznosítható technológiáról van szó, amely mint padlófűtés, illetve fal- vagy mennyezetfűtés is megállja a helyét, de használható kiegészítő fűtésre, sőt akár kültéren is. A rendszer kialakítása egyszerű és gyors, illetve kifejezetten gazdaságos. A

 

Mit jelent az, hogy 3. generációs Intelligens Fűtőfólia?

Cégünk már a fűtőfóliák 3. generációját kínálja partnerei számára. A fejlesztéseknek hála sikerült kiküszöbölni az infrafűtés előző generációinál előforduló hibákat. Az új típusú fűtőfólia az intelligens elnevezést az önszabályozó képessége miatt kapta, ami azt jelenti, hogy azokon a helyeken, ahol valamilyen szigetelő réteg (bútor stb.) kerül a fűtési rendszerre és ez miatt túlságosan megemelkedne a hőmérséklete, azokon a helyeken képes akár 25%-al visszavenni a teljesítményéből.

Ennek következtében többé szóba sem jöhet a túlfűtés, így légrést sem kell hagyni a bútorok és a fűtőfelület között.

Az önszabályozás átlagosan 25 % energia megtakarítást tesz lehetővé a nem önszabályozós infra fűtőfóliával szemben.

Nézze meg a termék rövid bemutatóját, a TV2 Szépítők műsorából

További hasznos letölthető anyagok:

Rétegrendek

0
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 

Hidegburkolat
Csempe ragasztó
5-4 cm beton / 2 cm rigirdúr száraz exctrit
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

 

0

9

8

7

6

5

4

3

2

1

 

 

Laminált parketta
Iszappapír
4-5 cm Beton / 2 cm rigidúr (opcionális, csak lehetőség ez a réteg)
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

 

 

0
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Szőnyeg vagy pvc padló 
4-5 cm Beton / 2 cm rigidúr 
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

0
10

9
8
7
6
5
4
3
2
1

Hajópadló
4-5 cm Beton / 2 cm rigidúr (opcionális, csak lehetőség ez a réteg)
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

 

 

0
6
5
4
3
2
1

Gipszkarton
Gipszkarton tartó szerkezet
Intelligens fűtőfólia
Hőtükör
Szigetelés
Födém

0
4
3
2
1

Gipszkarton
Fűtőfólia
Hőtükör
Oldalfal

Vélemények

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”

Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre

„Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

Horváth Tibor

„Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

Veres Béla

Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

„Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

Tóth Károly

„Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

Péteri Valéria

„Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

Magyar Vilmosné Edit

„Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

Kerekes Lászlóné