Tokyo Solar VS Fűtőfólia

Tokyo Solar cég elektromos fűtés termékeket forgalmaz hazánkban hosszú évek óta. Termék palettájukon szerepel infrapanel, fűtőfilm, fűtőszőnyeg.

 

Padlófűtés

Infrafűtés – Fűtőfólia

Fűtőnyőnyeg

Infrapanel

Termosztát

Tokyo Solar infrafűtés

Első generációs fűtőfilm

 

Szélesség: 100 cm

Teljesítmény: 220W/m2

Árfekvés: alacsony

Kivitelezési lehetőség: Ügyfél saját magának szerelheti

Önszabályzó tulajdonsággal rendelkezik: NEM

Beton alá telepíthető: NEM

Kettős szigeteléssel rendelkezik a fűtésrendszer: NEM

Földeléssel rendelkezik a fűtésrendszer: NEM

Fűtőfólia infrafűtés

Harmadik generációs fűtőfilm

 

Szélesség: 50 cm

Teljesítmény: 110W/m2,  150W/m2, 220W/m2

Árfekvés: magas, prémium termék

Kivitelezési lehetőség: Csak minősített Fűtőfólia szerelő telepítheti, kész fűtésrendszert értékesítünk

Önszabályzó tulajdonsággal rendelkezik: IGEN

Beton alá telepíthető: IGEN

Kettős szigeteléssel rendelkezik a fűtésrendszer: IGEN

Földeléssel rendelkezik a fűtésrendszer: IGEN

Megoldások

Padlófűtésre

Padlófűtés infrafűtéssel

Gyors, és egyben költséghatékony megoldást szeretne? Hallott már az infra fűtőfóliával kiépített padlófűtésről? Új technológiánk nagy előnye a hagyományos padlófűtéssel szemben, hogy nem a levegőt keringeti, így nem alakul ki szállópor. Még a légúti betegségekben szenvedőknek is egészséges környezet biztosít.

A fűtőfólia nagyon sokrétűen használható. Odafigyelve a megfelelő rétegrendre, bármilyen burkolatot kialakíthatunk padlófűtésként (hidegburkolat, lamináltparketta, szőnyeg, hajópadló…).

A káros sugárzás kibocsátás miatt sem kell tartanunk, hiszen szakszerű telepítés mellett a rendszernek a káros sugárzás kibocsátása minden hazai jogszabályban meghatározott határértéken belül van, alacsonyabb, mint egy baby őr vagy mobiltelefon sugárzása. Igény esetén pedig nullára is csökkenthető.

A sugárzó hőnek köszönhetően a lakásban egyenletesebb meleget biztosít. Az fűtófólia magas színvonala komfortos padlófűtést, vagy akár mennyezet fűtés biztosít nem csak lakásban, házban, vagy a lakóhelyiségben, hanem szállodában, étteremben, kávéházban, üzletközpontban, vagy irodaépületben, hétvégi házban, sportlétestményben, mezőgazdasági építményben és minden oylan helyen, ahol szükség van melegre.

A technológia előnye, hogy gyorsan telepíthető 1 nap alatt kész a fűtés rendszer. Kivitelezőink reggel mennek, és estére egy komlett, teljes értékű fűtés rendszert adnak át Ügyfeleinknek.

Padlofutes 1
Padlofutes
Padlofutes 2

Hogyan működik a fűtőfólia? Miért más a meleg, amit az infrafűtés ad?

Fűtőfólia – Egészséges-modern-gazdaságos

100 % elégedettségi garancia

 

 

 

 

Kérjen ingyenes műszaki javaslatot az infra padló fűtésre!

 

 

 

Infafűtés kalkulátor

Számold ki magadnak a fogyasztási és beruházási költséget!

Kiszámolom

Padlófűtés fűtőszőnyeggel

Mi a teendő, ha a fűtőfólia számára már nem maradt hely? Válasszuk a fűtőszőnyeget!

Kiegészítő vagy akár teljes értékű fűtőrendszerként is alkalmas, ráadásul nem csak időt, de pénzt is spórolhatunk vele.  Általában csemperagasztóba, vagy betonba fektetjük le, így a kövezet vagy a járólap alá tudjuk beépíteni. Mivel a szerkezetnek nincs nagy helyigénye, így utólagosan, a kövezet feltörése nélkül is könnyedén beépíthető. Fektetés után azonnal üzembe helyezzük a fűtőszőnyeget és gyári bekötőtábelekkel közvetlenül csatlakoztatjuk a termoszhoz.

Ha a fűtőszőnyeget választjuk, egységes hőmérséklet és magas komfort érzetet érhetünk el. Soha többé nem fázik majd a lábunk. Gyorsan telepíthető bármilyen helyiségbe (előtér, konyha, nappali, fűrdőszoba, wc, gárzás…). Nem igényel különösebb gépészeti kialakítást, így természetesen szakember munkájára sem kell számítanunk. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés, nincs szükség speciális beépítési rétegrend kialakítására. Ráadásul az élettartama gyakorlatilag korlátlan.

fűtőszőnyegnek mindössze 3,8 mm vékony helyre van szüksége a járólap alatt. Utólagos beépítésekhez, felújításokhoz is használhatjuk, akár a meglévő, régi padlóburkolat megbontása nélkül, megspórolva a rengeteg munkát és a sitt elszállításának költségét.

