A legtöbb háztartásban visszatérő motívum a fűtésrendszer meghibásodásától való félelem. Olykor teljes mértékben jogos a félelem, mivel bármennyire egyszerűnek tűnik is, akár egy fatüzelésű kazánnal kivitelezett fűtés, számos olyan meghibásodási lehetőség van, ami meg tudja keseríteni az egész család mindennapjait. Arról a kellemetlenségről nem is beszélve, hogy senki sem vágyik arra, hogy télvíz idején meghibásodott, közel sem tartós fűtésrendszer mellett a 0 fokhoz közelítő belső hőmérsékletű lakásban vacogjon.

A gázüzemű fűtésrendszerek is hordoznak magukkal jelentős mennyiségű meghibásodási lehetőséget, sőt mi több, szinte minden apró javítás, beállítás szigorúan szakember hozzáértését igényli, mivel belegondolni is szörnyű, hogy milyen veszélyt jelenthet a rosszul beszerelt gázfűtés.

Az eddig olvasottakból kiindulva, nem egyszerű egy megbízható, biztonságos és esetleg még kényelmes fűtésrendszert találni. Azonban ez nem így van! A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. És ez nem más, mint a Intelligens Fűtőfólia!

IMG 6655 Scaled

A tartós megoldás: Intelligens Fűtőfólia

A Intelligens Fűtőfólia egy olyan elektromos fűtés, amely számos előnyt tudhat maga mellett a többi, hagyományos fűtési alternatívával szemben. A kiépítése rendkívül egyszerű, legyen az egy teljesen új vagy egy felújítás alatt álló épület. Amelett, hogy kiépítése előnyös, gazdaságos is. A hagyományos fűtésrendszerekhez képest olcsónak mondható, ami az alacsony üzemelési költségeinek köszönhetően további pénzmegtakarítást jelenthet a háztartásnak.

A számos eddig felsorolt előnyok mellett, az egyik legszámottevőbb érv az Intelligens Fűtőfólia mellett, hogy szinte egyáltalán nincs szervízigénye. Mivel a rendszerben nincsenek mozgó alkatrészek, illetve olyan elemek, melyeket a külső környezeti hatások negatívan érintenének. Ilyen tényezők alatt érthetjük például a port. A rendszer egyszerűségéből kifolyólag a könnyű és gyors kivitelezésen túl, az esetleges meghibásodások is hasonló módon orvosolhatóak. Továbbá, ami az Intelligens Fűtőfólia mellett szól, hogy a cégünk a teljes körű felmérésen és kivitelezésen túl, az általunk, szakszerűen kiépített Intelligens Fűtőfólia rendszerekre 10 év teljes körű garanciát vállal. Azonban hozzá kell tenni, hogy a gyártó által kommunikált élettartam akár 60 év is lehet.

Amennyiben elnyerte tetszésed az Intelligens Fűtőfólia és te is szeretnéd, hogy a fagyos napok ellenére otthonodban mindig komfortos hőmérséklet legyen, akkor keress meg minket elérhetőségeink valamelyikén vagy kérd ingyenes árajánlatunkat!

Telefonszám: +36 20 400 7400
Email-cím: info@futofolia.hu
www.futofolia.hu

Ajánlatkéréshez keresheted ezt az oldalt.

További kellemes napot kíván:
Tóth Tamás
és az Intelligens Fűtőfólia csapata