 

Futoszonyeg Telepites
 
Egyszerű és olcsó telepítés.

Fűtőszőnyeg

 

 

 

 

Tervezze meg fűtőszőnyeg igényét kalkulátorunkkal!

 

 

 

Infrapanel

Mi is ez az infrapanel?

A Tolyo solar is hasonló teljesítményű infrapanel termékeket forgalmaz.

Az infrapanel, mint fő fűtés, vagy alternatív fűtési megoldás, kiváló alternatívát jelent mindenki számára.

Infrapanelünkkel megoldható egy központi fűtéses lakás kiegészítő fűtése – hiszen a kezünkben tarthatjuk a meleg irányítását azokon a napokon is, amikor a központi fűtés nem lenne elégséges. Kis területű, nem folyamatosan használt helyiségekben – például a lakáson belül a fürdőben, egy fodrászatban, vagy kisebb szalonban, amerre nem szükséges éjjel fűteni, és gyors melegre van szükség. Szintén kiváló fűtési megoldást jelent egy infrapanel felszerelése a mennyezetre, vagy az oldalfalra. Sőt, léteznek tükörbe rejtett infra-panelek, amelyek kiváló és hamar megtérülő, esztétikus segítséget jelentenek. Egyszerű és nem kell többé helyet adnunk semmiféle fűtőtestnek, azon a helyen, ahol amúgy is a tükrünk van, elfér a fűtésünk is.

Az energiatakarékos infrapanelek szabályozhatósága, programozhatósága szintén olyan előny, amely – a megszokott, főleg a gázos fűtésekkel szemben – lehetővé teszi, hogy csak akkor és ott fűthessünk, amikor és ahol arra valóban szükségünk van. Infrapanellel kiválthatjuk a hétvégi házak, horgásztanyák, vadászházak, vagy más, ritkábban használt, ritkán fűtött épületek, régi, korszerűtlen fűtését is.

GD400 Plus White 2 1
PE350 Plus 9

Infrapanel fogyasztás kalkulátor

Számold ki magadnak mekkora teljesítményű infrapanelre van szükséged!

Kiszámolom

Termosztátok

Miért szükséges egy jó termosztát?

A legkomfortosabb fűtési élmény érdekében elengedhetetlen a jó vezérlés.

Ha az elektromosfűtés mellett döntöttünk, akkor fontos, hogy a legmegfelelőbb termosztátot válasszuk. Mind a biztonság, mind pedig az energia takarékosság miatt is. Választhatunk digitális, vagy akár manuális termosztátot.

A manuális szobatermosztátok tartalmazzák a padlóérzékelőt. A kívánt hőfokot egyszerű tekerőgomb segítségével állítjuk be, ez lesz a padló tiltási hőmérséklete is. Padlóérzékelővel ellátott termosztát használata kötelező, ha fűtőszőnyeget vagy fűtőfilmet alkalmazunk. Más esetben, ha kiegészítő, temperáló fűtésről van szó, megfelelő lehet az egyszerű, manuális termosztát is.

Amikor az elektromosfűtés az elsődleges fűtési megoldás, kiemelten fontos, hogy a hőmérsékletet precízen tudjuk szabályozni. Ebben a helyzetben érdemes digitálisan programozható termosztátot választani, ezek ugyanis tartalmazzák a padló érzékelő szondát is. Egyes esetekben jó lehet a szonda nélküli termosztát is, például infrapanelek vagy infra sötétsugárzó alkalmazásánál.

A Tokyo solar hasonló termosztátokat forgalmaz.

Premium Digitalis Wifi Termosztat E1622717260560
Termosztat
Szazalek

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA 

10 éves szakmai tapasztalat áll a cégünk mögött, pontos technológiánk és minőség ellenőrzési rendszerrel rendelkezik a cégünk, aminek köszönhetően nem csak a munkatársaink munkájáért tudunk 100 % felelőséget vállalni, hanem az előttünk és utánunk dolgozó szakemberekért is.

Sargahaz

Meleg otthon garancia 

Teljes felelőséget vállalunk infrafűtés szakértőink által tervezett fűtésrendszerért. Abban az esetben, ha az általunk javasolt Intelligens Fűtőfólia típus és mennyiség kerül beépítésre az Ön otthonába, és ennek ellenére nem elégedett egy teljes fűtés szezon után a fűtésrendszer által biztosított meleggel és komforttal, úgy cégünk visszavásárolja kérdés nélkül a rendszert.

Narancspipa

MOEFSZ ajánlás

Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség kiemelt ajánlásával működik a vállalkozásunk. Ennek feltétele a folyamatos etikus tevékenység, és magas minőségű termék és szolgáltatás értékesítése.

Moefsz Ajanlasaval Csalad 2

Tokyo Solar 

Amennyiben nem találta meg nálunk a kívánt terméket látogassa meg a Tokyo Solar weboldalát

Tokyo Solar 
2340 Kiskunlacháza, Dömsödi út 43.